Kız kardeşimin kocasının 6 yıldır görmediği çocuğu için velayet davası açması bakar mısınız

Cesarete bak ne nafaka ödemiş ne tazminatı ne de aramış sormuş senelerdir bide dava açıyor akılsız adam ya oturup gülün bence hep beraber 😂
İşte sinek de küçük ama mide bulandirir ben yine çok takmadım da annem ve kardeşim dünden beri çok kötü oldular kıyamam

Cesarete bak ne nafaka ödemiş ne tazminatı ne de aramış sormuş senelerdir bide dava açıyor akılsız adam ya oturup gülün bence hep beraber 😂
İcra hakları bile var, b.ka bulaşmayalım kokmasın diye ellememişler demek ki bunca vakit. Ciddi kaşınmış oturduğu yerde beyinsiz.

Bunun gibi embesil herifler almak istediğinden değil anneye huzursuzluk vermek için bunu yapıyor. Amaç çocuk bile değil.
Bunun gibilere al çocuğunu oh hayatımı yaşarım bundan sonra al sen bak benden bu kadar deyip vermek gerek 2 güne koşa koşa beceremiyorum diye geri getirir de işe ana yüreği yapamıyoruz

Çocuğu alamaz bu erkeklerde ki showlardan gına geldi.
Aramamış sormamış ilgisi yok cebinde beş kuruşu yok bomboş insan git çocuğu almak için dava aç. Kendini de rezil edecek mahkemeye
Kesinlikle alamaz anneden ayrılmazay

Hiç bir şey yapamaz o dingil, yanaşmaya çalışıyor kardeşine. Bu arada ne güzel bir ailesiniz maşallah, kardeşinizin arkasında durmuşsunuz, duruyorsunuz da🥲

Bunun gibi embesil herifler almak istediğinden değil anneye huzursuzluk vermek için bunu yapıyor. Amaç çocuk bile değil.
Bunun gibilere al çocuğunu oh hayatımı yaşarım bundan sonra al sen bak benden bu kadar deyip vermek gerek 2 güne koşa koşa beceremiyorum diye geri getirir de işe ana yüreği yapamıyoruz
Çocuğu alsa Allah korusun döver zarar öyle bir kişilik kardeşimle evliyken çocuk 7 yaşına gelince beraber tarlaya gider çalışırsınız diye hayal kuran bir embesil

Çocuğu alamaz bu erkeklerde ki showlardan gına geldi.
Aramamış sormamış ilgisi yok cebinde beş kuruşu yok bomboş insan git çocuğu almak için dava aç. Kendini de rezil edecek mahkemeye
Kesinlikle alamaz anneden ayrılmaz.

Salak herifi biri gazladı muhtemelen dava aç cocugu al diye ama kendi topuguna sıktı haberı yok.
Kesin annesidir çok şeytan bir kadındı kardeşim hamile canı dondurma istiyor almıyorlar neymiş çocuga sıkıntı olurmuş ama o şeytan ve mal kocası önünde yiyorlar dondurma çok şey yaşamış ama söylemedi bize ben geç fark ettim herşeyi keske daha önce Anlasaydım

Kızlar kız kardeşim küçük yaşta eşi tarafından kaciralarak sonra sında evlendi kendi isteğiyle 2 yıl evli kaldılar.Sonrasinda şiddet ,eve bakmamalar ,hicbisry almadi calismadi vs şeyler .Ben de o ara çalışıyordum. Doğum için geldi bize kız kardeşim ve o kadar zayiftiki değerleri felan Cok düşük tu.1 ay iyi baktık toparladı sonrasında işte yeğenim doğdu ve bizde kaldırılar biraz .İlçede yaşıyorlardı normalde sonra bizim yaşadıgimiz yere merkeze taşınmaya karar verdiler.Eşi gidip çalışmıyor ,iş bakmiyor . Eve geliyorum yatıyor sürekli , çocugun bütün kıyafetlerini mamasını herseyini ben aldım. Yeğenim 4 aylıkken bronşit olmuş ağır doktor ilaç yazmış para yok diye gidip almıyor .İnsan borç bulur yine alır.Yine işten geldim çocuk öksürüyor kusuyor kafam attı buna kızıp bağırmaya başladım.Sen nasıl babasin nasıl vicdanın el veripte orada yatıp oyun oynuyorsun diye Kız kardeşim de diğer odada ağlıyor tartismislar tokat atmış kardeşime onu duyunca bunu evden kovdum .Esyalrini toplamaya başladı ve kız kardeşime de hadi gidiyoruz felan dedi oda ben gelmiyorum senden bosanacam yetti artık dedi.Oylelikle bu evden gitti ve bir daha çocugunu görmeye gelmedi .telefonda tehtit etti birkac kere .tam 5 yıl geçti şimdi velayet davasi açmış . Kardeşim de ağlıyor ya alırsa diye bence alamaz çünkü çalışmıyor ve daha evliyken evli bir kadını kaçırdı onun la yaşadı 2 yıl ispat ettik .yine de buraya yazıp bilgisi olanlara sormak istedim şimdiden teşekkürler

Evden gitti ama resmi olarak boşandılarmı?
Boşandılarsa hakim velayet ve nafaka hakkında neye karar verdi?
Eşi nafaka vs ödemediyse kardeşiniz dava açtımı bunun için?

