20 dk sonra çıkcak sonuç ama erken yaptım gibi düşünyomAy lütfen haber et etiketle bi şey yap merak ettim , hayırlı güzel haberlere inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dk sonra çıkcak sonuç ama erken yaptım gibi düşünyomAy lütfen haber et etiketle bi şey yap merak ettim , hayırlı güzel haberlere inşallah
Adetin ertesi gün yapmaya başladım maalesef bazı günler iki üç kere yaptım hatta .. En son hafif bi yükselir gibi 6 gün önce hissettim ne olur ne olmaz dedim değerlendirdim. Hala ovulasyona devam ediyorum ama maalesef yok pcos filan da değilim . Yine de burada “ ay ben yumurtlamadım sandığım eylül ayında hamile kaldım canlar” demek için can atıyorum tabi ama elden bir şey gelmiyor maalesefYani 6 gün öncesinde hiç ilişki olmadı mı ? Belki adet sonrası hemen yumurtladın ve kaçırdın. Sadece adet sonrası ilişki olup hamile olan insanlar okuduk burada. İnşallah vardır ve bana umut olursun
10 gün olduysa kanda çıkar derler genelde bakalım.20 dk sonra çıkcak sonuç ama erken yaptım gibi düşünyom
Çıktı mı20 dk sonra çıkcak sonuç ama erken yaptım gibi düşünyom
Ay inşallah ya valla güzel haberini bekliyorum bir kaç güne ilk idrarla yapsan mı acabaAdetin ertesi gün yapmaya başladım maalesef bazı günler iki üç kere yaptım hatta .. En son hafif bi yükselir gibi 6 gün önce hissettim ne olur ne olmaz dedim değerlendirdim. Hala ovulasyona devam ediyorum ama maalesef yok pcos filan da değilim . Yine de burada “ ay ben yumurtlamadım sandığım eylül ayında hamile kaldım canlar” demek için can atıyorum tabi ama elden bir şey gelmiyor maalesef
Çıktı mı sonucunuz20 dk sonra çıkcak sonuç ama erken yaptım gibi düşünyom
Negatifff erken mi yptım acaba yumurtlamam 28-29 ağustos 30 çatlamaAy lütfen haber et etiketle bi şey yap merak ettim , hayırlı güzel haberlere inşallah
Peki yumurtlama dönemim 28-29 ağustostu çatlama da 30 ağustos erken mi kan vermişimMe kadar sürede çıktı kuruma çizgisi de olabilir. Biz kuzenimde sekizinci günde 16.5 hemogramla yakalamıştık bebişimizi
Bence erken olmuş hafta içi tekrar kan verin ya da gecikmeyi bekleyin bence. Erkende öğrenseniz sürekli kan vermeniz gerekecekPeki yumurtlama dönemim 28-29 ağustostu çatlama da 30 ağustos erken mi kan vermişim
Haklısınızz peki yumurtlama gününden itibaren 10 gün diyorlar da ben hep 28 i baz aldım hangi günü baz alıp sayacağımı bilmiyorumBence erken olmuş hafta içi tekrar kan verin ya da gecikmeyi bekleyin bence. Erkende öğrenseniz sürekli kan vermeniz gerekecek
Son ilişki tarihinden hesaplamınız daha güvenilir.Haklısınızz peki yumurtlama gününden itibaren 10 gün diyorlar da ben hep 28 i baz aldım hangi günü baz alıp sayacağımı bilmiyorum