Kız kardeşim yüz felci geciriyor

Monica Bellucci

Neydi ya dur dilimin ucuna gelsinde söylim
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
1.718
15.882
138
Kız kardeşim 22 yaşında dün dudağım seyiriyor sanki kayıyor dedi. Başka şehirde olduğu için acaba neyi var diye bakamadım haliyle. AZ önce hastaneden çıkmış doktor hafif yüz felci geçiriyorsun demiş. İçim daraldı canım çok sıkıldı hatta ağlıyorum. Bu durumu yaşayan varmı. Geçermi. Birdaha tekrarlarmı.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Benim de kız kardeşim 25 yaşındayken geçirdi. Birkaç hafta sürüyor sonra geçiyor. İyileşmesini hızlandıran ve etkisinin tamamen geçmesini sağlayan yüz egzersizleri var. Onları mutlaka yapsın. Korkmayın kalıcı olmuyormuş bilhassa gençlerde tamamen iyileşmesi daha kolaymış

Eşimin kuzeni geçirdi.
O da önce fark edememiş ertesi gün doktora gitti hafif falan değil bildiğin yüzü çok kaymisti adamın
Bir haftaya geçti merak etmeyin.
Genelde kış ayında oluyor sabah yüz yıkayıp dışarı çıkınca olmuştu kuzenimizde.

Çok teşekkür ederim. Böyle birşeyi ailede ilk defada yaşayan kız kardeşim oldu daha çok genç olması beni endişelendirdi.Doktor ilaç yazmış çok hafif oldugu için geçici demiş.umarım birdaha tekrarlamaz

Keşke farkedip hemen gitseymiş
Kız kardeşim dün beni aradı çay içemiyorum içince dudağım hafif kayıyor sanki diyince eyvah dedim kulak iltihabından kaynaklı olan bir rahatsızlıkmış ama korkma geçer demiş
Rabbim kimseye yaşatmasın hafifde olsa çok endişelendik

Hemen fark edemiyoruz ki.
Bende sizin gibi düşünürdüm ama sizde öğrenmiş olun artık daha temkinli olursunuz.
Çok geçmiş olsun endişelenmeyin çok şükür hemen geçiyor.

Hemen fark edemiyoruz ki.
Bende sizin gibi düşünürdüm ama sizde öğrenmiş olun artık daha temkinli olursunuz.
Çok geçmiş olsun endişelenmeyin çok şükür hemen geçiyor.
Çok teşekkür ederim canım
Kız kardeşim hemen farketmiş zaten anormallik farkedince bana sordu
İnşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…