- 22 Kasım 2020
- 6.343
- 89.669
- 498
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Kocamı atıp gelsem ? hahahaEşimle aramda tam 10 yas var.Benden 10 yas buyuk ama eve alınacak domatesin kilosundan(pazar market liste yaparım o yapar yormaz beni ) kizlarimin gideceği dershaneye kursa kadar ben karar veriyorum aldığımız arabanın rengi aldığımız evin nereden hangi kriterlerde olacağına kadar.Ayrica sadece o değil eğer o gün evdeyse evi toplar çamaşır asar toplar mutfagimi düzenler buzdolabı ve difrizim ondan sorulur.Ben küçüğüm diye ezmedi hiç.Her konuda fikrimi alır sohbet ederiz kimse aramızda 10 yas olduğunu kafa yapısı olarak anlamaz.Belki de çok iyi anlaşacaklar nerden biliyorsunuz kardeşiniz seçimlerine saygı duyun zirâ üzulurse de kendi seçimi.
yaş bence de hiç sorun değil, tip de değil… Adam pis değilse, temiz ve bakımlıysa karakteri de iyiyse yeter. hangimizin eşi sevgilisi hollywood aktörü ki? biz de manken değiliz zaten.Eşimle aramda tam 10 yas var.Benden 10 yas buyuk ama eve alınacak domatesin kilosundan(pazar market liste yaparım o yapar yormaz beni ) kizlarimin gideceği dershaneye kursa kadar ben karar veriyorum aldığımız arabanın rengi aldığımız evin nereden hangi kriterlerde olacağına kadar.Ayrica sadece o değil eğer o gün evdeyse evi toplar çamaşır asar toplar mutfagimi düzenler buzdolabı ve difrizim ondan sorulur.Ben küçüğüm diye ezmedi hiç.Her konuda fikrimi alır sohbet ederiz kimse aramızda 10 yas olduğunu kafa yapısı olarak anlamaz.Belki de çok iyi anlaşacaklar nerden biliyorsunuz kardeşinizin seçimlerine saygı duyun zirâ üzulurse de kendi seçimi.
Bu kadar kötü evliliği olup sadece dış görünüşe göre yorum yapmasına şaşırdım açıkçası. Kendi "yakışıklı" kocası neler yaşattı ki yaşatıyor hala ama tek sorun dış görünüş olmuş
Çok yahuşuklu olunca cinsel sorunlar da olabiliyormuş, epey şikayet duydum bu konuda.Konu sahibinin eşi yakışıklıymış. Ama karakteri kötüymüş. İşte dedim; yakışıklı olacak diye böyle adamlarla olmak mı?
yoksa çirkin(!) ama iyi huylu adamlarla olmak mı?
bence 2.si…
Ninem hep derdi gerci sizin nineleriniz de demistir erkegin guzeli cirkini olmaz derdiKonu sahibinin eşi yakışıklıymış. Ama karakteri kötüymüş. İşte dedim; yakışıklı olacak diye böyle adamlarla olmak mı?
yoksa çirkin(!) ama iyi huylu adamlarla olmak mı?
bence 2.si…
ya aralarında çekim olmuş bu yeterli:) Bakımlıysa temizse huyu da iyi. dediği şeyler de sonradan düzelebilecek şeyler zaten. saç, spor fln…Ninem hep derdi gerci sizin nineleriniz de demistir erkegin guzeli cirkini olmaz derdievine bakani, calisani olur derdi:)
Tabi goze de hitap etsin de kardesi beğenmiş adami zaten, zevkler tartisilmaz...
cidden miÇok yahuşuklu olunca cinsel sorunlar da olabiliyormuş, epey şikayet duydum bu konuda.
Baban tam olarak adam olana çok bile demis yaAy bizim bayram muhabbeti... Akrabadan bir çocuk nişanlandı. Gelin çok sismanmis. Bir de yasliymis (yaşlı dediği çocukla yaşıt, otuzlarin ilk yarısında) ...kimse beğenmemiş , insanlar salak salak konuşuyor.
Babam da gitmisti nişanlarına, ben de sormuştum, 'kız için böyle böyle diyorlardı. Yakışıyorlar mi' diye..babam da şey dedi 'ben bir bizim çocuğa baktım,bir kıza baktım..bence yakışıyorlar sanki bizimki ne yani'
Bizim çocukta tip desen tip yok, boy desen boy yok, okul iş desen güzel bir mesleği yok, mal mülk desen o yok, bir de anasıyla yaşayacak onu kabul eden kız bulmuşlar bu yaşında, hala daha begenmiyorlar. Hem zayıf, hem genç,hem güzel kadın bu adamı ne yapsın,onu söyleyen yom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?