• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kiz Kardeşimin Kına Davetiyesini Tasarladık Sayenizde...

canım herkes çok beğenmiş mükemmel demiş kusura bakma ama ben gördüklerimi yazacağım:çok üzgünüm:

kağıt yumuşak olduğu için tepeden tek iğne ile tutturunca yanlardan dağılmış...bu olmamış...

ya sert mesela karton kullanmanız ya da üstten baştan sondan ortadan iğnelemeniz lazım...

opuyorumnanaktanmelegimsin sen benim ben seni bilmemmi oldumu tam olsun 4dörtlük olsun diyenlerdensin o yüzden sana profilindede acikladim sebebini kessinlikle hakklisin aslinda keske elimizde olsada öyle yapabilseydik ama olmadi malesef bide kinamiz dügünden bir gün önce zaten davetiyenin icine rulo yapilarak konulcak kinaya cagiricaklaraopuyorumnanaktan
acik sözlülügün icin cok tsklerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

canım öncelikle rabbim mutluluklarını hiç bozmasın.... herşey ilk günkü gibi olsun.... :Saruboceq:

ayrıca çorbada benim de bir parça tuzumun olması beni çok mutlu eti..... :kedi: opuyorumnanaktan keşke gelebilsem yaaa..... :sinifsinif: ama çoookkkk uzaktasınız............. kalbim sizlerle olacak....​
opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz
Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz
Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz​

:Saruboceq:amin canim benim o güzel yüregine saglik:Saruboceq:
opuyorumnanaktanben tsk ederim tüm kalbimle opuyorumnanaktan
ah keske canim arada bukadar mesafe olmasa zaten hepinizide dügünümüze davet ederdim kessinlikle

alkisalkisalkisopuyorumnanaktanalkisalkisalkiszuzum,incim çok güzel olmuş.oldukça orjinal ve anlamlı.kaydirigubbakcemile5kız kardeşin çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için.aranızda ki bu sevgi ve muhabbet daim olsun.her zaman mutlu ve sevgiyle kalın tatlı zuzum.eee artık ileride bizede lazım olursa yaparsın bişeyler herhalde dimi ama?kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktancanimsin zuzum okadar güzel seyler yazmissinki sabah sabah iyi dileklerin icin tsklerrrrrrrrropuyorumnanaktan
canimsin ya ne demek elimden gelen herseyi seve seve yaparim inanki zuzum benimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanmelegimsin sen benim ben seni bilmemmi oldumu tam olsun 4dörtlük olsun diyenlerdensin o yüzden sana profilindede acikladim sebebini kessinlikle hakklisin aslinda keske elimizde olsada öyle yapabilseydik ama olmadi malesef bide kinamiz dügünden bir gün önce zaten davetiyenin icine rulo yapilarak konulcak kinaya cagiricaklaraopuyorumnanaktan
acik sözlülügün icin cok tsklerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

melenkim bu "doğrucu davut"luk bana çok şey kaybettirdi mafoldumbenama napam ki farklı olamıyom:çok üzgünüm:

ben de beni anladığın için çok teşekkür ediyorumŞeniz

zaten dediklerim maddi yük getirecek şeyler değil...

kına davetiyesinin dağılmasını engellemek için tepeden ortadan tek nazar boncuğu takarsınız ama baştan ve sondan da minik telli zımba ile zımbalarsanız çok daha iyi olar gibi geldi:çok üzgünüm::kedi:

bir de yumuşak renkli el işi kağıdı (mesela kırmızı) olarsa daha iyi olar gibi geldi:çok üzgünüm::kedi:

bi de altın varak kalemle yazarsanız daha iyi olar gibi geldi gene:çok üzgünüm::kedi:

ınce fikirli zarif bayan herşeyin en iyisini bulmuş tasarlamış çok hoş bir davetiye çıkmış ortaya.Çok beğendim özellikle yer bildirimi çok hoş olmuş.Kardeşine sonsuz mutluluk dileklerimle.....................Allah herkese senin gibi bir kardeş nasip etsin.Sevgiyle kal cnm................opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

melenkim bu "doğrucu davut"luk bana çok şey kaybettirdi mafoldumbenama napam ki farklı olamıyom:çok üzgünüm:

ben de beni anladığın için çok teşekkür ediyorumŞeniz

zaten dediklerim maddi yük getirecek şeyler değil...

