Neden burdayım size bunu anlatacak değilim ama siz kafa dağıtmayı herkese sataşmak olarak algilamisiniz devam edine hanımefendi, bunca üzütnün ortasında buraya bakmayı nasıl akıl edebiliyorsunuz o zaman?
evde deprem haberine bakarken "dur, bi kadınlar kulübü'ne gireyim de şunlara had bildireyim?" diyerek mi geldiniz? gayet siz de kafa dağıtmaya geldiniz. hayat sizin için de devam etti
Ucunuz degilde donusumlu ikisi ile ayri gorusun.Çok yakın evlerimiz ve cocuklarimizda küçük ayni yaşlarda görüşmek istiyolar sürekli oynamak icin bizde kimsemiz olmadığı icin görüşüyoruz iste
sorunlarına çözüm arayan hanımefediler de sizin tacizlerinizle uğraşmak zorunda değildir.Neden burdayım size bunu anlatacak değilim ama siz kafa dağıtmayı herkese sataşmak olarak algilamisiniz devam edin
Pardon da kim için haklı çıkma savaşında olup laf kalabalığı yapacağım sizin için mi?Üslubunuz çirkin çok çirkin. Sürekli saldırma,sataşma peşindesiniz. Gerçekten tedavi olmanız lazım. Ahlak, ahlak üstünlüğü ne alaka?Kimse kimse için bunu sorgulayamaz. Böyle bir platformda nasıl konuşmasını bilmeyen biri kalkıp bana terbiyeden,ahlaktan asla söz edemez. Kelimelerinize dikkat edin,saygı sınırını aşıyorsunuz.siz şu anda haklı çıkabilmek için binbir laf kalabalığı ile hem terbiyesizlik hem de hadsizlik yapıyorsunuz.
kendimin yas tutup tutmaması konusuna girmeyeceğim dahi. ama şu kadarını söyleyeyim siz ahlaken üstünlüğünüzü insanlara kanıtlama derdindesiniz ve buradan öyle net görünüyor ki. siz oturun, kendiniz için yas tutun öncelikle. başkalarının ne yaptığına ya da nasıl yaptığına kafanızı yormayın
sizin titriniz nedir ki önce benim yas tutup tutmadığımı ve şimdi de tedavi olmam gerekliliğini sorguluyorsunuz? bi dönüp baksanız haddini aşanı görürsünüzPardon da kim için haklı çıkma savaşında olup laf kalabalığı yapacağım sizin için mi?Üslubunuz çirkin çok çirkin. Sürekli saldırma,sataşma peşindesiniz. Gerçekten tedavi olmanız lazım. Ahlak, ahlak üstünlüğü ne alaka?Kimse kimse için bunu sorgulayamaz. Böyle bir platformda nasıl konuşmasını bilmeyen biri kalkıp bana terbiyeden,ahlaktan asla söz edemez. Kelimelerinize dikkat edin,saygı sınırını aşıyorsunuz.
Mune fikrimi belirttim ben. Ki asıp kesen bir ifadem olmadı konu sahibine,üslubunca herkes gibi fikrimi belirttim kimseyi ne yargıladım ne de emir kipi kullandım. Sonrasında gerçekten tahrik ve hakarete maruz kaldım. Çok üzgünüm.Hanımlaaaar hanımlar lütfen, rica ediyorum azıcık sakin olun.
Her acı büyüktür ve biz bu ülkenin halkı olarak 2019’dan beri sel, deprem, pandemi, yangın gördük Allah beterinden korusun inşaallah.
Yaşadığımız her acıda yine buradaydık, cenazelerimiz oldu, yaralılarımız oldu acılarımıza rağmen günlük dertlerimiz için konular da açıldı yorumlar da yapıldı.
Lütfen tekrar rica ediyorum herkes kendisini kötü hissediyor anlıyorum ama açılan konulara yorum yazma hakkınız kadar yorum yazmama hakkınız da var, yorum yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz.
Mune ablacığım konuya yazsin yorumunu fakat duyar kasmayın bos yapmayın hayat devam ediyor deyip polimik yaratmasın arkadaş ne uslubu ne tavrı nede kullandığı kelimeler hoş değil heleki şu üzücü durum içindeHanımlaaaar hanımlar lütfen, rica ediyorum azıcık sakin olun.
Her acı büyüktür ve biz bu ülkenin halkı olarak 2019’dan beri sel, deprem, pandemi, yangın gördük Allah beterinden korusun inşaallah.
Yaşadığımız her acıda yine buradaydık, cenazelerimiz oldu, yaralılarımız oldu acılarımıza rağmen günlük dertlerimiz için konular da açıldı yorumlar da yapıldı.
Lütfen tekrar rica ediyorum herkes kendisini kötü hissediyor anlıyorum ama açılan konulara yorum yazma hakkınız kadar yorum yazmama hakkınız da var, yorum yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz.
Kesinlikle. Kimsenin kimseyi galeyana getirmeye hakkı yokMune ablacığım konuya yazsin yorumunu fakat duyar kasmayın hayat devam ediyor deyip polimik yaratmasın arkadaş ne uslubu ne tavrı nede kullandığı kelimeler hoş değil heleki şu üzücü durum içinde
Benimki normal seyrinde devam etmiyor!!!İşimi yapamıyorum,aklım fikrim sürekli haberlerde.Ekstra nasıl yardım ederim peşindeyim.Kendi adınıza konuşun bari!boş yapıyorsun ve duyar kasıyorsun. insanların hayatları devam ediyor.
Boş yapmıyorum,duyar da kasmıyorum. Sadece rica ediyorum.
fakat duyar kasmayın bos yapmayın hayat devam ediyor deyip polimik yaratmasın arkadaş ne uslubu ne tavrı nede kullandığı kelimeler hoş değil
Kesinlikle haklısınz alt komşum Hataylı depremde eşinin ailesini kaybettiler . 6 cenazeleri var. İki gündür evde çıt çıkarmamaya çalışıyoruz çocukları uyarıyoruz. Acı çok büyük saygılı olmak gerekir.Etmiyor demedim. Alt katta cenaze varken üst katta TV sesi bile açılmaz.
Etmiyor demedim. Alt katta cenaze varken üst katta TV sesi bile açılmaz.
Siz de birisi deprem konusunda birilerine bir şey dese de karşı tarafı savunsam diye hazır olda bekliyosunuz. Dünden beri dikkat ediyorum maşallah hiçbir konuyu es geçmediniz. Hatta sizin de duyar kasmayın tarzı mesajlarınız vardı. Burda duyar kasmayacaz da neyde kasıcaz acaba?Arkadaşlar her konuya girmezseniz sorun olmaz. Ben her dk hamile miyim diyen birini görüyorum, girmiyorum. Umrumda olmayan konuya niye gireyim. İnsanları konu açtığına pişman etmek de baskıdır, zulümdür. Bir rahat verin rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?