Kizamiga benziyor sanki Kkk aşısını yaptirmamis miydiniz? 2 yudum sodadan olmaz bence.suana kadar olamsı gereken butun asılarını oldu
Suana kadar olması gereken buyun asılarını oldu ıcınde kızamık asısı varmıydı bılmıyorum unuttumKizamiga benziyor sanki Kkk aşısını yaptirmamis miydiniz? 2 yudum sodadan olmaz bence.
Cok tesekkurler sagolun 3 te randevumuz var beklıyoruz bakalım bende kızamıga benzettim sizin gibiAşı olduysa kolay atlatirsiniz. Cok gecmis olsun.
İnşallah aletjidir sodadan olabılırmı acabaBana nedense alerji gibi geldi.
Gecmis olsun
Gecen hafta pazartesı ateslendı ama goturdugumde doktor bogaz enfeksıyonu dedı antıbıyotık ıctı duzeldı bu haftada boyle cıktı atesten bır hafta sonra cıkarmı acabaGenelde döküntülü hastalıklarda öncesinde bir ateş çıkar. Alerji olabilir
Sodadan olacağını sanmıyorum oğlum da bazen biraz içiyorBu arada eşim aksam haberim yokken maden sodası içirmiş kızdım neden içirdim diye ondanda olmus olabılırmı
Anladım tesekkurlerSodadan olacağını sanmıyorum oğlum da bazen biraz içiyor
Tesekkurler canım benım kızılcık olmus bogaz enfeksıyonu dısarıya vurmıs ıgme verdı antıbıyotıkAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Geçmişler olsun inşallah.Tesekkurler canım benım kızılcık olmus bogaz enfeksıyonu dısarıya vurmıs ıgme verdı antıbıyotık
Cok tesekkurlerGeçmişler olsun inşallah.
Kendı doktorumuza cıkarttık bugun özele doktor bogaz enfeksıyonundan kaynaklı kızılcık hastalıgı olmus dedı ama benımde dedıgınız gıbı supem kaldı ıgne verdı antıbıyotık attırdık bugun ıyıce cogaldı kızamık degıl alerjı degıl dedı cok bılgılı bır doktor ama yıne de ıcımde supe kaldı antıbıyotık surup kullanmıstık bır hafta oncede o ıyı gelmemıs bıgazlarına dısarıya vurmus dedıÖncelikle çok geçmiş olsun kuzucuğa, büyük ihtimal alerjiye benziyor, çocuk cildiyeye gidin alerji testi yapılsın, nelere alerjisi varsa eşinize de söyleyin onlardan kesinlikle vermesin.