Erkek gibi geldi bana :) Allah bağışlasın.
Teşekkür ederim :) sizinde bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallahErkek gibi geldi bana :) Allah bağışlasın.
Erkek erkek besbelli
Prenses geliyor :)Kızlar banada tahmin yapınnnn
Aminnnnn inşallah Allah'ım kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin :)Erkek erkek besbellibize de dua edin Allah boyle guzel bekleyişler nasip etsin.
Bencede pembeleri hazırla annesi :)))Prenses geliyor :)
Merhaba kızlar bana da tahmin yapar mısınız Eki Görüntüle 2305693
ErkekKızlar banada tahmin yapınnnn
Teşekkürler.resmi iyi çekememişim yeniden paylaşıyorum:)Canım tam net çıkmamış sanırım kameradan yada bebeğinin duruş pozisyonundan ben de 15.haftama yeni girdim bu hafta cuma kesin öğrenirim inşallah sağ sağlim dogsunlarda cinsiyet merak :)
Erkek bence :) ikimiz aynı haftalar içerisindeyiz sanırım bir hafta var aramızda heralde ben 15 +3 :)Teşekkürler.resmi iyi çekememişim yeniden paylaşıyorum:) Eki Görüntüle 2305719
Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaAllah Benim doktorum kalp atışlarına göre muhtemelen erkek dedi ama yine de sormak istedim :)Erkek bence :) ikimiz aynı haftalar içerisindeyiz sanırım bir hafta var aramızda heralde ben 15 +3 :)
Erkek gibi duruyor canım benim
Bugün saat 11 40 da randevum var öğrenir öğrenmez yazarım:)Erkek gibi duruyor canım benimdr ne dedi
Bugün saat 11 40 da randevum var öğrenir öğrenmez yazarım:)
Kıza benziyo dedi 1 ay sonra tekrar bet belli olur dediErkek gibi duruyor canım benimdr ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?