• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Kardeşim...

KFkeds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
363
19
68
Pek emin değilim ama umarım konuyu doğruy yere açmışımdır...
Benim 11 yaşında bir kız kardeşim var... Koltuk altı ve bikini bölgesi kıllanmaya başladı...
Yazın sürekli havuza gittiğimiz için ve askılı giydiği için koltuk altı kötü görünüyor ve biz ne yapmamız gerektiğine karar veremedik...
Sizce almak için yaşı çok mu kçük? Bekleyelim mi yoksa aldıralım mı? Eğer aldıracaksak ne önerirsiniz ağda mı diğer ürünler mi?

Yorumlarınız için çok teşekkürler... :3:

yaşı küçük evet ama sonuçta havuzda kıllı gezecek hali yok heralde canı yanar diye de ağdadan vazgeçmeyin bence bi kere ağdayla başlasın sir ağdayla sertleşmez kılları hiç
canı yanmasın diye emla krem alın eczaneden önceden sağlık güvencesi olanların devlet karşılıyodu ama artık öyle değil ne yazık ki fiyatı da 50 tl civarında sanırım 5 tüp var içinde 1 tüp bikini bölgesine ya da koltuk altlarına yeter 40 dakika kadar streçle sarıp bekletince uyuşur silip ağdası yapılır canı yanmaz böylece
aycangülün bu konusunu da takip edin burada ilk sayfadaki tarih ve saat aralığında yapın ilk seferden itibaren olduğu için bence kısa zamanda kurtulur kıl tüy derdinden
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
umarım yardımcı olabilmişimdir
kolay gelsin :54:

Aynen barroya katiliyorum.
Birde bizim zamanimizda nerde öyle uyusturan krem.
Ben cok büyükleri dinleyen birisiydim gencken, banada ablalarim aynisini söylemislerdi.
Ve hayatimda agdadan baska birsey yapmadim ve kac senedir öyle rahatimki, senede 2 kere veya 3 kere yapsam yeter.
Aynisi bacaklarim icinde gecerli...Yasasin agda....
Her zaman bacaklarim sanki yeni alinmis gibi duruyor.

Back