• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kiz Kardeşimin Kına Davetiyesini Tasarladık Sayenizde...

:kedi:olsaydik be gülüm senin gibi kardese can kurbanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktantskler yorumun icin ortim benimopuyorumnanaktan

davetıyeden bı tane ısterım bananne:((:((:
yoksa ağlarımm:gitme:
duygu sömürüm işe yararmıı acepCADIARZU
cnm benım duamdasın bu gece ne ıstersne hayatına yansıması dılegıyle ben cıkar cokk optummm

davetıyeden bı tane ısterım bananne:((:((:
yoksa ağlarımm:gitme:
duygu sömürüm işe yararmıı acepCADIARZU
cnm benım duamdasın bu gece ne ıstersne hayatına yansıması dılegıyle ben cıkar cokk optummm

opuyorumnanaktanistedigin davetiye olsun ortim benimopuyorumnanaktan
:jeyyar:ama gelecen ona göre:jeyyar:
:Saruboceq:canimsin bitanemsin allah senden razi olsun dualarin kabul olsun insallah:Saruboceq:

gerçekten çok tatlı olmuş fikrine yüreğine sağlık cnm.kardeşinin de rabbim içine sindirsin inşallah.daim mutluluk huzur nasip etsin yuvasında...allaha emanet..

ayyyyy bayıldım çok güzel olmuş arkadaşım seni tebrik ederim kardeşinede bir ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

canım fotolar tek tek açılmadı....

bana renksiz göründü...yani renkli kağıt (el işi kağıdı ya da renkli karton olabilir) olsa daha iiyi olurdu...

ctno1fr1.jpg

59.gif
çok güzel olmuş emeğinize sağlık canım.

kardeşin çok şanslı senin gibi ablası olduğu için.Sizin ilişkinize hayranım arkadaşım,benim ağabeyim var sadece,ama yanımda hissetdiğim zaman olmadı hiç maalesef......
79.gif
Allah ömür boyu ayırmasın sizi :Saruboceq:
1323174096.gif

canım herkes çok beğenmiş mükemmel demiş kusura bakma ama ben gördüklerimi yazacağım:çok üzgünüm:

kağıt yumuşak olduğu için tepeden tek iğne ile tutturunca yanlardan dağılmış...bu olmamış...

ya sert mesela karton kullanmanız ya da üstten baştan sondan ortadan iğnelemeniz lazım...

canım öncelikle rabbim mutluluklarını hiç bozmasın.... herşey ilk günkü gibi olsun.... :Saruboceq:

ayrıca çorbada benim de bir parça tuzumun olması beni çok mutlu eti..... :kedi: opuyorumnanaktan keşke gelebilsem yaaa..... :sinifsinif: ama çoookkkk uzaktasınız............. kalbim sizlerle olacak....​
opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz
Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz
Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz​

alkisalkisalkisopuyorumnanaktanalkisalkisalkiszuzum,incim çok güzel olmuş.oldukça orjinal ve anlamlı.kaydirigubbakcemile5kız kardeşin çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için.aranızda ki bu sevgi ve muhabbet daim olsun.her zaman mutlu ve sevgiyle kalın tatlı zuzum.eee artık ileride bizede lazım olursa yaparsın bişeyler herhalde dimi ama?kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok tatlı olmuş fikrine yüreğine sağlık cnm.kardeşinin de rabbim içine sindirsin inşallah.daim mutluluk huzur nasip etsin yuvasında...allaha emanet..

opuyorumnanaktancanim ben sana tsk ederim asil senin resmin sayesinde davetiyenin kapak kizi yaptikopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim yüregine saglik:Saruboceq:

canım fotolar tek tek açılmadı....

bana renksiz göründü...yani renkli kağıt (el işi kağıdı ya da renkli karton olabilir) olsa daha iiyi olurdu...

melegim bunu alelacele erkek kardesimle deneme amacli yaptik bundan sonrakiler renkli kagida olucak ama resim ve yazilar siyah olucak yine

ctno1fr1.jpg

59.gif
çok güzel olmuş emeğinize sağlık canım.

kardeşin çok şanslı senin gibi ablası olduğu için.Sizin ilişkinize hayranım arkadaşım,benim ağabeyim var sadece,ama yanımda hissetdiğim zaman olmadı hiç maalesef......
79.gif
Allah ömür boyu ayırmasın sizi :Saruboceq:
1323174096.gif

canimsin o güzel yorumun beni mest etti inanki
kizkardesim benim arkadasim gibi ya cok sansliyim cidden bu konuda
senin icinde üzüldüm balim abi yada erkek kardes farketmiyo cünkü bizleri anliyamiyolar malesef

Back