Anket Kiz mi erkekmi

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
35
Mrb hanımlar tecrübeli bayanlar hamileyim gecen gun oyle bir ortamda sobbet ederken durumumu anlatim ve aa kiz bebektir falan dediler inttede benzer bir yazi gormustum sizde ne gibi belirtiler var mesela ben ikizlerime hamile kaldigimda cok daha rahattim bulantim vardi afedersiniz istifra edip rahatlardim ve bir kere cok rahatsiz olmustum o gun hic birsey yemeyip su ictigimde bile cikariyordum ama bu hamileligimde epeyi daha zorlandim bulantım çok kokuya tahammülüm yok taze ekmek kokusu falan pirinc pilav falan hic yemek istemiyorum istahsizim tatlıya çok duskundum şuan ağzıma bile almak istemiyorum halsizlik ve devamli uyuma istegi falan var tabi ikizlerle çok zor siz neler yasadiniz ve cinsiyetin bunla alakasi varmidir sizce??

canım hayırlı olsun öncelikle lakin bunun hiç alakası yok dediklerinle 14. 16. haftada görüceksin ben tatlı yemiyorum bulantım var ekşi yiyorum tiksiniyorum bence çirkinleştim sivilcelerim var ama erkek :)

canım hayırlı olsun öncelikle lakin bunun hiç alakası yok dediklerinle 14. 16. haftada görüceksin ben tatlı yemiyorum bulantım var ekşi yiyorum tiksiniyorum bence çirkinleştim sivilcelerim var ama erkek :)
Tşk biliyorumda yinede bi acaba olmadi deil.Hamilelikten hamilelige fark vardır ama merak ettim.seninde hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…