• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız öğrencilerin şoke eden erkek kavgası!

Şiddet kötüdür, iyiki yapmamışsın :KK43:
Bende ilk okuldayken saçımı bağlatmadığımdan, yada taramayı sevmediğimden dolayı annem saçımı kısacık kestirirdi, Sınıfta sebebini hatırlamadığım nedenden bi kız bana tükürdü.. Bende sakin bi çocuktum, öğretmene söyledim, vay sen nasıl söylersin dedi bana vurdu o_O
Okulda bit salgını vardı, ama bizim sınıfta kimseden çıkmadı, diğer sınıfla birleşik beden dersi vardı bi cuma günü, o gün minderde sırayla takla atarken tam ellerimi mindere koydum bi böcek, bit olduğunu tahmin ettim, elimde tuttum onu, o kızın arka sırasına geçtim, o taklasını atınca.. Biti saçının tam bağlama noktasına bıraktım :KK53:
Pazartesi günü saçları 3 numara geldi:KK14:
Yanından geçerken bitli yaklaşma deyince ağlamaya başladı..
Çocuklar acımasız oluyor be :KK45:

ne elimi kirleticem diyosun:KK70::KK70::KK70:

Demek kizlari dovuyordunuz ha..:KK70: Benim kizlarla hic isim olmaz.. Ilkokulda sinifin fedaisiydim.. Sinifa dadanan bir cocuk oldugunda arkada butun sinif, en onde gazi yemis ben..:KK53: Vay o cocugun haline..:-)

Genc kizlik donemimde laf atan her adama saldiran ben..:KK4: Karakolluk olurdum ikide bir de, adam benden sikayetci, ben adamdan..:KK70:Neyse ki polisler bizi baristirip eve yollardi da oyle yirtardik iste..:63:

Cirkefler sizi :D
Okudugum okullarda hep kuzenlerim ust sinifta oldugundan kimse satasamazdi bana :)
Bir keresinde su rapci fuat kivaminda bir cocuk yanlis anlasilma yuzunden ustume yurumustu de miniminnak ben ortaligi birbirine verip cocugu dovdurmustum :D

Varoş olsun İzmir'in varoşu olsun yav :) Angaranın varoşundan iyidir. :) Yine iyi denk gelmemişsiniz. Bir de bunlar bela oluyor, kavgayla bitmiyor. Lisede tek başına sürü tarafından dayak yiyecek kız dayak yemesin diye tek başına onu korumaya çalışıp arada kaynayan gerizekalıydım ben. Ne cesurmuşum be. :KK70: sonra bana da sardılar, bütün yıl kavga dövüş. :KK53:
Erkek kavgalarına hiç girmiyorum. Erkek kavgalarında da hocalar hastanelik oluyor, pencereler iniyordu. Babama ağlayıp duruyordum buradan eski oturduğumuz yere geri taşınalım, bıktım buranın belalarından diye. :KK43:
Ben de istanbul'un varoslarinda yasadim ayni seyleri. En son cocuk bicaklaninca okulun kapisinda polis beklemeye baslamisti. Her gun kavga kiyamet. 4 lise yanyanaydi. Kendi iclerinde ayri kavga diger okullarla ayri kavga. Neyse o lisede okuyup universiteye gitmisim. Kendimle ne kadar ovunsem az :KK53:

Ben çok tembel yaramaz kopyaci yani baş belası bir öğrenci idim.ta ki lise sona kadar o zaman aklım başıma geldi de biraz çalışma ile öğretmen oldum haha :)

Kışın son saatlerde hava karanlık olur akşam 6 gibi okuldan çıkıyorduk öğlenci idik.fen yazılısi vardı tabii yine çalışmamıstim.ne yapalım derken sınıfın ampullerini gevşetelim elektirik gitti diyelim yazılidan kurtulalim dedi biri. Ben tek tek hepsini gevşetelim. Yalnız koridorun ışıklarını unutmusuz :))))

Öğretmen bunu yemedi tabii kim yaptı bunu derken sınıfın çalışkani bir kız kadesa demez mi.o an hiç bi şey yapmadım ayda bir olduğu gibi yine disipline sevk edildim. Neyse ders çıkışı kızı bekledim atladım üstüne. Zaten zayıf bi kızdı azıcık hirpaladim bi de o yüzden gittim disipline :KK53:

Şiddet kötüdür, ispiyonculuk daha kötü kopya çekmek ise en kotusu deyip toplumsal msjimi verdikten sonra yine olsa yine yapardım galiba demiycem tabii :KK70:

Ortaokulda kankim vardı, halen devam dostluğumuz
İkimizde fenaydik erkeklerle işimiz olmazdı, çünkü erkek dovmuslugumuz vardı uç kere
Hey gidi ne günlerdi be

