• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızarıklık

bazen çok gözüme çarpıyor bazen çarpmıyor. ama sık sık kızarıyor. kendi de rahatsız, yani bende olsa beni de rahatsız ederdi. internetten araştırmış o da ben araştırayım bi dediğimde söyledi. kızarıklık için yağlar falan almış aktardan denemiş. internette egzama yazıyor falan dedi de benim de aklıma takıldı bakındım bir şey bulamadım.

acaba yüksek faktörlü güneş kremi sürse etkiler mi bu kızarıklığı diyorum. ben güneş kremi sürünce yüzüm bembeyaz oluyor kızarıklığım falan kalmıyor ertesi sabah. :/

egzama olamaz canım o farklı birşey sulu kaşıntılı oluyor. sen hassas ciltler için 50 spf al ona. bende kızaran citler için hassas bioderma temizleyici kullanıyorum.

egzama olamaz canım o farklı birşey sulu kaşıntılı oluyor. sen hassas ciltler için 50 spf al ona. bende kızaran citler için hassas bioderma temizleyici kullanıyorum.
koruyucu alacağım. temizleyici dediğin h2o sensibo falan mı? cildin yağlı mı kuru mu?

koruyucu alacağım. temizleyici dediğin h2o sensibo falan mı? cildin yağlı mı kuru mu?

spf 50 koruyucu evet canım.temizleyici ise bioderma sensibio jeldi.. cildim karma gibi.canım ama koruyucuyu al kesin ben de sipariş verdim yanmamak için.vichy aldım baya ucuza buldum netten

Bir ara tam dediğin gibi T bölgemde,alnımda daha fazla olmak üzere kızarıklık oldu.
Eczacı bana bioderma anti rougeur tavsiye etmişti.Tüp bitene kadar düzenli kullandım ve geçti,bir daha tekrarlamadı.
Bir de yüz yıkama jeli kullanmamayı denesin.Dove sabun olabilir.

$bioderma-sensibio-crealine-ar-creme-anti-rougeurs-40ml.jpg

Bir ara tam dediğin gibi T bölgemde,alnımda daha fazla olmak üzere kızarıklık oldu.
Eczacı bana bioderma anti rougeur tavsiye etmişti.Tüp bitene kadar düzenli kullandım ve geçti,bir daha tekrarlamadı.

Eki Görüntüle 1155238

bende bunun jeli var akneli cildim var ve kırmızı çoğu seviyorum ürünü

Eki Görüntüle 1155238
tamamen geçtiyse çok iyiymiş. ben bunu iyice bir araştırayım, memnuniyet oranı iyiyse alayım mutlaka. yüz yıkama jeli için de önerini dikkate alacağım çok teşekkürler. :)

Rozaseadir yani gul hastaligi.bende ayni durumdayim.t bolgem kirmizi.kendini asiri sicak ve soguktan hele hele gunesten korumali bu faktorler artitiyor kizarikligi.
Bu hastalik git gide yayginlasiyor dikkat edin.ve bir doktora gidin.

arkadaşlar sürekli yanak kızarıklığı neden olur? daha doğrusu T bögesinin kızarması. cildin hassas olmasından mı güneşten mi veya bir hastalıktan olabilir mi? ne kullanmak gerekir.

Merhaba.
Anneminde yüzü çok kızarırdı damarları inceymiş ve çatlaklar varmış bundan dolayı dediler.
Güneşten uzak duması gerektiğini söylediler.
Doktora görünmenizde fayda var.

Eki Görüntüle 1155238

Bu ürünü bende mi alsam, belki bana da iyi gelir...

Topiği takipteyim...

Sivilceleri geçirdi mi akne için kullandığın canım birde sivilce kızarıklıkların da iyi geliyor mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım açıkcası ben onun için aldım ama sanırım sivilce kızarıklığı değil normal hassaslık anlamında. ama benim cildimikurutmadı bioderma sebium serisi daha çok kurutmuştu...ben clindoxyl redavisi görüyoruım doktorum verdi..

Son düzenleme:
arkadaşlar sürekli yanak kızarıklığı neden olur? daha doğrusu T bögesinin kızarması. cildin hassas olmasından mı güneşten mi veya bir hastalıktan olabilir mi? ne kullanmak gerekir.

Biodermanın hassas cilt kremini öneririm benimde yanakların kızarıyordu çok iyi geldi numune ürün kullandım şimdi sipariş verdim alıcam pazartesi elimde ama benim çocukken yoktu bu yıl var kuzenlerimimde hem vardı kanlı canlı derler ya onlar öyle o yüzden olabilir bence

canım açıkcası ben onun için aldım ama sanırım sivilce kızarıklığı değil normal hassaslık anlamında. ama benim cildimikurutmadı bioderma sebium serisi daha çok kurutmuştu...ben clindoxyl redavisi görüyoruım doktorum verdi..

Cildim yağlı değil pek canım yanaklarımda minik sivilceler çıktı ve iz bıraktılar onlardan muzdaribim birde biodermanın kızarık cilt kremini kllnıyorum canım

bendede var seboreık dermatıt yaklasık 5 aydır ılk baslarda sac diplerım acayıp kasınıyordu ama suan sadce kepek ar onuda pek takmıyorum yuzumdede vardı ama doktorumun verdıgı kremle 5 günde geçtı benım yüzüm zaten yaglı oldugundan sorun etmıyorm beyaz tenlıyım hep kızarıyorum 6 günde aknegen kullandım smdılık bi sıkıntı yok 2 günde birde özel yaglı yüzler içinbir sabunla yıkıyorum tamamdr :46::40:

CC krem kullanıyorum , tavsiye ederim. gün içinde cildinin kızarmasını engelliyor içinde etken bi madde var o sayede.

Yazın güneş kremi kullanmazsam gölgede bile olsam yüzümün belli bölgeleri kızarıp kaşınır.

Back