- 7 Temmuz 2008
- 12.041
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan annemlerdeyim ve kizkardesimin kayinvalidesi gelicek
mutfaga girip tarifini yapiyorum tatlisim haberin ola
incim çok teşekkür ederim güvenipte denediğin için beğenmenizede ayrıca çok sevindimzemuszemusopuyorumnanaktanpeynir eminimki çok lezzet katmıştır sende değişik fikirler türetmişsin ne güzel:lepieynirlisini bende deneyeceğimyerimsenibencanim ben dün yaptim biliyosun malum
gercekden cok güzel oldu
ben hamurunun icine 1tane peynir rendeledim ve yogurdum
sonrada merdaneyle acdim
ve bardakla yuvarlak sekiller kesim
herkez cok begdni
resminide cekdim fakat erkek kardesimin cep teliyle oda yollamadi daha yollasin eklicem ama
fikrimi paylasa durayim dedimdi :)
bu güzel tarifi paylasdigin icin cok cok tskler canim benim
sayende yeni ve lezzetli bir tarifim daha oldu
ayricada kizkardesimin kayinvalidesi gilede mahcup olmadim
aksine cok begendiler
ve kaynanasina tarifini verdim haberin olazemuszemus
kizkardesimde evlencek malum 2ay sonra nisanlisininda begendigini görünce eklicekmis yemek tarifleri kizabinakaydirigubbakcemile5
çok sağolasın cnm zaten aynen pişi gibi oluyor opuyorumnanaktanbegenmene sevindim:kedi:güzel görünüyo ellerine sağlık..aynı pişi gibi..
çöpe gitmesine gerçektende üzüldüm:çok üzgünüm:2 gün önce yaptım ilk piştiklerinde biraz yumuşak gibiydiler sonra çok sert oldular ,üzülerek söylemeliyim ki eşimin talimatıyla bugün çöpe attım ((((((((
Ben de pişi gibi düşünmüştüm ama kabartma tozu sert yapıyor tahminimce bir daha denersem instant mayayla yapacağım
aminnnn canım sağolasınopuyorumnanaktanVALLAH ELLERINE KOLLARINA SAGLIKO GÜN ABLAM (INCITANEMTUANA)BIZDEYDI DEDIGI GIBI TERIFINI YAPTI HATTA BEN KIZARTTIM VE OKADAR BAYILDIMKI TARIFINE ANLATAMAM ALLAH ANNENDEN RAZI OLSUN....ELLERINDEN ÖPÜVER BENIM ICIN.....
ABLAMINDA DEDIGI GIBI BU TARIFI NISANLIM COK BEGENDI MUTLAKA KENDIMD DENEYECEGIM VE YEMEKTARIFI KITAPIMA EKLEYECEGIM......
ELLERIN DERT GÖRMESSIN CANUMMMM,.,:Saruboceq:
çok sevindim begenmene,güzel yorumların için çooook teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan umarım yaptıgında da begenirsinopuyorumnanaktanof harika görünüyor gerçekten gece gece bakmasaydım keşke bende aldım tarifi ..ilk fırsatta deniyecem..ellerinize sağlık..
sağolasın canım opuyorumnanaktan tavsiye ederimyerimsenibenevde unum bitti.yoksa hemen bu sabah deneyecektim ama yarın un alıp yapıcam eline sağlık.
aminnnn canım sağolasınopuyorumnanaktan
sizlerinde ellerine emeğine sağlık opuyorumnanaktan
afiyet olsun ayrıca ..begenmenizede çok çoook sevindimzemuszemus
yaptıkça beni anarsınız:kedi:
tarif kitabına katkım olduysa ne mutlu bana
canumm....bugün yaptim baya cok cikiyormus ablamlan yaptigimiz zamanki gibi biraz peynir kattim hem tuzu hem peniri az olmus ama teyzemler baya begendi ve üc bes bisey anca kaldi en kisa zamanda fotolarida ekleyecegim ve kendimi yakmadan basardim....yuppiiii:lepi:
:1shok::1shok:resimleride ekliyorum sekil olarak ayni diil ama:kedi:
ben elimde sekil verdirdim ortasinida deldim
yamancım teşekkür ederimopuyorumnanaktangelde yapayım sanadelikafaduldenallahım süper görünüyo yaa
biz bunu normal pişi olarak ta yuapıyoruz yuvarlak ama kalıplarla harika olmuş
incim harika olmuş gerçektende süperrrr:lepi:nihayet kardesim resimleri yolladi ve elime gecdiler
söz verdigim gibide ekliyorum canim
kusuruma bakma cep teliyle cekildigi icin cokda net diil
ama adida tadida güzeldi
:kedi:hatta sekil a da görüldügü gibi kizkardesimde yapmis ve benden önce eklemis iyimi:kedi:
erllerine sagklik birtanem
:teytey:kessinlikle hem pratik hem lezziz tavsiye ederim:teytey:
çok teşekkürleropuyorumnanaktanöylesi dahada güzel oluyor yerimsenibenellerine sağlik güzel görünüyor bende değişik yapıyorum içine maydonoz ve penirde eklıyorum