Ankara'nın neresinde bu okul merak ettimVaroş olsun İzmir'in varoşu olsun yav :) Angaranın varoşundan iyidir. :) Yine iyi denk gelmemişsiniz. Bir de bunlar bela oluyor, kavgayla bitmiyor. Lisede tek başına sürü tarafından dayak yiyecek kız dayak yemesin diye tek başına onu korumaya çalışıp arada kaynayan gerizekalıydım ben. Ne cesurmuşum be. sonra bana da sardılar, bütün yıl kavga dövüş.
Erkek kavgalarına hiç girmiyorum. Erkek kavgalarında da hocalar hastanelik oluyor, pencereler iniyordu. Babama ağlayıp duruyordum buradan eski oturduğumuz yere geri taşınalım, bıktım buranın belalarından diye.
Ben bu kavganın bir tık daha aşağısına oğlumun okulunda denk geldim. Oğlumun sınıf öğretmeniyle görüşmek için okula gitmiştim .Görüşme sonrası tam kapıdan çıkıyordum ki 3-4 kız öğrencinin kapının önünde birbirine girdiğini gördüm.''Çocuklar ne yapıyorsunuz siz '' dememle ''yok bir şey hocam'' deyip çil yavrusu gibi her biri bir tarafa dağıldı . O an anladım ki beni öğretmen sanıp korkup kaçmışlardı. Sonra başka bir köşede birbirlerini şıkıştırıp dövdülerse bilemem.