Kızı olacak hamişin karnı yuvarlak,oğlu olacak hamişin sivri mi olur??

aylint

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
7.418
10
156
Diğer
Kızlar bu doğru mu?
şu tatlı/ekşi meselesinden daha çok kabul ediliyo bu sanırım
ne dersiniz?

benim iki hamiş arkadaşım var, biri oğlan biri kız bebiş bekliyo ve hakkaten oğlan bekleyenin karnı daha sivri ve kız bekleyen ilk kilo alan yerlerinin belinin kenarları ve baseni olduğunu söylüyo...:1shok::sm_confused:

evet genelde erkek olacaksa sivri ve aşağıda, kız olacak ise yuvarlak ve yukarda oluyor. bu bencede doğru. benim oğlusum olcak aşağıda ve sivri :icecream:

bu konuda hemfikirim karnım yuvarlak ve kız bebeğin en önemli özelliği galiba poponun büyümesi ki benim karnımdan önce büyüdü diyebilirim

ben bunun pek doğru olduğuna inanmıyorum ablamın hamılelığında karnı aynı erkek karı gıbıydı ama dunya tatlısı kızımız oldu ben yıne de genellemek ıstemıyorum belkı de bızımkısı bır ıstısna da olmuş olabılır

benımde kılo alan yerım hmen basenlerım,kalcam oldu.cınsıyetını ogrenmeden once senınkı kız heralde doyorlardı.doğru cıktı .
kız bebek beklıyorum

canım aynı anda iki arkadasm hamileydi. biri sipsivri ve asagıdaydı. erkek dedik. digri de yassı ve yukarıdaydı. yayvandı yani gobegi. O'na da kız dedik.
ama tam tersi oldu.

işte buna inanıyorum canım bu doğru oluyor genelde
o da bebeğin karında duruş şekli deme ki ama ben de karnımdan aldım kilo
cinsiyeti belli değil henüz

valla benımde tam tersı herkes kız dedı sızın teorıye göre ama benım oglum olucak

canım aynı anda iki arkadasm hamileydi. biri sipsivri ve asagıdaydı. erkek dedik. digri de yassı ve yukarıdaydı. yayvandı yani gobegi. O'na da kız dedik.
ama tam tersi oldu.

aynen bende kızı sivri erkeği yayvan bilirim.ama ilk hamileliklerde genelde farkedilmiyo iç karın dar olabiliyormuş

bütün kilolarımın karnımda olduğunu ve sivri olduğunu söylüyor arkadaşlarım.hatta eşim de karnın sivri duruyor dedi geçen gün.benim pek inanasım gelmiyor ama kim görse oğlun mu olacak diyor.

onu bilmiyorum ama
kiz bebege hamile olan annelerin yuzleri bi tuhaf oluyor
erkek bebekte ise hic bi deyisiklik olmuyor cok guzel oluyorlar
dikkat edin bi isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…