- 24 Mart 2009
- 3.120
- 4.228
- 658
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Kusura bakma biraz ağır konuşacağım. Senin eşin yanına yakıştı da ne oluyor? Kardeşinin nişanlısı da tip açığını başka yerlerden kapatıyordur mesela libidosu yerindedir, beceriklidir.Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Bu adamla kardeşin sevişecek sen değil, hadsizliğin alemi yok.Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Şerefimle banımı yiyeceğim ama olsunAslında onu yazacaktım ama ban yemek istemiyorum
Ben iki defa yedim . Artık daha dikkatli yazıyorumŞerefimle banımı yiyeceğim ama olsundeğerdi
Ben de çiftlerin birbirlerinin yanına yakışması taraftarıyım. ama ne yakışıklılar var ilişkisinde partnerini mahveden. bu adamın karakteri iyiymiş. en önemlisi de bu değil mi? eli yüzü düzgünse, eğitimi, karakteri iyiyse saç ektirilir, kilo da verilir. hem zaten kardeşin beğenmiş. çok güzel kadınların yanında çirkin erkekler, yakısıklıların yanında çirkin kadınlar olabiliyor. hayat bu. kardesiniz belki spor ve ekim konusunda destek olup, bunu çıtlatabilir.Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Kendi evli zaten bi tane sırma ile, yıllardır sırmadan ayrı ailesinden ayrı çekiyor.Siz sırma saçlı bir adamla evlenirsiniz. Onun saçlarını uzayınca keser enişte beye peruk yaparsınız. Sonra maaile beraber peruk dükkanı açarsınız. Hepiniz hergun farklı modelde, farklı renkte saçlarla arz-i endam edersiniz. Ne yiyip iciyosunuz bilmiyorum ki
Özel günlerde ne kendim ne de etrafım burun yaptırıp, botoks yaptırır.Ben de çiftlerin birbirlerinin yanına yakışması taraftarıyım. ama ne yakışıklılar var ilişkisinde partnerini mahveden. bu adamın karakteri iyiymiş. en önemlisi de bu değil mi? eli yüzü düzgünse, eğitimi, karakteri iyiyse saç ektirilir, kilo da verilir. hem zaten kardeşin beğenmiş. çok güzel kadınların yanında çirkin erkekler, yakısıklıların yanında çirkin kadınlar olabiliyor. hayat bu. kardesiniz belki spor ve ekim konusunda destek olup, bunu çıtlatabilir.
bir de erkeklerdeki bu rahatlık inanılmaz. biz kadınlar boyle özel gunlerden önce gider botoks yaptırıruz, kilo veririz, burun yaptıran bile var. Erkekler salmış şekilde en özel gününde olabiliyor. İnsan özel günlerinden önce biraz kendine bakmalı diye düşünüyorum (ameliyat değil bahsim spor beslenme vs)
Okudum şimdi bir ese söz geciremeyen, esin de anam da kalır kaynım da beğenmiyorsan git dedikten sonra o eve yapışıp kalan ve çevreye saran kadın vakası daha.Kendi evli zaten bi tane sırma ile, yıllardır sırmadan ayrı ailesinden ayrı çekiyor.
Yakışıklı deyince biri geldi aklıma.Bu kadar kötü evliliği olup sadece dış görünüşe göre yorum yapmasına şaşırdım açıkçası. Kendi "yakışıklı" kocası neler yaşattı ki yaşatıyor hala ama tek sorun dış görünüş olmuş
Özel gün deyince regl sandım yaÖzel günlerde ne kendim ne de etrafım burun yaptırıp, botoks yaptırır.
Saçmalamasanız mı ?
Konunun basında demiş beni kendime getirin diye.Konu sahibi resmen linç edilmek için açmış konuyu.
İki kişiydi onlar. İkisi de boşandı fgljdgdfkgYakışıklı deyince biri geldi aklıma.
benim çevremdekiler genelde böyle, kilo fln veriyorlar, en azından cilt bakım yaptırıyorlar vs…Özel günlerde ne kendim ne de etrafım burun yaptırıp, botoks yaptırır.
Saçmalamasanız mı ?
Ya bizede anlatınİki kişiydi onlar. İkisi de boşandı fgljdgdfkg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?