Urfa'da köy okulunda öğretmenlik yapan kardeşimin minik öğrencileri için kıyafet, Oyuncak ve kırtasiye malzemesine ihtiyaçları var. Yardım eder misiniz? Özelliklede kız çocuklarının hiç bebekleri yok.
Öncelikle size çook teşekkür ederim. Sizden özür dileyerek bir ricam olacak kargo ücretini siz ödeyecekseniz öyle kabul edebilirim. Çünki okul için okadar çok para harcadım ki onu karşılamam çok zor olacak. İsterseniz adresi öyle gönderirim. Anlayışla karşılamanız dileğiyle.
kusura bakma msj cok gec gördüm kargo ücretini tabikide öderim adresi yollarsanız bu hafta içinde gönderirim. birde bebek kıyafetleri var bebeğimin orda ihtiyacı olan varsa onlarıda göndermek isterim cvp bekliyorum teşekürler
kusura bakma msj cok gec gördüm kargo ücretini tabikide öderim adresi yollarsanız bu hafta içinde gönderirim. birde bebek kıyafetleri var bebeğimin orda ihtiyacı olan varsa onlarıda göndermek isterim cvp bekliyorum teşekürler
merhaba;
Okullar tatil oldu biliyorsunuz ve kardeşim 1 Temmuzda İzine geliyor ve görev yeri neresi olacak hiç bilmiyoruz.
Aslında Şanlıurfa Siverek ilçesi Şekerli İlköğretim Okulu. Müdürü Mehmet BAKIR ama isterseniz kardeşim gelsin sizin ile tekrar görüşelim olurmu? hiç olmazsa isim bildiririz.
Ordaki çocuklar adına çok çok hemde çok teşekkür ediyorum.
Saygı ve Sevgiler sunuyorum.
Teşekkürler.
tmm ozaman ben sizden cevap bekliyorum okulların tatil olduğu hiç aklıma gelmedi biraz gec kaldım sanırım yinde teşekür ederim dediğim gibi sizden cevap bekliycem