Kına Gecesi Kiz Kardeşimin Kına Davetiyesini Tasarladık Sayenizde...

:kedi::kedi::kedi:
canimsin cok cok tskler o güzel yorumun icinopuyorumnanaktan

yok meleğim o da olmalı derim :kedi: ama kastettiğim davetiyenin esas kendisine yazılacak olan...burdaki yazılar:kedi:

buyrunnnnnnnnntmm simdi oldu anladim:lepi::teytey:
ama yinede renkli kagida fotokopi cektirilip ben üzerinden bununla gecsem nasil olur cünkü daha düzgün ve ortali yazmis olurum hem

Harika olmus ya, kiz kardesin senin gibi bir ablasi oldugu icin kendini cok sansli hissetmeli :)

Allah tamamina erdirsin, emeginize saglik :)

kına davetiyesidemi oluyomuş.ana bek cahil kalmışım ben...zemuszemus
çok begendim canım.çok degişik olmuş.ellerinize saglık

canım benim çok güzel olmuş eline emeğine sağlık a.s.
bize fikir ekleme yeri bırakmamışsın baştan sona kusursuz harika bir davetiye olmuş :lepi:
kız kardeşin çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için :1hug:
canım kardeşini tebrik ediyorum bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Şeniz

buyrunnnnnnnnntmm simdi oldu anladim:lepi::teytey:
ama yinede renkli kagida fotokopi cektirilip ben üzerinden bununla gecsem nasil olur cünkü daha düzgün ve ortali yazmis olurum hem

bir denemek lazım...çünkü siyahın üstünden yaldız kalemle CADIARZU olar mı bilmem:sm_confused:

ama sen en iyisi hiç uğraşmalmaz:...

ben tek tek elle yazacağını zannederek:kedi: altın varak yazan kalemi önerdim:tomato:...fotokopiyse hiç uğraşma:teytey:Şeniz

kına davetiyesidemi oluyomuş.ana bek cahil kalmışım ben...zemuszemus
çok begendim canım.çok degişik olmuş.ellerinize saglık

zemuszemusbizim burdada yok ama kizkardesime süpriz yapalim istedik bazi hevesleri istedigi gibi olmadi kendi cabamizla biseyler yapalim dedik canim
tsklerrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tsklerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim saol:Saruboceq:

melegim hani daha düzgün ve orantili dursun diye incecik siyahla fotokopi olupta üstüne kalin altin kalemle gecsem diyorum yazim kendimi övmüs gibi olmasin harikadir cokda severim:kedi:ama heycandan yamuk yumuk yazilirsa yazik olur diye düsündümdezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…