Bebek İkinci El kız ve erkek bebek için ana kucağı

Merhabalar;
daha önce de ilan verdim soran oldu ama sonuçlandıramadık henüz.
2 adet ana kucağı 0-1 yaş arası kullanım için satılıkır.
pembe olan piere cardin son fiyat 50 tl
kanz gri siyah olan 40 tl

evimde yer kapladığı için ve artık benimkiler 1,5 yaş civarı olduklarından satıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/579895-acil-satiyorum.html

Merhaba benim hafif bir ana kucağına ihtiyacım var evdeki cok hantal peki ana kucakları kac kilo ve nerden yollayacaksiniz anlasabilirsek ben talibim

Merhabalar;
daha önce de ilan verdim soran oldu ama sonuçlandıramadık henüz.
2 adet ana kucağı 0-1 yaş arası kullanım için satılıkır.
pembe olan piere cardin son fiyat 50 tl
kanz gri siyah olan 40 tl

evimde yer kapladığı için ve artık benimkiler 1,5 yaş civarı olduklarından satıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/579895-acil-satiyorum.html

Merhaba benim hafif bir ana kucağına ihtiyacım var evdeki cok hantal peki ana kucakları kac kilo ve nerden yollayacaksiniz anlasabilirsek ben talibim

canım senin evdeki nedir ?
bildiğim kadarı ile minumum 3 kg oluyor bunlar
ee çocukta 3 kg olsa 6 kg taşımak zorundasın ilk 1 2 ay sonra artacak tabi.istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.
ister elden teslim alabilirsin istersen kargo olur.

canım senin evdeki nedir ?
bildiğim kadarı ile minumum 3 kg oluyor bunlar
ee çocukta 3 kg olsa 6 kg taşımak zorundasın ilk 1 2 ay sonra artacak tabi.istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.
ister elden teslim alabilirsin istersen kargo olur.

EBimde bulunan ana kucagi ağır o yüzden biraz daha estetik ve hafif olanına bakıyorum peki ikisinden birini alçak hafiflik ve kullanışlı yönünden hangisini önerirsiniz bu arada ben Aksaray'da ikamet ediyorum sehir olanda tabi ister PTT kargoyla da alabilirim ya da akrabalarım var onlar da alabilirler hangi semttesiniz bunun icin kardeşimle irtibata geçmem lazım böyle olursa ücreti de elden de verebilirler PTT den isminize havale de yapabilirim

EBimde bulunan ana kucagi ağır o yüzden biraz daha estetik ve hafif olanına bakıyorum peki ikisinden birini alçak hafiflik ve kullanışlı yönünden hangisini önerirsiniz bu arada ben Aksaray'da ikamet ediyorum sehir olanda tabi ister PTT kargoyla da alabilirim ya da akrabalarım var onlar da alabilirler hangi semttesiniz bunun icin kardeşimle irtibata geçmem lazım böyle olursa ücreti de elden de verebilirler PTT den isminize havale de yapabilirim
bebeğiniz kız mı erkek mi? ikiside aynı gibi.
elden de olur teslim.
istanbul anadolu yakasındayım.
kanzz daha minimal gibi görünüş olarak.

bebeğiniz kız mı erkek mi? ikiside aynı gibi.
elden de olur teslim.
istanbul anadolu yakasındayım.
kanzz daha minimal gibi görünüş olarak.

Tamam o zaman kanz olur ama yıpranma var mı zannedersem fotograflar alisveris sitesinden eklenen fotograflar . koltuklarda cok yıpranma yoktur galiba ama sunu belirteyim ben suan erken dogum riskinden dolayı yatıyorum salı gunu dışarı çıkabilirim size de uygunsa o gün PTT den isminize havale yapsam olur mü teyzem umraniyede ancak o rahatsız olduğu icin onu yormak istemem siz de PTT kargoyla yollarsınız hangisi daha hesaplı bilmiyorum isin dogrusu size urunlerkonusunda güveniyorum bana da güvenin Aksaray final dershanesinde öğretmenim yani sizi hicbir konuda magdur etmem

