Kız kardeşimin kocasının 6 yıldır görmediği çocuğu için velayet davası açması bakar mısınız

Bizde öyle düşündük talep edeceğiz sesimizi çıkarmadık diye kendini bişey sandı herhlade

Bir avukat tutun. İcra takibi başlatın. Gecmis ne hakkiniz varsa alin. Ya ablanizi sıkıştırtirip dondurmeye calisiyor( yaptigi eziyet yetmemis), ya nafaka odememek icin ya da cocuk azcik buyudu ya embesil anasina ayakci yapacak. Cok sinirlendim bu konuya. Siz sessiz kaldikca bir b.k sanmis kendini. Gorgusuz, pislik, hoduk.

Ama onun dersini vereceğiz kardeşimi korkutacak aklı sıra asıl o gününü görecek

Öyle birşey varsa onuda soyliyim kardeşime avukatla görussun
Hak etmiyor gerçi ama şöyle bir teklif yapın . Avukatınız sert bir şekilde davayı geri çekmesini yoksa kendisine geriye dönük nafaka davası açacağını ve ödenmezse işin hapse bile gideceği bilgisini versin. Geri adım atabilir ablanizin huzuru bozulmasın. Böyle serefsiz babalar para ödememek için herşeyi yapar .

Nafaka tazminat hiç birini ödememiş 5 yıl aramamis ve işi yok kendi topuğuna sıkmış dava açarak hiç aglamasin kardeşin iyi bir avukat tutun hiç bişi yapamazaksinengeri dönük ödeme yapması gerek yapmazsa hapis cezası var die biliyorum bu konuda emin değilim ama öyle duymuştum

Ablanizin tam velayet yetkisi var sanırım doğru mu ?

Direkt icraya verin, toplu olarak alın. Oh ne âlâ memleket yaa.

Kardeşiniz ağlamasın iyi bir avukat ile gerisini düşünmesin 5 yildir kesinlikle gorusmedigini ustine basa basa soylesin avt bi kac yerde yazsin .baba burda acitasyon yapacaktir isim yoktu bakamadim pismanim telafi edicem vs vs. sonucta baba velayeti alamaz ama gorus gunu verebilir ordan denetimli gorus isteyin baba siddet uyguluyordi gecmiste cocukla baba bi sure yalnız gorusmesin diye talepte bulunun

Ne tatlı bir ablasınız masallah

Eski es hicbir şey yapamaz, çocuğu da alamaz merak etmesin kardeşiniz. Dava sonucu ödemediği nafaka ve tazminat açısından zararlı bile çıkabilir şam babası.

Hiçbir şey çıkmaz merak etmeyin. Çocuğu görmeyecek büyümesine yardım etmeyecek maddi manevi destek olmayacak sonra çocuğu alacak...oldu...kardeşiniz canını sikmasin boşuna...sadece şahitler hazir olsun yeter.
Bu arada bosanmislar miydi nafaka vermedi mi...vermesiyde kardeşiniz icra takibi başlatması mi

Avukat tutacak bugün kardeşim birde nafakalarini ödemedi kardesime tazminat verdi hakim onu ödemedi ona rağmen gitmiş dava açmış
Yok artık..bu ne cesaret...hemen nafakalar için takip baslatsin kardesiniz...eski eşi düşünsün sonra....acil bir avukat bulun...herşey kardesinizden yana içi rahat olsun

Ne aradı ne sordu hicbirsekilde iletişime geçmedi dün mahkeme kağıdı gelince kardeşim kötü oldu ve dünden beri ağlıyor

5 kuruşu geçmemiş kursağından,bir gün ateşlenip hatalanınca başinda sabahlamamış ,koskoca 6 sene görmemiş, kusura bakmasın ama babayı alırsın deseydiniz amiyane tabirle.
Hiçbir hakimin bu adama çocuğun velayetini vereceğini sanmıyorum.

Aynen katılıyorum. Dötü titresin bir

Bu aklı hangi akılsız vermiş ona.Hiç olacak şey mi.Anne ve kardeşiniz hiç üzmesin kendini boş yere.Hakime avukatınız desin ki acaba görse çocuğunu tanır mı.5 yıldır görmemiş hiç bağ yok aralarında çocuğu kim verir ona.

İcra mahkemesine nafaka şikayetinde bulunun, gitsin 3 ay tazyik hapsi yatsın terbiyesiz.
Telaşlandırmak istemem ama düşündüğünüz kadar basit davalar değil bunlar , sonuç lehinize olsa dahi sancılı iddıalar atılabiliyor ortaya.
Avukatınız yol gösterecektir, muhtemelen o da ödenmeyen nafakalardan yürüyecektir. (Avukatım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…