- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.411
- 698
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Çok net bir şekilde kıskançlıktan çatlayarak konu açmışsın , hiç reddetme çünkü işe yaramaz. Kendi kocanla enişten yanyana gelince kıskançlıktan yarıldın, nerden vursam dedin düşündün ama kardeşinden ağzının payını aldın. Sonra zamanında sana yapılan cümleleri geldin burda adama yapmaya çalıştın bize de kötületmeye çalıştın. Kardeşinin yerinde olsam seninle ilişkimi keserim. Kötüsün.
Ya ben daha cirkine cirkin dendigini gormedimKimisi kardeşimi fazlaca güzel gördüğümü söylüyor, kimisi de kiskandigimi söylüyorben öyle görmüyorum kardeşim gerçekten çok güzeldir maşallah, bu sadece benim söylediğim bisey değil
Karekteri bozuk olmasın önemli olan o ... dıs görünüş de değişiyor kimin ne olacağı belli değil kiAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında. Hiçte evlendiğime pişman olmadım.Benim yapamadığım (çalışıyorum) herseyi yapıyor düşünüyor.17 yıllık evliyiz , evlendigimizde eşimin sırma gb saçları vardi simdi KEL.En basitini söyleyeyim bayramın ilk günü bayram namazına gitti çıkışta buskivi ve lokum(kıstırık deriz biz) dağıtılmış çıkışta.Ben çok severim, onu bile yemeyip taa camiden sen çok seversin diye sana getirdim dedi.Ayrica pişman olursa da kendi seçimi.Siz karışmayın bence.Belki de çok mutlu olacak.Hayir yaşı büyük ya mesela bundan 10 sene sonra adam 45 yasinda olacak kardeşim 35 bu sorun olmayacak mi ya da adam daha da çökerse kardesim hepten begenmemeye baslarsa? Bakin gercekten asla mutsuz olmasini istemem zaten beni kendime getirin haksizlik ediyorsam söyleyin diye actim konuyu.
Aşk sevgi böyle bir şey değil ya. Sevdiğin insan çökmeye başlasa bile insan aklının ucuna getirmez ya böyle şeyleri... Endişelenir bir hastalığımı var falan der önce. Defalarca açıklamışsınız haklı gibi bi de. Sanki ter kokusu vs bahsediyorsunuz. Kişisel temizlikten bahsediyorsunuz da...Hayir yaşı büyük ya mesela bundan 10 sene sonra adam 45 yasinda olacak kardeşim 35 bu sorun olmayacak mi ya da adam daha da çökerse kardesim hepten begenmemeye baslarsa? Bakin gercekten asla mutsuz olmasini istemem zaten beni kendime getirin haksizlik ediyorsam söyleyin diye actim konuyu.
Kendisi için isterse şekilci olsun, bende kendi adıma dış görünüşe önem veren biriydim evlenirken ama kendi adıma. Kardeşimde olsa başka birinin sevip,beğenip evlenme yoluna gittiği insanın dış görünüşe laf etmem, edemem, haddim değil çünkü. Yıllardır evlinolan biri olarakta evlilikte asıl meselenin karakter, uyum, değer bilme olduğunu söylememe gerek yok herhalde.Ben konu sahibini elestiremiyorum burada sekilcisin diye. Ekşi Sözlük'te gördüm, erkekler ayak bileği kalınlığına bile laf etmişler. Geçen gün başlık açmışlar, sosyal medyada şişman kızları anlamanın yolu diye. Erkekler aşırı derecede şekilciyken kadınlar neden birbirine huyuna bak sadece diye baskı yapıyor anlamıyorum.
Kumralları beğenirim ama eşim tam esmer, benim için dünyanın en yakışıklı adamı. Bırakın görünüşü, önemli olan hissettirdikleri, önemli olan birbirlerine sevgili saygılı bir ömürAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Burdaki konularda genelde hep birilerinin kardeşleri çok güzel oluyor kendileri cok güzel oluyor ama karşı taraf kel ve tipsiz oluyor nedense degil mi?Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Tüm mesele görünüş olarak mı yanına yakismasi?Rica ederim konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin. Ne soylerseniz soyleyin ama kiz kardeşimi kiskandigimi soyleyemezsiniz bunu asla kabul etmiyorum çünkü bunun ihtimali bile olamaz. Damatları da herkesten önce ben kiyasladim ve eşimin yüzüne yüzüne iyi bari kardesim benim cektiklerimi çekmeyecek dedim. Kimin önde olduğunun önemi yok benim icin. Ben sadece kiz kardesimin yanında, hem huyu güzel hem de yanına yakışacak ve yaşı yaşına uygun birini görmek isterdim. Size şimdi kısa boylu kel göbekli, sizden 10 yas büyük olan ama sanki 25 yaş büyük gibi duran bi adam gelse evlenme teklifi etse kabul edeceksiniz sanki. Veya kardesinizin evliligini hayal ettiginizde yaninda kel göbekli bi herif hayal edeceksiniz sanki. Ben kardesimin yanina yakissin istiyorum diyorum siz olayı ta kıskançlığa damat kiyaslamaya kadar getirmissiniz nerelere cekiyorsunuz burdan ilerlemeyin
Tamam da bundan sanane ki goruyorsun tipden bir bok olmadığını kendi kocandan hala konuşuyorsun Allahim insanlardaki bu hadsizlik nedir yaKendi kocamı karistirmayin onda da tip dışında bi sey yok :) huydan almis tipe vermis allah. Ben onu zaten savunmuyorum sizinle aynı düşüncedeyim zıt düşünüyomusuz gibi kocami söylemenize gerek yok o konuda hemfikiriz
Ben de kiloluyum mesela vermeye çalışıyorum daha güzel olmak daha güzel görünmek ve daha sağlıklı olmak icin. Ama bu adam bu konuda bana cok umursamaz geliyor kendisinin en iyi versiyonu olmak icin hicbir çabası yok. İlerde kardesimle gezerken yaninda babasi sanmasınlar böyle olmasin istiyorum
Sonuna kadar haksızsınız, iki kişi arasında anlaşmış size ve diğerlerine ot yemek düşer.Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Dalyan gibi adamların 3 snde ben tatmin oldum deyip bıraktığı, anamın lafının üstüne laf söyletmem dediği ana kuzularinin, benim annem gibi ol arkamı topla dediği şu toplumda kel kalmış ama kalbi güzel bir adam en çok kardeşimin yanına yakisirdiAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Ee iyi de jason cekici ama kel olsa nolurAy sen kelleri niye yerden yere vurdun şimdi? Benim kocam da kel ama aynı Jason Statham'e benziyorBiz bunun şakasını da çok yaparız eşim bana "yarim sırma saçlı ben kel kaldım" diye şarkılar söyler jshskkshsj Ayrıca ergen misiniz ne bu tripler 10 yaşındaki çocukların dert edeceği şeyleri dert etmişsiniz, yemişim fotoğraf çekimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?