- 20 Nisan 2020
- 92
- 25
- 8
- 35
- Konu Sahibi senaaaaa68
-
Ya çekinebilir size hava atıyor gibi olmaktan ..
size gözyaşı akitmaktan korkuyor olabilir.
Bende gebe kalsam ablama söylemeye utanırım ki evlenecegimi söylerken de çok utandım çünkü bekar
Bu konu gerçekten hassas bir durum muhtemelen 1 yıldır bebek düşündüğünüz için üzüleceğinizi neden benim olmuyor acaba diye stres yapmamanız için yani kısaca sizin İyiliğiniz için söylememiş olabilirler
Ancak olaya şu açıdan bakacak olursak o senin kız kardeşin herşeyinizi paylaşıyorsunuzdur tahminimce bu durumu paylaşmaması da sizi kırmış olabilir
Dilerim en yakın zamanda hamile kalıp kardeşinizle beraber bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Herhangi bir tedaviye başlamadık sıkıntı orda zaten biz akışına bıraktık iki yıl doğal yolla deneyelim dedik . Ama nasıl bir psikolojiye girdilerse beni de içine soktular maalesefbelki de bi söz var ya kişi kendinden bilir işi hesabı kendileri gibi düşünüyorlar . Artık onları Allah’a havale ettim . İçimden gelmiyor aramakta öyle bir muamele yaptıkları için
Babanız ayıp etmiş ne demek yani ben de sizin gibiyim ama kardeşimin eşi hamile oldu ilk bana söylediler evet belki sizi düşündüler ama dayı kızına gidene kadar bı dusunselerdi ki sizinde duyacağınız belliAma herkese söylemişler gergin konuşuyoruz . Bir de şu var ben kızdım dış kapının dış mandalı mıyım diye . Babam da söylemek zorunda mıyız dedibu daha da üzdü .
benim kardeşim 3 ay saklamıştı .2 hafta ne ki.Kızlar sizin ailenin kız kardeşinizin hamile olduğunu iki hafta size söylemeseydi ne düşünürdünüz ? Kız kardeşim yazın evlendi ben ondan bir sene önce benim çocuğum olmuyor . Evlenir evlenmez hamile kaldı benden sakladılar. Dayıma onun kızları bile biliyormuş ama benim haberim yok. Bu beni çok üzdü . Sanki ben kıskanacağım gibi . Çok hamile arkadaşım var arıyorum sevinçlerini paylaşıyorum nasıl gittiğini soruyorum ama kardeşimi aramak sormak içimden gelmiyor . Sizce haksız mıyım ?
Sizin üzülmemeniz için söylememişlerdir. Benim kardeşim de hamile idi yengem tüp bebek transferine girecekti söyleyememişti daha sonra öğrenince de gönül koymuştu ama aslında bu süreçte psikolojik olarak daha fazla etkilenmesin diye söylememiştikKızlar sizin ailenin kız kardeşinizin hamile olduğunu iki hafta size söylemeseydi ne düşünürdünüz ? Kız kardeşim yazın evlendi ben ondan bir sene önce benim çocuğum olmuyor . Evlenir evlenmez hamile kaldı benden sakladılar. Dayıma onun kızları bile biliyormuş ama benim haberim yok. Bu beni çok üzdü . Sanki ben kıskanacağım gibi . Çok hamile arkadaşım var arıyorum sevinçlerini paylaşıyorum nasıl gittiğini soruyorum ama kardeşimi aramak sormak içimden gelmiyor . Sizce haksız mıyım ?
Ama işte böyle daha çok etkileniyor yani etkilenmeyecekse de etkileniyor. Çünkü o da biliyor aslında siz üzülmeyin diye söylemediğinizi ama bunu bilmek daha da kırıyor.Sizin üzülmemeniz için söylememişlerdir. Benim kardeşim de hamile idi yengem tüp bebek transferine girecekti söyleyememişti daha sonra öğrenince de gönül koymuştu ama aslında bu süreçte psikolojik olarak daha fazla etkilenmesin diye söylememiştik
Öyledir canım ama bu konu hususunda sana en hassas davranan ailendir gönül koyma annem kardeşime hamileyken en küçük teyzem yeni evliymiş ve birkaç yıldır çocukları olmuyormuş hamile iken teyzen beni görsün istemezdim derdi sanki ben onun çocuğunu elinden almışım gibi suçluluk hissederdim derdi çok şükür şimdi teyzemin bi oğlu üniversitede diğeri lisedeAma işte böyle daha çok etkileniyor yani etkilenmeyecekse de etkileniyor. Çünkü o da biliyor aslında siz üzülmeyin diye söylemediğinizi ama bunu bilmek daha da kırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?