• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz sinifta bi kiza ne yaptigini soyliyim mi diyor kizda neyi diyor aglamakli

Bak küçük bu yaptigin çok yanlis Allah sana öyle bir dert verir ki buralarda dalga geçtiğine utanirsin.Enerjini faydali islere kullan.Böyle luzümsuz seyler yapma yavrucum.

Ben bu kızın dalga geçtiğini düşünmüyorum bence gerçekten bi sorunu var psikolojik bi tür rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten. Bu bi dalga geçme şekli değil bence. Zaten önceki konularını az buçuk bilenler psikolojisinin normal olmadığını da biliyordur.

Yeni sorularını hazırlıyor sessiz olup bekleyelim,geri püskürtme savunma taktikleri geliştirelim zira bir nehir tüm kkyi alt üst etti bravo.

Ben bu kızın dalga geçtiğini düşünmüyorum bence gerçekten bi sorunu var psikolojik bi tür rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten. Bu bi dalga geçme şekli değil bence. Zaten önceki konularını az buçuk bilenler psikolojisinin normal olmadığını da biliyordur. Üzerine gitmesek daha iyi olabilir kızlar.
Buraya üye olup açık öğretimden okuyan biri bence sağlıklıdır psikolojisi,bildiğin alay ediyor komik olduğunu sanıyor..

Buraya üye olup açık öğretimden okuyan biri bence sağlıklıdır psikolojisi,bildiğin alay ediyor komik olduğunu sanıyor..
Eski konularına bakmalısın bence, gerçekten büyük bi rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Şu yaptığı bi dalga geçme şekliyse bile bi rahatsızlığı olduğu açık. Ama dalga geçtiğini de sanmıyorum

Back
X