Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocamı atıp gelsem ? hahaha

yaş bence de hiç sorun değil, tip de değil… Adam pis değilse, temiz ve bakımlıysa karakteri de iyiyse yeter. hangimizin eşi sevgilisi hollywood aktörü ki? biz de manken değiliz zaten.

Konu sahibinin eşi yakışıklıymış. Ama karakteri kötüymüş. İşte dedim; yakışıklı olacak diye böyle adamlarla olmak mı?
yoksa çirkin(!) ama iyi huylu adamlarla olmak mı?

bence 2.si…
Çok yahuşuklu olunca cinsel sorunlar da olabiliyormuş, epey şikayet duydum bu konuda.

bu arkadaşın konularını iyi kötü hatırlıyorum çektiği zorluklarda var
ama bu konu çok çok farklı arkadaşlar boşverin eski konuları

hepsinden bağımsız son derece haksızsın konu sahibi
kardeşiniz beğenmiş.. yeterli

Konu sahibinin eşi yakışıklıymış. Ama karakteri kötüymüş. İşte dedim; yakışıklı olacak diye böyle adamlarla olmak mı?
yoksa çirkin(!) ama iyi huylu adamlarla olmak mı?

bence 2.si…
Ninem hep derdi gerci sizin nineleriniz de demistir erkegin guzeli cirkini olmaz derdi evine bakani, calisani olur derdi:)
Tabi goze de hitap etsin de kardesi beğenmiş adami zaten, zevkler tartisilmaz...

Sizene acaba kardeşinizin sevdiği beğendiği adamın tipinden kardeşiniz için güzel birisi demişsiniz demekki ozguvenli de yani ay evleniyimde ne olursa olsun kafasında değil okadar talip arasından böyle birisini sectiyse gercekten sevdiği içindir huyunda suyunda kötülük yoksa tipinide kardesiniz begendiyse daha ne istiyorsunuz acaba. Siz adamın tipini değilde huylarını kıskandınız sanırım sizin eşiniz öyle değil diye

Yakısıklılık güzellik kalıcı olsa içim yanmayacak. insan tipe de bakar elbette ilk görüşte tipten etkileniriz. sonra sohbet ederiz. ama baktın ki karakteri kötü tipin bir değeri kalmaz ki … ben de öyle oluyor.

kız kardesinin pesinde bu adam çok koşmuş. kardesin bi sans vermiş ve adama asık olmus. adama sanki notre dame’ın kamburu gibi davranmıssınız. Ki o hikayede bile güzeller güzeli esmeralda notre dame’a asık oluyordu.

Bence sizin öncelikler yanlış tip en son sırada olmalı.

Ay bizim bayram muhabbeti... Akrabadan bir çocuk nişanlandı. Gelin çok sismanmis. Bir de yasliymis (yaşlı dediği çocukla yaşıt, otuzlarin ilk yarısında) ...kimse beğenmemiş , insanlar salak salak konuşuyor.
Babam da gitmisti nişanlarına, ben de sormuştum, 'kız için böyle böyle diyorlardı. Yakışıyorlar mi' diye..babam da şey dedi 'ben bir bizim çocuğa baktım,bir kıza baktım..bence yakışıyorlar sanki bizimki ne yani'
Bizim çocukta tip desen tip yok, boy desen boy yok, okul iş desen güzel bir mesleği yok, mal mülk desen o yok, bir de anasıyla yaşayacak onu kabul eden kız bulmuşlar bu yaşında, hala daha begenmiyorlar. Hem zayıf, hem genç,hem güzel kadın bu adamı ne yapsın,onu söyleyen yom

Ninem hep derdi gerci sizin nineleriniz de demistir erkegin guzeli cirkini olmaz derdi evine bakani, calisani olur derdi:)
Tabi goze de hitap etsin de kardesi beğenmiş adami zaten, zevkler tartisilmaz...
ya aralarında çekim olmuş bu yeterli:) Bakımlıysa temizse huyu da iyi. dediği şeyler de sonradan düzelebilecek şeyler zaten. saç, spor fln…

önemli olan karakter… yoksa herkes mükemmel çift olmak ister de dünya barbie bebek ve kenlerden oluşmuyor.

Baban tam olarak adam olana çok bile demis ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…