Bütün psikolar buraya toplanmış diyerek ben de yaşamımdan kesitler sunayım.
İlkokulda kavga ettiğim kızın kafasını duvara çarpmıştım.:KK57::KK57:
Nasıl bir kendini kaybetmişlikse.
Liseden sonra dershanede de sinir olduğum bir kızla baya saç saça başbaşa kavga ettik.
Çok iğrençti.
Kendimden tiksiniyorum şu an:KK67:
Ama şu an olsa böyle bir şey yapmam.
Şiddete karşıyım.
Bana dokunmayana da dokunmam.
Birisi bana saldırsa muhtemelen ona da gül uzatmam yani:KK53::KK53:

Ben bu kavgadan sonra neler oldu onu merak ettim kızlar meşhur oldu , acaba ceza kesildi mi?

Bende kuyruğu dik tutma sevdamdan dayak yediydim ortaokulda:KK45:
Liseli izbandut gibi 3 belalı kız vardı okulda ve hep küçük kızlara sataşırdı. Tabii bana sataştıklarında bende cevap verirdim. Birgün yine laf attılar, bende cevap verdim. Tüm okulun önünde kantinde 3 ü birden üstüme yürümeye başlayıp biri saçıma yapışmıştı:eek:
Elimle kızı iterken parmağım gözüne girdi neyseki sersemledi:KK48:O sırada birkaç liseli erkek gelip kurtarmıştı beni:KK53:
Hiç o kadar rezil olmadım hayatımda:KK53:çok utandıydım:KK48:

Nası ya lisede kız döven tek çirkef ben miyim la bu forumda :KK53:

E ben de varım işte. Ortaokulda başlamıştım ben. :KK59:
Ben 22 yaşındaydım, ortaokul ve lisede yapmadığım şeyi üniversite son sınıfta, yurtta yaptım. Ben yurtta dövdüm ya?! :D Bana ne demeli? :KK53: Siz hiç 22 yaşında birini dövdünüz mü? Ben dövdüm. Çünkü ortaokul ve lisede karşıma çıkmayan insanlar üniversitede karşıma çıktı. Şaka gibi. :KK55:

Ben 22 yaşındaydım, ortaokul ve lisede yapmadığım şeyi üniversite son sınıfta, yurtta yaptım. Ben yurtta dövdüm ya?! :KK70: Bana ne demeli? :KK53: Siz hiç 22 yaşında birini dövdünüz mü? Ben dövdüm. Çünkü ortaokul ve lisede karşıma çıkmayan insanlar üniversitede karşıma çıktı. Şaka gibi. :KK55:

Ahaha
Yurt deyince aklıma geldi. Yurtta kalırken asma kattan lobiye kızın tekinin kafasına tv kumandası fırlatmıştım. Kız kriz geçirmişti sonra ambulans falan gelmişti. Hasta insan her yaşta hasta. Olur öyle ;)

Ahaha
Yurt deyince aklıma geldi. Yurtta kalırken asma kattan lobiye kızın tekinin kafasına tv kumandası fırlatmıştım. Kız kriz geçirmişti sonra ambulans falan gelmişti. Hasta insan her yaşta hasta. Olur öyle :KK66:
Tam isabet demek ki. :KK53:
Çıldırtıyorlar insanı ya... Zaten geçen sene iki oda arkadaşından birden dayak yemiş biriydi. :KK11:

Tam isabet demek ki. :KK53:
Çıldırtıyorlar insanı ya... Zaten geçen sene iki oda arkadaşından birden dayak yemiş biriydi. :KK11:

Güzel nişan aldığımı söylemiş miydim :KK53:

Seninki de harbi arızalıymış. Hatun dövün beni diye mi dolaşıyordu ortalıkta?

Güzel nişan aldığımı söylemiş miydim :KK53:

Seninki de harbi arızalıymış. Hatun dövün beni diye mi dolaşıyordu ortalıkta?
Çok güzel nişan almışsınız. :KK55:
Bendeki insanı inanılmaz kışkırtıyordu, öyle böyle değil. Hani böyle saçma sapan hareketler yapıp yapıp sonra yağ gibi üste çıkmaya çalışan insanlar olur ya, onlardandı. Dışarıdan birisi olsa zerre umursamazdım ama aynı odadaydık, tamam gündüz dersti falandı filandı derken başka şeylerle meşgul oluyordum ama illa ki gece olunca bu defa problemlerle karşılaşıyordum. Görmezden gelebileceğim bir durumda değildik. Her tarafından problem akan biriydi. Yaptığı bütün o arızaların sebebi de benim diğer oda arkadaşımla olan arkadaşlığımdı, kıskançlık yani. Ben zaten katlanamayacığımı anlayınca ikinci dönemde odamı değiştireyim diye düşünmeye başlamıştım. Patlama noktası birinci dönemin bitmesine 15 gün kala falan oldu. Kudurmuş köpek gibi kendimi ona saldırırken buldum, gözüm döndü çünkü. Araya diğer arkadaşım girmeseydi olay çok kötü sonuçlar doğururdu. İlk defa kendimden korkmuştum. O şahıs da korkudan nasıl dışarı kaçtığını bilemedi zaten. O gece odada değil başka bir odada uyudu. Birkaç gün sonra da yurt idaresi benim odamı değiştirdi. Şimdi beni gördüğü yerde korkuyor, arkadaşının arkasına saklanıyor resmen, diğer tarafına geçiyor falan. :KK70:

