• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız öğrencilerin şoke eden erkek kavgası!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde ortaokulda okuyan kız öğrencileri arasında çıkan kavga cep telefonu ile görüntülendi. Bir öğrenci, kendi yaşıtları tarafından yüzüne tekme ve yumruk atılarak dövüldü
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İnegöl ilçesi Hikmet Şahin Kültürparkı'nda meydana gelen olayda ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen kızlar önce birbirleriyle tartışmaya başladılar. Tartışma sırasında bankta oturan bir öğrenciye başka bir kız öğrenci tekme ve yumruklarla saldırdı. Yüzüne ve kafasına aldığı tekmeler nedeniyle zor anlar yaşayan öğrencinin dövülmesi esnasında ise diğer arkadaşları cep telefonuyla görüntü çektiler. Kendisine saldıranlara karşılık vermeyen öğrenci araya bir erkek öğrencinin girmesiyle daha fazla dayak yemekten kurtuldu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

http://www.milliyet.com.tr/kiz-ogrencilerin-soke-eden-erkek-gundem-2197171/

bu ne ya, acaba ben ne ortaokulda ne lise de böyle bi kız kavgası görmedim desem bu beni yaşlı biri mi yapar:KK53::KK53:

Ben gördüm ve benzerlerini yaşadım. :KK53: Temiz çevrelerde yaşamışsınız halinize şükredin. 3 yıl kötü bir muhitte oturdum. Muhite göre öğrenciler çok değişiyor.

yok canım ya, izmirin varoşları diyebiliriz, o zamana göre tepecikten bi tık daha normal diyelim, şimdi nasıl muhitler bilemiyorum tabii

yok canım ya, izmirin varoşları diyebiliriz, o zamana göre tepecikten bi tık daha normal diyelim, şimdi nasıl muhitler bilemiyorum tabii
Varoş olsun İzmir'in varoşu olsun yav :) Angaranın varoşundan iyidir. :) Yine iyi denk gelmemişsiniz. Bir de bunlar bela oluyor, kavgayla bitmiyor. Lisede tek başına sürü tarafından dayak yiyecek kız dayak yemesin diye tek başına onu korumaya çalışıp arada kaynayan gerizekalıydım ben. Ne cesurmuşum be. :D sonra bana da sardılar, bütün yıl kavga dövüş. :KK53:
Erkek kavgalarına hiç girmiyorum. Erkek kavgalarında da hocalar hastanelik oluyor, pencereler iniyordu. Babama ağlayıp duruyordum buradan eski oturduğumuz yere geri taşınalım, bıktım buranın belalarından diye. :(

Öyle deme chess izmirin karşıyakasının pek elit okullarından birinde her hafta okul çıkışı kız kavgası görürdük hatta dahil olurduk. Azgın gençlik ;)

Ilkokulda bi kız arkadaşımla konuşurken söylediğim şeyi yanlış anlamış üstüne ona söyledim sanmış salak. Kafayı takmıştı bana, bi gün okul çıkışı eve giderken sıkıştırdı kardeşimle beni. Yediğim tokatla kaldım durduk yere ya ben konuşabiliriz seni tanımıyorum bile diye dert anlatmaya çalışıyorum o sıra. Sonra kardeşim de kızı dövmüştü. :KK70:

Şimdilerde fark ediyorum hep birileri beni ağlatmış kardeşim de gidip onu dövmüş. Abla olarak benim yapmam gerekirdi bunu galiba. o_O

Ilkokulda bi kız arkadaşımla konuşurken söylediğim şeyi yanlış anlamış üstüne ona söyledim sanmış salak. Kafayı takmıştı bana, bi gün okul çıkışı eve giderken sıkıştırdı kardeşimle beni. Yediğim tokatla kaldım durduk yere ya ben konuşabiliriz seni tanımıyorum bile diye dert anlatmaya çalışıyorum o sıra. Sonra kardeşim de kızı dövmüştü. :KK70:

Şimdilerde fark ediyorum hep birileri beni ağlatmış kardeşim de gidip onu dövmüş. Abla olarak benim yapmam gerekirdi bunu galiba. o_O
Şiddet kötüdür, iyiki yapmamışsın :KK43:
Bende ilk okuldayken saçımı bağlatmadığımdan, yada taramayı sevmediğimden dolayı annem saçımı kısacık kestirirdi, Sınıfta sebebini hatırlamadığım nedenden bi kız bana tükürdü.. Bende sakin bi çocuktum, öğretmene söyledim, vay sen nasıl söylersin dedi bana vurdu o_O
Okulda bit salgını vardı, ama bizim sınıfta kimseden çıkmadı, diğer sınıfla birleşik beden dersi vardı bi cuma günü, o gün minderde sırayla takla atarken tam ellerimi mindere koydum bi böcek, bit olduğunu tahmin ettim, elimde tuttum onu, o kızın arka sırasına geçtim, o taklasını atınca.. Biti saçının tam bağlama noktasına bıraktım :KK53:
Pazartesi günü saçları 3 numara geldi:KK14:
Yanından geçerken bitli yaklaşma deyince ağlamaya başladı..
Çocuklar acımasız oluyor be :KK45:

Bende ilk okuldayken saçımı bağlatmadığımdan, yada taramayı sevmediğimden dolayı annem saçımı kısacık kestirirdi, Sınıfta sebebini hatırlamadığım nedenden bi kız bana tükürdü.. Bende sakin bi çocuktum, öğretmene söyledim, vay sen nasıl söylersin dedi bana vurdu o_O
Okulda bit salgını vardı, ama bizim sınıfta kimseden çıkmadı, diğer sınıfla birleşik beden dersi vardı bi cuma günü, o gün minderde sırayla takla atarken tam ellerimi mindere koydum bi böcek, bit olduğunu tahmin ettim, elimde tuttum onu, o kızın arka sırasına geçtim, o taklasını atınca.. Biti saçının tam bağlama noktasına bıraktım :KK53:
İntikamın soğuk yenen yemek olduğunu ilkokulda fatketmişsiniz tebrikler şiddet içermeyen harika bir çözüm olmuş o yaşta :KK48:

ahahah şiddet kötüdür diyene bak. Kızı dövseydin daha az travmatik olurdu inan :D Çocuk Hakları Sözleşmesinin kaç maddesini birden ihlal etmişsin :KK45::KK20:

Haha intikamınız cidden acı olmuş :KK45:

Back