Aile Planlaması Kız kardeşiniz hamile olduğunu sizden saklarsa ne yaparsınız ? 😔😔

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ya çekinebilir size hava atıyor gibi olmaktan ..
size gözyaşı akitmaktan korkuyor olabilir.
Bende gebe kalsam ablama söylemeye utanırım ki evlenecegimi söylerken de çok utandım çünkü bekar

Belki ablanız sizin düşündüğünüz gibi hiç bu konuyu takmıyor . Neden böyle düşünüyorsunuz ki demek istediğim bu aslında sizin önemsediğiniz kadar o önemsemeyecek belki neden böyle bir düşünceye kapılıyorsunuz ? Soruyorum çünkü sebebini merak ediyorum bende yapmayım diye

İnşallah . Teşekkürler güzel dilekleriniz için

Bence gereksiz yere alınganlık yapmayın belki onlar hatalıdır ama büyüklük gösterip hiç olmamış gibi davranabilirsiniz. Hamilelik psikolojisi de bazi kadinlar için daha ağır olabiliyor. Yanlış anlasilma olabilir belki kardesiniz sizin için hassas davrandı neyse kötü niyet bile olsa yeğeninizin hic bir suçu yok bence teyzeliğin tadını çıkarın. Bol bol tecrube edinin stresten uzak durup olumlu seylere odaklanin daha ortada bir sıkıntı bile yokmuş kendi kendinizi şartlamissiniz sanki.

Ama herkese söylemişler gergin konuşuyoruz . Bir de şu var ben kızdım dış kapının dış mandalı mıyım diye . Babam da söylemek zorunda mıyız dedi bu daha da üzdü .
Babanız ayıp etmiş ne demek yani ben de sizin gibiyim ama kardeşimin eşi hamile oldu ilk bana söylediler evet belki sizi düşündüler ama dayı kızına gidene kadar bı dusunselerdi ki sizinde duyacağınız belli

benim kardeşim 3 ay saklamıştı .2 hafta ne ki.

Sizin üzülmemeniz için söylememişlerdir. Benim kardeşim de hamile idi yengem tüp bebek transferine girecekti söyleyememişti daha sonra öğrenince de gönül koymuştu ama aslında bu süreçte psikolojik olarak daha fazla etkilenmesin diye söylememiştik

Ama işte böyle daha çok etkileniyor yani etkilenmeyecekse de etkileniyor. Çünkü o da biliyor aslında siz üzülmeyin diye söylemediğinizi ama bunu bilmek daha da kırıyor.

Ama işte böyle daha çok etkileniyor yani etkilenmeyecekse de etkileniyor. Çünkü o da biliyor aslında siz üzülmeyin diye söylemediğinizi ama bunu bilmek daha da kırıyor.
Öyledir canım ama bu konu hususunda sana en hassas davranan ailendir gönül koyma annem kardeşime hamileyken en küçük teyzem yeni evliymiş ve birkaç yıldır çocukları olmuyormuş hamile iken teyzen beni görsün istemezdim derdi sanki ben onun çocuğunu elinden almışım gibi suçluluk hissederdim derdi çok şükür şimdi teyzemin bi oğlu üniversitede diğeri lisede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…