Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım de problemım bu..benımkıler kızarmaktan öteye gecıp morarıyor bile..utanmakla alakası yok sıcaga gırınce soguga gırınce az hızlı yuruyunce kosunca ne bıleym yıkanınca ya da bısey degınce en basıtınden havlu degınce bıle kıpkırmızı oluyor..bır de yanma hıssı oluyor ıcten ates gıbı..bebeklıgımden berı cekıyom valla bı de kırmızı elma yanaklarını yıyeyım dıye sıkanlar da cabasıydı neyse kı buyuduk kurtulduk ondan bıraz..
bunun cözmu yok bacılar..genetık bısey..ben doktora gıtmıstım zamanında..daha cok acık renk tenlılerde olan bu durumun nedenı derının ınce,kan damarlarnın da cılde cok yakın olmasından kaynaklanıyormus..zaten bu tarz olanların cıldı de asırı hassas oluyor..her yönden dert..
dogal allık dıyen arkadaslarım koca bı fıcı allıga batırılmıs gıbı olmak hıc de dogal olmuyor ama:))
ben sıze daha kötu bı durum dıyım de sukredın sız halınıze..bunun ustune benım bı de alerjık kan egzamam var..yaz gelınce benm yuzumun ıcınde mılyonlarca karınca dolasıyor ve ısırıyor sankı..ınanın o kırmızılıktan bın kat beter bu..yüzümü yolasım geliyor valla ama ne care..
süt gibin beyaz olmak güzel emme derdi de bin tane..Allah dermansız dert vermesin..alısın duruma bence..
kesh12 ,ben baska türlü kizariyorum.yani dedigin gibi güneste,sogukta,veya banyo sonrasi herkestede oldugu gibi oluyor arasira ama bunun yaninda konusurken,biri birsey sordugunda ,toplum icinde konusurken elimde olmadan kizariyorum.kizardigimi anlayincada heyecanlanip dahada kizariyorum.etrafimdakilerde benim utanmadan dolayi oldugunu düsünüyorlar.
sanirim bunun sadece psikoloji bölümüyle alakasi var.bosver sadece güneste kizarmasiyla kalsin,benim gibi hastalik olmasinda.
Bencede bundan kurtulmak gibi bişey söz konusu değil.. Kırmızı yanaklarla devam mafoldumben