• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızar söz yüzükleri için yardımınıza ihtiyacım var..

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Mmerhabalar..
Yakında sözümüz var.. Alyansları alacağız..
Ben çok sade modelleri seviyorum tektaş takıldığında abartı olmasınlar istiyorum..
Sevgilimse çok sade bunlar ama yinede sen bilirsin hoşlar diyor..
Siz de fikir verebilir misiniz ?

Bu tür Alyansları seviyorum..

Tek taşımı biraz daha taşı seçerimgüzel durur gibime geliyor :26:
Siz ne düşünüyorsunz ?

$klasik-altin-alyans-modeli-irb1.jpg

$ks.jpg

$Kuyumcu_1529499.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

ben ıkı ve ucuncu sıradakı modelleri çok beğendim hem şık hemde sade pek abartılı değiller bence o ıkısınden bırını all derim tek taş taktığın zamanda çok abartılı olmazz
[/quote]

Çok teşekkür ederim yorumunuz içinbende öyle düşünüyorum :KK16:[/quote]

Canim zevklerimiz ayni bende sade şık seyleri severim bu tarz dusunuyorum bende 1. ve 2.yi begendim 3.de guzel ama biraz ince geldigi icin ilk ikisi daha hos

Canim zevklerimiz ayni bende sade şık seyleri severim bu tarz dusunuyorum bende 1. ve 2.yi begendim 3.de guzel ama biraz ince geldigi icin ilk ikisi daha hos

Çok teşekkür ederim yorumunuz için,sadelik her zaman güzeldir :16:

Sade iyidir herzaman benim için bende sadeden yanayım en sondaki model gayet güzel hatta ben bulabilirsem daha incesini istiyorum nasipse beyaz altın olanları hoşuma gidiyor düşünün daha sade olacaktır o şekilde teştaşla ya da tamtur yüzükle gayet hoş duracaktır içinize sinen olsun inşallah:nazar::KK16:

Sade iyidir herzaman benim için bende sadeden yanayım en sondaki model gayet güzel hatta ben bulabilirsem daha incesini istiyorum nasipse beyaz altın olanları hoşuma gidiyor düşünün daha sade olacaktır o şekilde teştaşla ya da tamtur yüzükle gayet hoş duracaktır içinize sinen olsun inşallah:nazar::16:

İnşallah :16:
Umarım sizde gönlünüzdeki yüzüğü bulursunuz :16:
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

Benimde sozum oldu ve ben 4. Yuzukten aldim daha parlagindan tek tasla o kadar sık duruyirki anlatamam yaa ben alyansta tasli ve kalini hic yakistirmiyorum vida contasi gibi geliyor bana hosuma gitmiyor hic :))

3. model benim alyansım. Sözde sadece bana tektaş takıldı. Nişanda alyanslarımız takılacak. 3.modeli aldık ve çok şık duruyor. Tavsiye ederim :) Tektaşım ise ;

$tektas-altin-yuzuk-modelleri-503248.jpg

bundan ama altın :) Sana bir fikir olabilir :)

Hepsi e cok guzel canm ben de nisanlanali 5 ay oldu. Benm yuzugum atasayin osmanli koleksiyonu nun cakmasi model ayni ama marka farkli her neyse canm ilk basta cok begenerek almistim kenarlari tasli ama simdi takamiyorum parmaklarimi ayiriyor o da rahatsiz ediyor takmiyorum bile .hadi degistireyim de diyemiyorum nisanlimin itirazlarina ragmen begenerek almistim .her neyse canm parmagindan hic cikarmak istemiyorsan gorselligin den cok kulanisina bak ayrica sectiklerin de cok zarif kararindan vazgecme sonra benm gibi pisman olursun

Back