Tamam o zaman kanz olur ama yıpranma var mı zannedersem fotograflar alisveris sitesinden eklenen fotograflar . koltuklarda cok yıpranma yoktur galiba ama sunu belirteyim ben suan erken dogum riskinden dolayı yatıyorum salı gunu dışarı çıkabilirim size de uygunsa o gün PTT den isminize havale yapsam olur mü teyzem umraniyede ancak o rahatsız olduğu icin onu yormak istemem siz de PTT kargoyla yollarsınız hangisi daha hesaplı bilmiyorum isin dogrusu size urunlerkonusunda güveniyorum bana da güvenin Aksaray final dershanesinde öğretmenim yani sizi hicbir konuda magdur etmem

umarım vaktinde alırsın bebeğini kucağına.
ptt kargo ile gönderirim.yıpranma yok. akşam bendeki kanz ana kucağının fotografını çekip sana gönderirim.
ben mesleğimi şu an yazmayayım ama piyasada hatırı sayılır ve iyi bir mesleğim var.özelden yazarım.

Özelden mesaj yazamiyormusum vaktim fazlasıyla var aksam fotografı yollarsınız.sizin sıkıntıya girmenizi istemem ama salı gunu dışarı çıkabilirim ancak şimdiden teşekkür ederim bu benim ikinci bebegim.

Özelden mesaj yazamiyormusum vaktim fazlasıyla var aksam fotografı yollarsınız.sizin sıkıntıya girmenizi istemem ama salı gunu dışarı çıkabilirim ancak şimdiden teşekkür ederim bu benim ikinci bebegim.

canım bugun ptt kargoya gitmiştim . tahminen aksaray 3-4 kg ne kadar kargo tutar diye sordum yaklaşık 10 tl dediler.bilgi vermek istedim.
iyi dinlenmeler.

Evet o civarlarda tutar tahminimce dediğim gibi PTT kargoyla yollarsınız ben de PTT den isminize havale yaparım internet bankacılığım olsaydı eft yapardım ama yok

Evet o civarlarda tutar tahminimce dediğim gibi PTT kargoyla yollarsınız ben de PTT den isminize havale yaparım internet bankacılığım olsaydı eft yapardım ama yok

canım akıllı tel in var ise fastpay işleminden ödeme yapabilirsin.ya da denizbank atm sinden direkt de yapabilirsin.
1 tl komisyon alıyor o kadar
fastPay > Uygulama Mağazası > AçıkDeniz > DenizBank
resimleri şimdi çekebildim ;
$a2.jpg $a3.jpg $a1.jpg

canım akıllı tel in var ise fastpay işleminden ödeme yapabilirsin.ya da denizbank atm sinden direkt de yapabilirsin.
1 tl komisyon alıyor o kadar
fastPay > Uygulama Mağazası > AçıkDeniz > DenizBank
resimleri şimdi çekebildim ;
Eki Görüntüle 628149 Eki Görüntüle 628148 Eki Görüntüle 628147
Akıllı tel maglesef yok,ama deniz Bank'dan hesabım olmasa da atm den yatirabilirmiyim eğer öyle bir imkan varsa benim icin daha iyi olur benim hesabım TEB de ama bankacılık işlemlerinden anlamıyorum isin dogrusu

Akıllı tel maglesef yok,ama deniz Bank'dan hesabım olmasa da atm den yatirabilirmiyim eğer öyle bir imkan varsa benim icin daha iyi olur benim hesabım TEB de ama bankacılık işlemlerinden anlamıyorum isin dogrusu

evet canım yapabilirsin.fast pay i seç ve uygula.ATM'den fastPay;
DenizBank müşterisi olsun olmasın herkes DenizBank ATM'lerini kullanarak kartlı veya kartsız olarak istediği kişiye 7/24 para gönderebilir

ptt kargo ile bugun gönderdim kanz ana kucağını.
pembe piere cardin ana kucağı henüz duruyor.

MErbaba ücreti yatırdım umarım kargo da kısa zamanda ulaşır elime her sey icin sagolun

merhabalar,
kargo sanırım yarın elinizde olur.
2gün teslim süresi diye belirtmişlerdi.
ödeme hesabıma geldi.
teşekkür ederim.

X