iyide krşınızdaki insan sizin kardeşiniz aynı evde yaşıyorsunuz bu nasıl bir yorum böyle?Sizinle kıyafetlerini paylaşmak zorunda değil.
Sizinle makyaj malzemelerini paylaşmak zorunda değil.
Sizinle kremlerini paylaşmak zorunda değil.
Size herşeyini anlatmak zorunda değil.
Kardeşiniz sizinle arasına derin bir sınır çizmiş, bu sınırı aşmanızı istemiyor. Sizde inatla aşmaya çalışıyorsunuz, o da size patlıyor,belli ki sizden hoşlanmıyor, siz neden kızı bu kadar zorluyorsunuz?
inanın eftenn püften sebepler.Mesafe candır. Aynı evde yaşasanız bile. Aynı anadan doğmuş, aynı babadan olmuş olsanız bile. Yedi kat eller ananın doğurduğundan bile daha can olabiliyor. Boşa atmıyorum, aynı şeyleri yaşadım.
Bunların hiç birini yapmak zorunda değil ama aynı evde yaşadığı insanın en ufak hareketinde bu kadar tepki normal değil şımarıklık veya psikolojik sıkıntılı gibiSizinle kıyafetlerini paylaşmak zorunda değil.
Sizinle makyaj malzemelerini paylaşmak zorunda değil.
Sizinle kremlerini paylaşmak zorunda değil.
Size herşeyini anlatmak zorunda değil.
Kardeşiniz sizinle arasına derin bir sınır çizmiş, bu sınırı aşmanızı istemiyor. Sizde inatla aşmaya çalışıyorsunuz, o da size patlıyor,belli ki sizden hoşlanmıyor, siz neden kızı bu kadar zorluyorsunuz?
iyide krşınızdaki insan sizin kardeşiniz aynı evde yaşıyorsunuz bu nasıl bir yorum böyle?
onu bnim paramı habersiz alması hakını ona veriyor yani?Kardesiniz olmasi ve ayni evde yasamaniz onun esyalarini kullanmaya hakki vermiyoristemeyen istemiyor
Sebep sizi sevmiyor, beğenmiyor olması olabilir mi? Biraz acımasızca oldu, ben de yaşadım, anlıyorum.inanın eftenn püften sebepler.
geçen gün paramı almış haberim yok ona bile bağırmadım bilmiyordum çünkü bunun için bir teşekkür bile etmedi.
yaprak dökümündeki leyla necla giibyiz evde. hani bir sebep olsa amenna ben niye aramızı düzeltmeye çalışayım.
İyi de aynı hassasiyeti o size göstermiyor, göstermek istemiyor. Bunun için yapabileceğiniz birşey yok. Onun karakterini, huyunu değiştiremezsiniz.iyide krşınızdaki insan sizin kardeşiniz aynı evde yaşıyorsunuz bu nasıl bir yorum böyle?
Siz de ona tepki gösterin?ya ALLAH aşkına hanginiz kardeşinizin kıyafetini zamanında giymedi ? bir parfümünü sıkmadı ?
onu bnim paramı habersiz alması hakını ona veriyor yani?
Hem şımarık hem hırsız keşke tepki verseydiniz. Sizi insan yerine bile koymayan birine bu kadar değer fazla haketmiyorinanın eftenn püften sebepler.
geçen gün paramı almış haberim yok ona bile bağırmadım bilmiyordum çünkü bunun için bir teşekkür bile etmedi.
yaprak dökümündeki leyla necla giibyiz evde. hani bir sebep olsa amenna ben niye aramızı düzeltmeye çalışayım.
Ama konu sahibi de onun üstüne gidiyormuş, ona kötü davrandığı halde inadına arkadaşlarıyla gezmeye çağırıp kremlerini falan kullanıyormuş. Yani kız istemiyor, istemiyorsa istemiyordur. Bu kadar zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.Bunların hiç birini yapmak zorunda değil ama aynı evde yaşadığı insanın en ufak hareketinde bu kadar tepki normal değil şımarıklık veya psikolojik sıkıntılı gibi
ben ağlayıp sinir krizi geçirsem gene bemi suçu görüyorlar bu yaşa gelmissin çocuk gibi ağlıyorsun diyorlar.Siz de ona tepki gösterin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?