Kız öğrencilerin şoke eden erkek kavgası!

Kiyamamm.. ben becerebilsem ogretirdim sana ama bende de pek ilerleme yok. Saçma sapan sesler çıkarıp eğleniyorum. Tahmin ettiğim unideysen konservatuarda yeğenim var. Dur bi yoklayayim onu okulda ders alabiliyor musun deyi.

Kiyamamm.. ben becerebilsem ogretirdim sana ama bende de pek ilerleme yok. Saçma sapan sesler çıkarıp eğleniyorum. Tahmin ettiğim unideysen konservatuarda yeğenim var. Dur bi yoklayayim onu okulda ders alabiliyor musun deyi.
Benim üniversitede konservatuar yok bildiğim kadarıyla. Keşke İzmirdeki bir üniversitede olsaydım.

Benim üniversitede konservatuar yok bildiğim kadarıyla. Keşke İzmirdeki bir üniversitede olsaydım.

Ay ben seni izmirde sanıyorum. O zaman okul bitince kendi paranı kazanınca buluruz sana piyano hocası. İzmire döneceksin o zaman dimi.

Ay ben seni izmirde sanıyorum. O zaman okul bitince kendi paranı kazanınca buluruz sana piyano hocası. İzmire döneceksin o zaman dimi.
Normalde evim, ailem falan her şeyim İzmir'de ama ben okumak için tatiller haricinde başka bir yerdeyim. Son dört ayım kaldı, dört ay sonra hep İzmir'de olacağım. Teşekkür ederim :)

kızlar horozlanmayın:))) hepinize yeter bu dünya :)))))))

haha okullar bölgesi orası, normaldir bizide adamlar gelip ayırırdı gençken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…