canım o botun içi bol tüylü, fotosunu da öyle çektim farkedersen..bence kızına olur ama karar senin tabiii..Kizim 2yasinda.22no falan giyiyor bitane bot war.mor olan 23mu o??22 olanlar hangisi acaab??
cnm 3 üde birbirinden güzel kızım 25 giyor şimdi yaza 26 giyer botta çorabla giydiği için şimdi giyer dedim ama fiyatı ve kıyafetleri göreyim netleşiriz inşallahilk resimdekilerin 3ünü demiştin di mi canım? beyaz ayakkabı, prenses çizmeler ve beyaz sandalet?
Peki canm 4.resimdeki mor.bot ve pembe ayakkabi warya onun onu genis mi yani kizim zayif ama ayaklarinin ustu tombik olurmu yabi yaza ??ayrica 4teki mor.bot .5teki panduf ve corapli panduf 6.daki panduf nekadar olur nekadar acaba toplam??canım o botun içi bol tüylü, fotosunu da öyle çektim farkedersen..bence kızına olur ama karar senin tabiii..
5. ve 6. resimdekiler 22 numaraya oluyor canım bilgin olsun
canım benim de kızın ayaküstleri etli.. hiçbir sorun yaşamadık canım.. çoraplı panduf waikikinindir çok kullanışlı bilgin olsun.. sen fiyat belirle canım,bana farketmezPeki canm 4.resimdeki mor.bot ve pembe ayakkabi warya onun onu genis mi yani kizim zayif ama ayaklarinin ustu tombik olurmu yabi yaza ??ayrica 4teki mor.bot .5teki panduf ve corapli panduf 6.daki panduf nekadar olur nekadar acaba toplam??
Ayy bole deme ben hic belirleyemem yani.sen bisi sole ortalama fiyat yan ne sen magdur ol nede ben alip gidiyim:):)2yas icin kiyafet ozellikle.pnt falan var mi pekicanım benim de kızın ayaküstleri etli.. hiçbir sorun yaşamadık canım.. çoraplı panduf waikikinindir çok kullanışlı bilgin olsun.. sen fiyat belirle canım,bana farketmez
uygun canm onları bana ayır sen kıyaf1etlerdende alacağım olursa onlarıda ekleriz kısmetse canım ama kimseye satma ben kıyafetleri görevyim ona göre alayım 2 kere kargo olmasın ben hesaba yatırırım parayı kıyafetleride bakayımdakıyafet var ama canım onları yükleyemeyebilirim bugün..çünkü 3-4 gibi kargoya gidicem siparişleri göndericem.. haftasonuna kalır yüklemem.. istediklerinin hepsi 25 tl olur canım.. ne dersin uygun mu
Bana mi acaba nbu msj bilemedim.eger kiyafet warsa 2yas civari hafta sonlari bakiyim onlarada tek kargo olsun acelesi yok benm icinkıyafet var ama canım onları yükleyemeyebilirim bugün..çünkü 3-4 gibi kargoya gidicem siparişleri göndericem.. haftasonuna kalır yüklemem.. istediklerinin hepsi 25 tl olur canım.. ne dersin uygun mu
ok canım.. ama 2 yaş değil, 4-5 yaş kıyafeti koyucam..Bana mi acaba nbu msj bilemedim.eger kiyafet warsa 2yas civari hafta sonlari bakiyim onlarada tek kargo olsun acelesi yok benm icin
Anladim.cabm oleyse benm kiler nekadar ??ben antalyadayimda mor bot cok sicak olurmu bilemedi??? Mor bot.iki panduf.pembe sandalet.bitanede o alti bez olan corap panduf.alti plastik olan deil duzcorap gibi olan.ok canım.. ama 2 yaş değil, 4-5 yaş kıyafeti koyucam..
Wala canm daha nce ayakkabi almadimki ikinci el.ust falan aldimda ayakkabi hakkinda bilgim yok yani sen sole bi fiyat sonucta sifirlarini sen aldin fiyatlarini biliyosun yanifarketmez canım sen fiyat söyle belirle..
Canm.mrb ekledigin kiyafetler cook hos ama.malesef buyuj.bize.esime.sordum ama.kabul etmedi hatta bot bile.almayiz.falan dio antalyadayiz biz kar kis pek yok oyuzden bota gerek gormedi tsk ederim ilgin icin hayirli satislar..1.resim..... waikiki beyaz yelek mont...18-24 ay yazıyor ama ben 4 yaşa kadar giydirdim
pembe içi polar yelek 2-3 yaş
2.resim..... yelekler 3-4 yaş
3.resim..... pantolon kırmızı belden ayar lastiği var 4-5 yaş
waikiki gri pantolon 2-3 yaş ama 4-5 yaşta da giydirdim kapri olarak
waikiki kot belden lastik ayarlı 3-4 yaş
4.resim..... taytlar 3-4-5 yaş
5.resim..... waikiki pembe elbise 3 yaş
lacivert elbise 4-5 yaş
beyaz elbise 4-5 yaş
6.resim..... waikiki lacivert- kırmızı yün elbise 3-4 yaş
waikiki mor kadife elbise 3-4 yaş
7. resim..... beyaz puanlı askılı 2-3 yaş
bale elbisesi penye 3-4 yaş (esnektir)
lacivert 3-4 yaş
8. resim..... Koton Kids, renkli puanlı 4-5 yaş (içi penye astarlı)
waikiki 4-5 yaş lila çigili elbise, 6 yaşa kadar kullanılır
9.resim...... beyaz-lacivert çizgili 2-3 yaş
10. resim.... waikiki gömlek 3-4 yaş (6 yaşa kadar kullanılıyor)
pembe bolero 3-4 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?