• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşim hiç istemediğimiz biri ile evlenmeyi düşünüyor.

En anlamadığım durum. Kız kardeşiniz seçtiği adamı size kabul ettirmek zorunda değil. Sevmiş ve tanıyor siz daha tanımadan içiniz sinmemişte bıt bıt bıt.. Önce bi tanısaydınız. Alkol tüketimi varmış prki alkolik miymiş? Şiddet eğilimlimiymiş? İşsiz miymiş? Uyuşturucu mu kullanıyormuş? Hırsız mıymış? Katil miymiş? Kardeşinize şiddet mi uyguluyormuş? Kötü mü davranıyor muş? Aşeı kıskanç mıymış? Üzüldüm kızkardeşiniz adına.. Keşke daha anlayışlı ve onun sizden bağımsız bir birey olarak kararlar alabileceğinin bilinvinde bi ailesi olsaydı.

ailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmış
Damat adayı alkolik miymiş, yoksa alkol mü kullanıyormuş? Birincisi ise kardeşiniz aklını başına toplasın, ikincisi ise size ne?

düzelteyim canım belki vardır bır hayır,umurlur ki vardır bır hayır şeklınde,yoksa adam uyuş.. içiyor,bunda ne hayır olcak,yada bırını öldürmü ,geç karşına vardır bır hayır dıcen,yaa töbe arkdaşım kullanmyın şu cümleyi,vardır bır hayır,yok öle bır dava...

hoppalaaa....tarfimdan konu sahibesine yapilan cevabi ne sifatla uzerinize alip yorup yorumladiniz anlayamadim. keske dis kapiya mandal olunmasa ya.ayrica arkadadsiniz(!) degilim altini cizerek belirteyim onu da.

Adam alkol kullanıyormuş içimize sinmedi yerine kardeşimin yaşı küçük daha üniversite çağında deseniz insani ve akılcı bir açıklama olurdu...

Herkes kaderini yaşayacak ama en çok o çekecek bırakın evlensin , dayak ve işkenceden sonra gözleri açılacak sanırım el bebek gül bebek ve çok korumacı yetiştirilmiş
ailede en olumlu bakan yinede benim annemler aynı şehirden olmadığı için istemiyor birde damat adayında alkol tüketimide varmış

Belki daha fazla bilgi gelirde bi yardimim dokunur dedim.
Bekledimde bekledim.
Taksit taksit cevaplar.

Neyse ya zaten orucluyum halsizlik diz boyu.

Herkes kaderini yaşayacak ama en çok o çekecek bırakın evlensin , dayak ve işkenceden sonra gözleri açılacak sanırım el bebek gül bebek ve çok korumacı yetiştirilmiş

Bu sonuca nasıl vardınız ki

Eşimle 19 yaşlarında tanıştık

Alkol kullanır

Ailemden farklı bir şehirdeyim

Aileme evlenirken sormadım bile; belki karşı çıkarlardı

El bebek gül bebek büyüdüm; tek çocuğum

15 yıldır aynı adamla birlikteyim; 10 yıldır evliyim; ne dayak ne işkence gördüm; ne de bir gün pişman oldum

Yani her örnek sizin gördükleriniz ile sınırlı değil

Kız kardeşide istemiyorsa durum vahim , ama aşığın gözü kör olur
Bu sonuca nasıl vardınız ki

Eşimle 19 yaşlarında tanıştık

Alkol kullanır

Ailemden farklı bir şehirdeyim

Aileme evlenirken sormadım bile; belki karşı çıkarlardı

El bebek gül bebek büyüdüm; tek çocuğum

15 yıldır aynı adamla birlikteyim; 10 yıldır evliyim; ne dayak ne işkence gördüm; ne de bir gün pişman oldum

Yani her örnek sizin gördükleriniz ile sınırlı değil

Ben de esimle nette tanistim tanidigimda issiz gucsuzdu icki de icerdi sigara da uzak sehirdeydi su an kamuda cok iyi bi meslegi var ickiyi birakti 3.5 yasinda aslanlar gibi oglum var coook mutluyuz masallah bilmem anlatabildim mi:KK14:

Back
X