Ex enişteniz çok salakmış. Nafaka dahi ödememiş. Düşünemiyor mu acaba benim bu kadar vukuatım var bana mahkeme çocuk vermez, ya benden nafakaları da isterse karşı taraf diye. Kardeşinizi hala sindirilmiş biri olarak düşünüyor sanırım.
Amacı sadece korkutmak ve iletişime geçip belki de barışmak. Çünkü kahrını çeken bir saf bulamadı beyefendi. Rahat olsun kardeşiniz. Hiçbir mahkeme böyle bir adama çocuk vermez. Avukatla da konuşun hem geçmiş nafakaları hem de şimdiki nafakalarını ödemesi için talepte bulunsunlar. İstediği kadar işsiz olsun bir yükümlülüğü olacaktır elbet. Biraz içerde yatarsa akıllanır öder.

Kızlar kız kardeşim küçük yaşta eşi tarafından kaciralarak sonra sında evlendi kendi isteğiyle 2 yıl evli kaldılar.Sonrasinda şiddet ,eve bakmamalar ,hicbisry almadi calismadi vs şeyler .Ben de o ara çalışıyordum. Doğum için geldi bize kız kardeşim ve o kadar zayiftiki değerleri felan Cok düşük tu.1 ay iyi baktık toparladı sonrasında işte yeğenim doğdu ve bizde kaldırılar biraz .İlçede yaşıyorlardı normalde sonra bizim yaşadıgimiz yere merkeze taşınmaya karar verdiler.Eşi gidip çalışmıyor ,iş bakmiyor . Eve geliyorum yatıyor sürekli , çocugun bütün kıyafetlerini mamasını herseyini ben aldım. Yeğenim 4 aylıkken bronşit olmuş ağır doktor ilaç yazmış para yok diye gidip almıyor .İnsan borç bulur yine alır.Yine işten geldim çocuk öksürüyor kusuyor kafam attı buna kızıp bağırmaya başladım.Sen nasıl babasin nasıl vicdanın el veripte orada yatıp oyun oynuyorsun diye Kız kardeşim de diğer odada ağlıyor tartismislar tokat atmış kardeşime onu duyunca bunu evden kovdum .Esyalrini toplamaya başladı ve kız kardeşime de hadi gidiyoruz felan dedi oda ben gelmiyorum senden bosanacam yetti artık dedi.Oylelikle bu evden gitti ve bir daha çocugunu görmeye gelmedi .telefonda tehtit etti birkac kere .tam 5 yıl geçti şimdi velayet davasi açmış . Kardeşim de ağlıyor ya alırsa diye bence alamaz çünkü çalışmıyor ve daha evliyken evli bir kadını kaçırdı onun la yaşadı 2 yıl ispat ettik .yine de buraya yazıp bilgisi olanlara sormak istedim şimdiden teşekkürler
Şerefsiz herif. 6 yıl sonra mi aklına gelmiş çocuğu. Hiçbir şey yapamaz gönlünüzü ferah tutun.

Çok teşekkür ederim dünden beri hem kardeşim hem annem çok kötü oldular kardeşim çalısiyor annem bakıyor annem görünce şekeri yükselmiş ben yaşayamam ölürüm felan diye üzüldüm buraya yazmak istedim
Allah yar ve yardimciniz olsun. İşleriniz rast gitsin inşallah. Kız kardeşinizin yüzü bundan sonra hep Gülsün inşallah. Ne güzel sahip çıkmışsınız ❤.Rabbim bundan sonra hayırlı kapılar açsın

Velayet davası hakkından bilgim olmasa da anneye vereceğine eminim . Sadece kocaman bir SEREFSIZ ADİ KOPEK demek istedim pislik herif

Evden gitti ama resmi olarak boşandılarmı?
Boşandılarsa hakim velayet ve nafaka hakkında neye karar verdi?
Eşi nafaka vs ödemediyse kardeşiniz dava açtımı bunun için?
Dava biteli 2 yıl oldu 3.yila girdi resmi olarak Sona Ereğli hakim 1200 lira kardeşime 600 lira yeğenime nafaka verdi bide 40 bin TL de tazminat ödemesine karar verdi ama hic birzaman ödemedi bizde bize bulaşmasın diye istemedik dava felan açmadık

Back