- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
arkadaşlar sürekli yanak kızarıklığı neden olur? daha doğrusu T bögesinin kızarması. cildin hassas olmasından mı güneşten mi veya bir hastalıktan olabilir mi? ne kullanmak gerekir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sürekli yanak kızarıklığı neden olur? daha doğrusu T bögesinin kızarması. cildin hassas olmasından mı güneşten mi veya bir hastalıktan olabilir mi? ne kullanmak gerekir.
yüzüne bir şey sürmez pek. çok sık olmamakla bitlikte yıkama jeli kullanıyor kardeşim ama çocukluğundan beri böyle yüzü, kızarık.canım alerji de olabilir kozmetik ürünlerinden yeni aldığın ilk kez denediğin bi şey oldu mu?
peki çocukluktan beri böyleyse yine mi hastalığın işareti olabilir? yani sonradan olması mı önceden beri olması mı hastalığa daha yakın?lupus,seboreik dermatit,alerjik dermatit vs vs bi ton şey olabilir..doktora gitmeni öneririm
yüzüne bir şey sürmez pek. çok sık olmamakla bitlikte yıkama jeli kullanıyor kardeşim ama çocukluğundan beri böyle yüzü, kızarık.
peki çocukluktan beri böyleyse yine mi hastalığın işareti olabilir? yani sonradan olması mı önceden beri olması mı hastalığa daha yakın?
yüzüne bir şey sürmez pek. çok sık olmamakla bitlikte yıkama jeli kullanıyor kardeşim ama çocukluğundan beri böyle yüzü, kızarık.
peki çocukluktan beri böyleyse yine mi hastalığın işareti olabilir? yani sonradan olması mı önceden beri olması mı hastalığa daha yakın?
dediğin şeyi google görsellerde arattığımda acayip değişik şeyler çıkıyor. benim dediğim güneşten kızarmış gibi doğal kabartısız bir kızarıklık. ama geçmeyen. eşinin de öyle mi?Olabilir de olmayabilir de ama uzun süreli ise baska bulgularla da kendini belli ederdi herhalde.. yani alerjikse baska alerjik sikayetler, lupus falansa baska organ tutulumlari gibi. Benim esimin de senin dedigin yerde kizarikligi var ozellikle stresli zamanlarinda artar, onun da seboreik dermatiti var mesela.
dediğin şeyi google görsellerde arattığımda acayip değişik şeyler çıkıyor. benim dediğim güneşten kızarmış gibi doğal kabartısız bir kızarıklık. ama geçmeyen. eşinin de öyle mi?
sanmam tatlım kendi yapısıdır o .çok tanıdığım var öyle.zaman zaman mı oluyo yoksa hep mi aynı
evet açık tenli. 16 yaşında. ben ona yüksek faktör bir güneş kremi alayım o zaman kızarıklığı azalacak mı bakalım. kendisi de rahatsız oluyor biliyorum.kardeşin kaç yaşında canım.alerji de olabilir o zaman
açık tenli mi?açık tenliler de güneş vurduğu zaman kızarıklık çok olur
Evet genelde öyle ama yoğun stresle beraber pullanma oluyor bir de kullandığı ilaclara bagli o bolge cildinde incelme oldu biraz. Ama yine de ileri formu degil seboreik dermatitin. kardesin beyaz tenliyse tamamen ondan da olabilir, ek bir rahatsızlık durumu var mi, ya da cilt ve sacla ilgili başka bir sorun?
sendekinin güneşle ilgisi var mı peki?Benimde çocukluğumdan beri burnumun ve yanaklarımın üzeri kızarır. Hassas ciltliyim...
Bence cilt yapısı ile alakalı...
sendekinin güneşle ilgisi var mı peki?
ben de açık tenliyim ama yüzüm kızardı mı hepten kızarır. bölgesel kızarmam. kardeşiminki daha ince deri herhalde. teşekürler.Bende çok açık tenliyim, yazın güneşten ötürü artar ama doğrudan güneşle ilgisi yok, açık tenli olduğumuz için kılcal damarlar yüzeye daha yakın bu yüzden oluyor...
evet açık tenli. 16 yaşında. ben ona yüksek faktör bir güneş kremi alayım o zaman kızarıklığı azalacak mı bakalım. kendisi de rahatsız oluyor biliyorum.
gerçi liseye gidiyor servisle ne kadar güneşte kalıyor bilemiyorum.
bak 30 faktörlü al canım geçen tvde izledim 50 faktörle 30 faktör arasında koruyuculuk açısından hiç bi fartk yokmuş
sadece 50 faktörün içinde daha çok kimyasal madde varmış
hadi ya öyle miymiş. ben iki tane 50 faktör kullanıyorum. çok koruyor sanıyorum. :/