Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaldırıcam,biran önce elden çıksın istiyorum..
istediklerinizi, fiyatını belirleyin..
kaldırıcam,biran önce elden çıksın istiyorum..
yüklüyorum birazdanaşağıda dosyaları yükle bölümünden fotoğraf yükleyebilirsiniz
canım baştaki bot ve babet 26 numara değilmi fiyat nedir almayı düşünüyorumkaldırıcam,biran önce elden çıksın istiyorum..
evet var.. bugün onları da eklerim canımkız kıyafetleride varmı elinizde
canım 4-5 yaş benim kız botu sordum amaevet var.. bugün onları da eklerim canım
size ne kadar uygunsa canım.. ben size bırakıyorum, gelenlerle cocuguma birşeyler alacagım için fiyat vermiyorum..ne kadar düşünürsenizMerhaba en yukardaki mor botun bedeni ve fiyatı nedir
olur canım,zaten benim kız 6-7 yaşında,küçülenleri koydum.. fiyatı sen belirle canımcanım 4-5 yaş benim kız botu sordum ama
evet canım ilk resimdekilerin hepsi 26 numara.. sandaleti de tavsiye ederim ayakta çok şık duruyor.. fiyatı sen belirle canım..canım baştaki bot ve babet 26 numara değilmi fiyat nedir almayı düşünüyorum
ilk resimdekilerin 3ünü demiştin di mi canım? beyaz ayakkabı, prenses çizmeler ve beyaz sandalet?valla öyle belirleme gücüm yok 3 ünede 25 tl ye alayım daha kargosuda var bunun cnm
evtilk resimdekilerin 3ünü demiştin di mi canım? beyaz ayakkabı, prenses çizmeler ve beyaz sandalet?