kına davetiyesinin dağılmasını engellemek için tepeden ortadan tek nazar boncuğu takarsınız ama baştan ve sondan da minik telli zımba ile zımbalarsanız çok daha iyi olar gibi geldi:çok üzgünüm::kedi:

bir de yumuşak renkli el işi kağıdı (mesela kırmızı) olarsa daha iyi olar gibi geldi:çok üzgünüm::kedi:

bi de altın varak kalemle yazarsanız daha iyi olar gibi geldi gene:çok üzgünüm::kedi:

Şenizcanimsin sen benim yaŞeniz
zimba fikri harbi süper hic aklima gelmemisdi inanki dagilmasinida kessinlikle önler
el isi kagidi neki hala anlamis diilim mafoldumbenne oldugunu bilmiyorummafoldumben
altin varakla yazma fikride kulaga cok hos geliyo ama kastettigin hepsinidemi o varak kalemle yazmak???
kim ugrasicak diye düsündümde bir an:jeyyar:
bu huyun sana niye cok sey kaybettirdiki anlamadim yalan söylemektense acik ve net fikrini beyan ettin acik sözlü davrandin bu benim icin cok daha önemli inanŞeniz

Şenizcanimsin sen benim yaŞeniz
zimba fikri harbi süper hic aklima gelmemisdi inanki dagilmasinida kessinlikle önler
el isi kagidi neki hala anlamis diilim mafoldumbenne oldugunu bilmiyorummafoldumben
altin varakla yazma fikride kulaga cok hos geliyo ama kastettigin hepsinidemi o varak kalemle yazmak???
kim ugrasicak diye düsündümde bir an:jeyyar:
bu huyun sana niye cok sey kaybettirdiki anlamadim yalan söylemektense acik ve net fikrini beyan ettin acik sözlü davrandin bu benim icin cok daha önemli inanŞeniz

el işi kağıdı bu dur meleğim:utangac:

P84223F18189.jpg

m-021-meteksan-elisi-kagidi.jpg

bir de davetiyeleri el de yazmayacak mısınız:uhm: fotokopi mi olacak?

kaligrafigold.jpg

a

altın varak yazan kalem bu oliy:utangac::kedi:

kaligrafigold.jpg

hani düşündümkine:kedi: elle yazacaksanız (fotokopi değil) bu kalemle yazılırsa daha iyi olar gibi geldi:çok üzgünüm::kedi:

melenkim konu ettiğim detaylar dışında tasarım harika:nazar::hooray::enbuyukkk:

detaylar içinse sen sorduna.s. diye gördüklerimi süledim:çok üzgünüm:

el işi kağıdı bu dur meleğim:utangac:

P84223F18189.jpg

m-021-meteksan-elisi-kagidi.jpg

bir de davetiyeleri el de yazmayacak mısınız:uhm: fotokopi mi olacak?

kaligrafigold.jpg

a

zemuszemusrenkli kagit diye ben bunu kastetmisdim demekki ikimizde aynini düsünmüsüz melegimŞeniz
süpersin sen ya herzaman bana vakit ayirdigin icinopuyorumnanaktan
davetiyeler fotokopi olucak derken tam anlamadim milletin adinimi kastediyosun melegim???

altın varak yazan kalem bu oliy:utangac::kedi:

kaligrafigold.jpg

hani düşündümkine:kedi: elle yazacaksanız (fotokopi değil) bu kalemle yazılırsa daha iyi olar gibi geldi:çok üzgünüm::kedi:

melenkim konu ettiğim detaylar dışında tasarım harika:nazar::hooray::enbuyukkk:

detaylar içinse sen sorduna.s. diye gördüklerimi süledim:çok üzgünüm:

:uhm:melegim davetiyenin üzerine yazilcak isimlerimi kastediyosun bununla yaziim diye sanirim jetonum hem köseli hem parasütlü kusuruma bakma nolursun:uhm:

Back