Ya İnternette öyle şeyler okudum ki çok fazla değişenler olmuş kimisi değişir diyor kimsi kalır böyle diyor napicagimı şaşırdım bize gösterdi pipisini ama biz tabi görmedik hiç bişey heralde başka bi doktora gidicem tabi4d ultrasonu olan bir doktora giderseniz jesin belli olur onlarda 14.haftadan sonra pek yanilma olmuyor cunku diger eski cihazladda kordonu erkegin cinsel organi sanabiliyorlar bizim 11.haftada belli olmustu
Benim şimdiden kafam karıştı zaten özel doktora gidiyorum ama ona rağmen çok kalabalık ve çok sıra oluyor acaba ilgilenemedi mi tam bakamadı mi diyorum içimden kızda yüksek ihtimal dedi erkek için kesin erkek alışveriş yapın hatta dedi ama araştırıyorum kesin dediklerinde bile değişim olabiliyormuşBazen göbek kordonunu pipiye benzeten doktorlar çıkıyor malesef. Bende taa 19.haftada öğrenebildim cinsiyetini. Alisveriş için filan acele etmeyin ayrintilida belli olur.Bende erken öğrenemedigim için başka başka doktorlara gittim ama her gittiğim bi oncekinden farklı söyledi hepten kafamız karışmıştı.
Beni en iyi sen anlarsın o zaman cinsiyetin tabikide bi onemı yok ama keşke bi kere söylese doktorlar ve değişmese çünkü insan kendini ona hazirliyor aksini duyunca da şok oluyor ben 2 gün alışamadımAynı durumdayım, hala netleşemeidk, her gittiğimde değişik söylüyor, cumartesi tekrar çağırdı bakalım artık hayırlısı.
Kesinlikle öyle, çook iyi anlıyorum. İlk önce erkek dediler bize de %80. İnsan kendini alıötırıyor, bişeyler görüp alıyor. Sonra rahat gittik, kız yüksek ihtimalle dedi. Haydaa.. Sonr kendimi kıza alıştırmayıça çalıştım, alıştım da. Bi sonraki gittiğimde yok yok erkek pipiyi gördüm dedi. En son gittiğimde kız demiştim demi dedi. Bemde hayır en son erkek gördüm demiştiniz dedim. Bi çıkıntı var ama net diyemiyorum dedi. Tam 4 kez değişti. Artık kafayı yiyecem. Önemli olan kız erkek ol ası değil benim için. Herkes gibi tabi. Bileyim isim düşüneyim, bişeyler alayım istiyorum ama neyleşmden bunları yapamıyoraun ki. Ama şöyle de bişey var, bizim pozisyon hiç uygun değişmiş görmeye. Doktor hep söylüyor yanılma payım var o yüzden diye. Yani bacak arası göstermiyor, yandan tahmin etmeye çalışıyor, o da ben çok istiyorum diye. Yoksa o tahminde Dr bulunmayacak aslında. 3 farklı doktora gittim bu arada. Hiç biri net bişey demediBeni en iyi sen anlarsın o zaman cinsiyetin tabikide bi onemı yok ama keşke bi kere söylese doktorlar ve değişmese çünkü insan kendini ona hazirliyor aksini duyunca da şok oluyor ben 2 gün alışamadım
Bende önce gittim kız eşyaları aldım tabikide herşeyini bi anda alamıyorsun ama ondan heves ediyor yavaş yavaş alıyor sonra erkek diyince hepsini gittim değiştirdim ki doktor 11 haftalikken bebek çok hareket etmiyordu ben uyuyor zannettim uslu bı bebeğe benziyor dedi 2.ye gidip erkek dediğinde yine çok hareket etmiyordu hatta siyah beyaz olan ultrasonda ilk başka görünmedi bebek sağ kasik tarafımda gördü oraya kaymış ki görüntüsü o kadar kötüydü ki bence makinesi bozuk gibiydi pipi diye bişey gösterdi bize nasıl gördü bende anlamadım bize verdiği siyah beyaz fotoda hiç bişey belli olmuyor sadece renkli ultrasonda göbek bağı görünüyor sol ayağını da kırmış bacağı tam bacak arasını kapatıyordu nasıl kesin diyor onu anlamadımKesinlikle öyle, çook iyi anlıyorum. İlk önce erkek dediler bize de %80. İnsan kendini alıötırıyor, bişeyler görüp alıyor. Sonra rahat gittik, kız yüksek ihtimalle dedi. Haydaa.. Sonr kendimi kıza alıştırmayıça çalıştım, alıştım da. Bi sonraki gittiğimde yok yok erkek pipiyi gördüm dedi. En son gittiğimde kız demiştim demi dedi. Bemde hayır en son erkek gördüm demiştiniz dedim. Bi çıkıntı var ama net diyemiyorum dedi. Tam 4 kez değişti. Artık kafayı yiyecem. Önemli olan kız erkek ol ası değil benim için. Herkes gibi tabi. Bileyim isim düşüneyim, bişeyler alayım istiyorum ama neyleşmden bunları yapamıyoraun ki. Ama şöyle de bişey var, bizim pozisyon hiç uygun değişmiş görmeye. Doktor hep söylüyor yanılma payım var o yüzden diye. Yani bacak arası göstermiyor, yandan tahmin etmeye çalışıyor, o da ben çok istiyorum diye. Yoksa o tahminde Dr bulunmayacak aslında. 3 farklı doktora gittim bu arada. Hiç biri net bişey demedi
Bende renkliye girmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta, zaten 20.hafta da bakılıyor yaa ayrıntılı. Artık ordan öğreniriz heraldeBende önce gittim kız eşyaları aldım tabikide herşeyini bi anda alamıyorsun ama ondan heves ediyor yavaş yavaş alıyor sonra erkek diyince hepsini gittim değiştirdim ki doktor 11 haftalikken bebek çok hareket etmiyordu ben uyuyor zannettim uslu bı bebeğe benziyor dedi 2.ye gidip erkek dediğinde yine çok hareket etmiyordu hatta siyah beyaz olan ultrasonda ilk başka görünmedi bebek sağ kasik tarafımda gördü oraya kaymış ki görüntüsü o kadar kötüydü ki bence makinesi bozuk gibiydi pipi diye bişey gösterdi bize nasıl gördü bende anlamadım bize verdiği siyah beyaz fotoda hiç bişey belli olmuyor sadece renkli ultrasonda göbek bağı görünüyor sol ayağını da kırmış bacağı tam bacak arasını kapatıyordu nasıl kesin diyor onu anlamadım
İnşallah en kisa zamanda öğreniriz cinsiyetlerini artık hayırlısı diyelim :)Bende renkliye girmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta, zaten 20.hafta da bakılıyor yaa ayrıntılı. Artık ordan öğreniriz heralde
İnşallah, cumartesi randevu günüm bakalım heyecanla bekliyorumİnşallah en kisa zamanda öğreniriz cinsiyetlerini artık hayırlısı diyelim :)
Bende aynı durumdayım 11. Haftada erkek gibi görünüyor dedi , bugün gittim 15. Haftadayım çıkıntı var ama kızda olabilir dedi. Netleşşsin artık yaahubuda fotosu kızlar , anlayanlar yorumlarmı lütfen Eki Görüntüle 2051606 [/QUOT
Valla baktım ama hiç bişey görünmüyor canım anlamadım yani bizde bu kadar bile bişey görünmemişti