Saç Uzatma Yöntemleri kızçelerimmmm.yeni bişey keşfettim içeriğini yazıyorummmmm.duyan var mı hiç?

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.615
398
42
may ra hair soap defne,zeytinyağı,biberye,ısırgan,lavanta,mersin yaprağı,hint yağı ve provitamin B5 içeren özel bir saç yıkama maddesidir.

tüm bu bitkisel yağlardaki vitamin ve minareller,yıkama esnasında saç diplerine nüfus ederek hücrelerin harekete geçmesini sağlar.bu sayede dökülmeyi,kepeği ve tüm olumsuzlukları ortadan kaldırır.saçın yağ ve nemini dengede tuttarak kırılmayı ve yıpranmayı önler.saçın hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur.
MAY RA hair shop ilk kullanımdan itibaren saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırır.doğal ürün olduğundan her saç tipi için uygundur....
işte bu kızçelerim:)şampuanla beraber kreminide alıyorsunuz.satan adam kremi yüzünüze bile sürebilirsiniz dedi.acaba hiç duyan yada kullanan oldumu?

Hic duymadim canim ilk defa senin konuda okudum. bence yüzüne sürmeden bidaha düsün, sac icin o kadar faydali olan birsey yüzlerdeki tüyleride besler yenilerini getirir..
paylasim icin tskler.

canım.adam o kadar iddialı konuştuki.yüzüme sürmem ama saç için denemeye değer diye düşünüyorum.o kadar herşeyi karıştırıp sürüyoruz.mis gibi karıştırılmışı var:):):)denemeye başlar başlamaz yazarım neler oluyor.....

bu ürün antalya da üretliyormuş.ben ankara da yaşıyorum burda gördüm.bakalım işe yarayacakmı?

ben de hiç duymadım,
ama içinde bu kadar çok şey varsa işe yarar herhalde
inşallah güzel bir sonuç alırsın,
gelişmelerden bizleri de haberdar et canım.

ben kullaniyorum bunu hatta sampuanlarda açtim bu konuyu ama hiç ilgi gormedi =) hatta sonunda ot çop kaynatmadan sadece yagla bakim yaptim topigimde de bahsetmistim bu sampuandan bir sise bitti yenisini alicam hayatimdada ilk defa bi sampuani ikinci kez kullanicam ben çok memnunum saçlarim hem uzun hem kiriksiz hemde saglikli jel gibi bi yapisi var çok yogun bir kere sabunlamak yetiyor ve gayette iyi temizliyor tavsiye ederim=)

peki saç dökülmende bir azalma var mı canım?

evet canim saçlarima çok iyi geldi dokulmesi yoktu su aralar biraz artti sadece ama benim saçlarim baya uzun bugun biraz kestirdim birde boyattim ama herkes saçlarimin çok iyi oldugunu soyler içeriginde saça zarar veren kimyasallar yok dimethicone lsl falan zaten çok az kullaniyorsunuz saçiniza normal sampuandan kat be kat daha az kimyasal degiyor saç kremide yumusacik yapiyor ve de kokusu benim çok hosuma gidiyor açikçasi sampuanimi degistirmeyi hiç dusunmuyorum

fatale.canım saçlarım uzun demişsin.bu şampuan ı kullandıktan sonra mı uzadı yoksa daha öncede uzunmuydu?yada şöyle sorıyım gerçekten uzatmaya etkisi oluyor mu?

canim ben sampuani almadan bir kaç once saçlarimi uzatma karari almistim sonra kendi yag karisimimla birlikte bunu kullanmaya basladim inanilmaz hizli uzadi ve guçlendi=) hayalinizdeki uzun saçlar topiginde uzun saçli bi resmim var istersen bak canim

hemmen bakıyorummmmmmmmmmm:)hatta yağ karışımınada bakıyorum şimdi:)2 ay sonra kızım 1 yaşında olucak ve onun doğum gününde uzunnnnnnn saçlı olmak istiyorummmmm.inşşallahhhhhh...

ins canim hemen uzar zaten saç bakim gorunce bir de saçlarina asla isil islem uygulama ben artik kurutmuyorum bile

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm:)rengine deeee yıllarca kızıl kullandım ama eşim hep rahatsız oldu.göçmen olduğum için yabancı sanarlardı bende kızıla veda etmek zorunda kaldım.ayrıca hiçte kilolu çıkmamışsın bence.kuaför e belki 1 senedir gitmiyorum:)kurutmayalada uğraşmıyorum sıkılıyorum hemen:):):)böyle devam edeyim ozaman....

evet canim ugrasma bencede siyah hali son haliydi saçimin goguslerimin altinda nerdeyse belime gelicek ve hiç kiriksiz. uzun zamndir ne duzlestirici ne kurutma sadece mayra ve yag karisimi canim sonuç son derece hizli gelen dip boyalar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…