Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rica ediyorum kıskandın demeyin. Ne derseniz deyin onu demeyin şaka la şaka dfkjgffdgkjdf

İliklerine kadar kıskanıyor kız kardeşini. Resmen kıskançlıktan gözü dönmüş

Kimisi kardeşimi fazlaca güzel gördüğümü söylüyor, kimisi de kiskandigimi söylüyor ben öyle görmüyorum kardeşim gerçekten çok güzeldir maşallah, bu sadece benim söylediğim bisey değil
Ya ben daha cirkine cirkin dendigini gormedim genelde arkadasindan cirkin derler yuzune guzel

Karekteri bozuk olmasın önemli olan o ... dıs görünüş de değişiyor kimin ne olacağı belli değil ki

Ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında. Hiçte evlendiğime pişman olmadım.Benim yapamadığım (çalışıyorum) herseyi yapıyor düşünüyor.17 yıllık evliyiz , evlendigimizde eşimin sırma gb saçları vardi simdi KEL.En basitini söyleyeyim bayramın ilk günü bayram namazına gitti çıkışta buskivi ve lokum(kıstırık deriz biz) dağıtılmış çıkışta.Ben çok severim, onu bile yemeyip taa camiden sen çok seversin diye sana getirdim dedi.Ayrica pişman olursa da kendi seçimi.Siz karışmayın bence.Belki de çok mutlu olacak.

Hem adam kel ama haşmetlidir belki? Belki sizin rüyanızda göremeyeceğiniz mutluluğu, dünyada cenneti yaşatıyordur kardeşinize; siz de ağlayın saçı açılmış yanına yakışmıyor diye ne diyeyim.

Aşk sevgi böyle bir şey değil ya. Sevdiğin insan çökmeye başlasa bile insan aklının ucuna getirmez ya böyle şeyleri... Endişelenir bir hastalığımı var falan der önce. Defalarca açıklamışsınız haklı gibi bi de. Sanki ter kokusu vs bahsediyorsunuz. Kişisel temizlikten bahsediyorsunuz da...
Soğur da soğur... Soğumaz hanımefendi. Huyu güzel, düzgün bir beyefendi demek ki bu adam. Kardeşiniz bu kadar arkasında duruyorsa kararı kesindir. Huyu kötüleşmedikçe kız kardeşiniz gün geçtikçe daha çok sever merak etmeyin.

Kendisi için isterse şekilci olsun, bende kendi adıma dış görünüşe önem veren biriydim evlenirken ama kendi adıma. Kardeşimde olsa başka birinin sevip,beğenip evlenme yoluna gittiği insanın dış görünüşe laf etmem, edemem, haddim değil çünkü. Yıllardır evlinolan biri olarakta evlilikte asıl meselenin karakter, uyum, değer bilme olduğunu söylememe gerek yok herhalde.
Burada bu kader tepki verilmesinin sebebi kız kardeşinin tercihine olan saygısızlık.
Ki ben bu meselenin kıskançlıktan ötürü konu sahibine bu kadar dert olduğunu düşünüyorum. Çünkü cidden normal değil rahatsızlığının boyutu.

Son düzenleme:
Kumralları beğenirim ama eşim tam esmer, benim için dünyanın en yakışıklı adamı. Bırakın görünüşü, önemli olan hissettirdikleri, önemli olan birbirlerine sevgili saygılı bir ömür

Burdaki konularda genelde hep birilerinin kardeşleri çok güzel oluyor kendileri cok güzel oluyor ama karşı taraf kel ve tipsiz oluyor nedense degil mi?
İyi vasıfları varsa kardeşiniz istiyorsa neden bu kdr dert ettiniz acaba

Tüm mesele görünüş olarak mı yanına yakismasi?

İçsel yolculugunuz bu hayatta bu kadar mı zayıf da iyi anlaşmanın, güzel tavırların zor olduğu bu dönemde bu zaten cepte diyip negatif kısımlara daha odaklanmış, yetmemiş büyütmüş, yetmemiş kız kardeşinize de söylemiş, yetmemiş size laf soylettirmiyor diye ona sinirlenmiş, o da yetmemiş buraya konu acmissiniz.

İddia ettiğiniz gibi kız kardeşinizi kıskanmıyor olsaydınız onun bu adamla dış görünusunden bağımsız mutlu olabileceğini idrak eder bu kadar car car konusmazdiniz bu konuda.

Eğer cidden bir şekilde kıskanç değilseniz de tüm bu düşüncelerinizin nedeni aşırı sığ bir insan olmanız olabilir. Evet insanlar sevdiklerinin yanına güzel kişileri yakistirir ama kimse sizin kadar abartmıyor emin olun !

Adamla sanki siz evleniyormuscasina aşırı tepki veren sizsiniz. Bunu da kız kardeşimin iyiliğini düşünüyorum kisvesi adı altında yapıyorsunuz çok komik oluyor. Kadın evlenme yaşına gelmez, ne doğru ne yanlış bilemeyecek mı? Bu onun hayati, kimseye karışmak hele de dis görünüş nedeniyle karışmak düşmez.

Tamam da bundan sanane ki goruyorsun tipden bir bok olmadığını kendi kocandan hala konuşuyorsun Allahim insanlardaki bu hadsizlik nedir ya

Herkes cocugu kardesi sevdigi en guzel en iyi belki en maddi acidan guclu olan ile evlensin isteyebilir ama şöyle dusunmek lazim. O begenmediginiz insanda yukarida saydigim ozelliklere sahip olmak ister, herkes en en iyisi olmak ister. Bu nefsi ama cok olgun bi istek degildir ve bu hisler insani özel kilmaz. Asıl ozel olan kişi iyi insan, iyi eş olabilendir. Anlattiginiza gore enistenizde oyle biri. Inşallah kardesinizle cok mutlu olacaklar. Kizkardesiniz sevmis kararini vermis. Bunu bu denli dert edinmeniz saglikli ve iyi niyetli degil. Lutfen kardesinizi doldurmayin. Bu zamanda iyi insan bulmak zor. Bence şükür edin kizkardesiniz icin.

Sonuna kadar haksızsınız, iki kişi arasında anlaşmış size ve diğerlerine ot yemek düşer.

Dalyan gibi adamların 3 snde ben tatmin oldum deyip bıraktığı, anamın lafının üstüne laf söyletmem dediği ana kuzularinin, benim annem gibi ol arkamı topla dediği şu toplumda kel kalmış ama kalbi güzel bir adam en çok kardeşimin yanına yakisirdi

Ay sen kelleri niye yerden yere vurdun şimdi? Benim kocam da kel ama aynı Jason Statham'e benziyor Biz bunun şakasını da çok yaparız eşim bana "yarim sırma saçlı ben kel kaldım" diye şarkılar söyler jshskkshsj Ayrıca ergen misiniz ne bu tripler 10 yaşındaki çocukların dert edeceği şeyleri dert etmişsiniz, yemişim fotoğraf çekimini

Ee iyi de jason cekici ama kel olsa nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…