Bu arada benim yurtta aynı oda içerisinde olup da suratına dahi bakmadığım, hiç muhatap olmadığım kişiler de oldu yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı ama onlarla hiç kavga etmedim çünkü bana sataşmıyorlardı.

Çok güzel nişan almışsınız. :KK55:
Bendeki insanı inanılmaz kışkırtıyordu, öyle böyle değil. Hani böyle saçma sapan hareketler yapıp yapıp sonra yağ gibi üste çıkmaya çalışan insanlar olur ya, onlardandı. Dışarıdan birisi olsa zerre umursamazdım ama aynı odadaydık, tamam gündüz dersti falandı filandı derken başka şeylerle meşgul oluyordum ama illa ki gece olunca bu defa problemlerle karşılaşıyordum. Görmezden gelebileceğim bir durumda değildik. Her tarafından problem akan biriydi. Yaptığı bütün o arızaların sebebi de benim diğer oda arkadaşımla olan arkadaşlığımdı, kıskançlık yani. Ben zaten katlanamayacığımı anlayınca ikinci dönemde odamı değiştireyim diye düşünmeye başlamıştım. Patlama noktası birinci dönemin bitmesine 15 gün kala falan oldu. Kudurmuş köpek gibi kendimi ona saldırırken buldum, gözüm döndü çünkü. Araya diğer arkadaşım girmeseydi olay çok kötü sonuçlar doğururdu. İlk defa kendimden korkmuştum. O şahıs da korkudan nasıl dışarı kaçtığını bilemedi zaten. O gece odada değil başka bir odada uyudu. Birkaç gün sonra da yurt idaresi benim odamı değiştirdi. Şimdi beni gördüğü yerde korkuyor, arkadaşının arkasına saklanıyor resmen, diğer tarafına geçiyor falan. :KK70:

Bu arada benim yurtta aynı oda içerisinde olup da suratına dahi bakmadığım, hiç muhatap olmadığım kişiler de oldu yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı ama onlarla hiç kavga etmedim çünkü bana sataşmıyorlardı.
Eline sağlık, haketmiş ama hatun. Hakedene hak ettiğini vermek lazım arada.

Ne yaptın synth işini?

Eline sağlık, haketmiş ama hatun. Hakedene hak ettiğini vermek lazım arada.

Ne yaptın synth işini?
Kuzenimden aldık ama çok kötü bi cihaz. Synth ile alakası bile yok, koca bi oyuncak gibi düşünün. Neyse kötü bile olsa birazcık bişeyler çalmaya çalışayım dedim ama bu da sadece beş gün sürdü. :D Güzel ses çıksa aletten belki çalma isteğim daha çok gelirdi. Bütün ilgimi kaybettim açıkçası.

Kuzenimden aldık ama çok kötü bi cihaz. Synth ile alakası bile yok, koca bi oyuncak gibi düşünün. Neyse kötü bile olsa birazcık bişeyler çalmaya çalışayım dedim ama bu da sadece beş gün sürdü. :KK70: Güzel ses çıksa aletten belki çalma isteğim daha çok gelirdi. Bütün ilgimi kaybettim açıkçası.

Yamaha orgdur o kesin. Benim ilkokuldayken vardı. Müziğe başlamak için en ideal cihazlardan birini seçtin ama. Orgdan değil synthten bahsediyorum tabi ki. Soğuma kız, ilerlemeye çalış.

Aslında imkanın olsa da biraz piyano dersi alsan süper olur.

Yamaha orgdur o kesin. Benim ilkokuldayken vardı. Müziğe başlamak için en ideal cihazlardan birini seçtin ama. Orgdan değil synthten bahsediyorum tabi ki. Soğuma kız, ilerlemeye çalış.

Aslında imkanın olsa da biraz piyano dersi alsan süper olur.
Keşke Yamaha olsaydı, yamahaları öpüp başıma koyarım ben. Çin malı saçma sapan bişey. Eşek ölüsü gibi ağır bi de. Zaten haftaya okula dönüyorum, yanımda götüremem. O yamaha'lar nasıl güzel. :)
Piyano için imkan yok maalesef, anca yarın öbür gün kendi paramı kazanırım, öyle olur. Fakirlik. :D

Back