• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller kızarık ve pul pul dökülen cildime ne yapmalıyım sizce

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aysegulselcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
85
2
98
39
merhaba kızlar.benim özellikle kışın cildim pul pul dökülüyor.burun kısmı kızarıyor ne yapacağımı şaşırdım artık.sizdede oluyormu bilmiyorum ama benim burnum çok kızarıyo çevresindede kılcal damarlar belirgin bir şekilde mevcutmafoldumbenoff ya bi dışarı çıkayım diyorum ilk önce pullanmayı yok etmeye çalışıyorum sonra kızarıklıkları kapatmaya çalışıyorum....doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı..neler denemedimki deneme tahtası oldu yüzüm :çok üzgünüm:aynı şeyleri yaşayanlar yada bir fikri olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum

ya güneşten yada kuruluktan kızarıyordur.. yazın güneş kouyucu kullan, onun dışında yaz kış cilt tipne göre nemlendirici kullan, sabah akşam.. farkı farkedersin..

canım benim kardeşiminde aynı sorunu vardı excipiol lipo diye bi krem kullanmay basladı yumuşacık pürüszü bi cildi oldu kuruluğu falan gitti aile hekimleri bile yazıyor bu kremi fiyatıda gayet uygundu inş. sanada iyi gelir bi dene derim doktor tavsiyeli:Saruboceq:

aynı sorun bende de var.ağız kısmım burun kısmım yanakalrı kızarıyor ve pullanıyor.ama yüzümde sivilcede çıkıyor cildim kuru mu yağlı mı nemlendirici kullanıyorum...ama banyodan sonra ve özellikle kışın çok kuruyor..başka bi ymntemi olan varmı :kedi:

aynı sorun bende de var.ağız kısmım burun kısmım yanakalrı kızarıyor ve pullanıyor.ama yüzümde sivilcede çıkıyor cildim kuru mu yağlı mı nemlendirici kullanıyorum...ama banyodan sonra ve özellikle kışın çok kuruyor..başka bi ymntemi olan varmı :kedi:

aynen ya biz doktorluk vakayız sanırım abartmıyorum gerçekten sorun oluyor kızarıklık dökülme..mafoldumbendoktorlarda başından atmaya bakıyolar.nemlendirici falan kullanıyorum hatta kayısı yağı kullandım ama nafilemafoldumben :1no2:ne özeniyorum ya normal cildi olanlara:çok üzgünüm: tavsiyeleriniz için teşekkürler :1hug:

ciltteki kıırmızı kılcal damarların nedeni genelde güneş oluyor güneşe hassasiyeti çok olan bölgeler burun kenarları göz cevresi buradarda çok olur arkadaşlarım o yüzden iyi bi güneş kremi kullanın yaz kış kullanın yazın yüksek faktörlü kışın düşük faktörlü kullanabilirsiniz. kızarıp dökülme sorunu ben de de oluyordu iyi bi peeling yaptıktan sonra hemen nemlendirici bi krem sürüyordum onun dışında madecassol ve bepanthen i hep çantamda taşıyordum.kuruduğumu hissedince ikisinden de azıcık sürüyordum.şimdi böyle bi sorunum yok çok şükür kil maskesi, yapıyorum haftada bir yumurta akı ve mısır unuyla peeling yapıyorum ve gülsuyunu pamukla değil de avucuma azıcık döküp yüzüme masaj yaparak yediriyorum sanki yüzümü yıkar gibi. gül suyu cildi sakinleştirir ve dinlendirir tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar.benim özellikle kışın cildim pul pul dökülüyor.burun kısmı kızarıyor ne yapacağımı şaşırdım artık.sizdede oluyormu bilmiyorum ama benim burnum çok kızarıyo çevresindede kılcal damarlar belirgin bir şekilde mevcutmafoldumbenoff ya bi dışarı çıkayım diyorum ilk önce pullanmayı yok etmeye çalışıyorum sonra kızarıklıkları kapatmaya çalışıyorum....doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı..neler denemedimki deneme tahtası oldu yüzüm :çok üzgünüm:aynı şeyleri yaşayanlar yada bir fikri olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum

aynı sorun bendede var maalesef 2 senedir çekiyorum. Doktor roza teşhisi koymuştu, yaz kış güneş koruyucusu sürüyorum, sıcaktan ve sıcak sudan ve önemliside stresten korunmak bunun ilacı. Benim tavsiyem bunlar. Geçmiş olsun...

aynı sorun bendede var.sen 2009da yazmışın sorununu.ozamandan berı care bulabıldınmı?? şimdiden tşk ederım

Back
X