• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeş..

Allah korusun nasıl bir kardeşlik aileniz dengeyi saglayamamış siz mezun olunca taksalarmış altın size niye onun doğumunu beklediler ki..
bi de kardesinizin ne dediğini duymamışsınız tam olarak belki siz alındınız boşa..

Dengeyi pek sağlayamadılar.. Allah başka yönlerden bana dengeyi sağlar inşallah.. Şimdi kardeşim öyle görsel olarak çirkin biri değil. Ama açıkçası görünüş olarak beni daha çok beğenirler.. Ama herkesin kendine göre bir güzelliği var. Kardeşim bu tür şeyleri çok takar. Her zaman beğenilmek ister. O yüzdendir ben ona bağlıyorum. Hediye meselesi de bu gün almasalardı başka gün de almasalardı ben o kadar okul bitirdim bi tane hediye almadınız derdim kendimi biliyorum.

Çocuklara eşit derece Sevgi ve ilgi verilmediğinde böyle oluyor işte. Kardeşini bu yaştan sonra değiştiremezsin, belki psikolojik problemleri de var olabilir takma kafana.

Normal değil.
Ailenizin sizi yetiştirme tarzından kaynaklı.
Kardeşinizi çok fazla şımartmışlar ve size karşı çekememezlik oluşmuş.
Anne ve babanın tutumu sizi etkliyor işte.
Ah ebevenyler ah..

aynen katılıyorum

aslında şeytan ayrıntıda gizli. aileniz kız kardesınızın çocugu oldugunda ona alınan takıdan neden size de aldı?
demek sızde de var biraz kıskançlık.

katılmıyorum

benımde abım var kız kardes bıle degıl

ona ne alınsa bana alınır bana ne alınsa ona da alınır

alınıyoken aradan cıksın dıye uygundur guzeldır bırsey bırseydır

bırden fazla cocugunuz olursa anlarsınız...

Benim de 3 yaş küçük kız kardeşiim var.. çok didişirdik küçükke ve ergenken özellikle kıyafet konusunda !!
Ve dediğin gibi hep ben büyük ve örne alınması gereken kişi oldum ama lafta hayatta kendimi ezdirmem :))

Ama canımı isterse canımı veririm.. o da öyle !! Tövbe bismillah kocama baktın imaları falan böyle kelimeler ne demek!
Değil bir kardeş arasında normal insanlar arasında bile normal bir durum değil.
Hatta kesinlikle ve kesinlikle kabul edilemez bir şey..

Yüzüme karşı diyemez öyle bişey zaten. Geçerken baktı gibi.. ağzının içinden onun gibi bişey duydum. Onun tarzı öyle şeyler. Allah korusun..

katılmıyorum

benımde abım var kız kardes bıle degıl

ona ne alınsa bana alınır bana ne alınsa ona da alınır

alınıyoken aradan cıksın dıye uygundur guzeldır bırsey bırseydır

bırden fazla cocugunuz olursa anlarsınız...

offf bugun bu kkdakı konulara kaynak yapma olayı benı benden aldı yani.
benım de kardesım var bılıyorum neyın ne oldugunu ilerde birden fazla çocugum olursa da fena olmaz.
konu sahıbının mezunıyetı varmış zaten kız açıkladı. mezunıyetı olmasaydı ona da alınması bana yıne garip gelırdı.

Bi çekememezlik var canım dert etme ben yıllardır kız kardeşimle konuşmuyorum hele nişanım olduğu gün yaptığını hayatım boyunca unutamam güzelsindir başarılısındır herkes sana değer veriyordur girdiğin ortamda kendini belli ediyorsundur vardır illa altında yatan birşey üzülme takma kafana ben çok üzdüm kendimi çok taktım kafaya ama değiştiremiyorsun durumu boşver kıymetimizi anlarlar umarım birgün

Bi çekememezlik var canım dert etme ben yıllardır kız kardeşimle konuşmuyorum hele nişanım olduğu gün yaptığını hayatım boyunca unutamam güzelsindir başarılısındır herkes sana değer veriyordur girdiğin ortamda kendini belli ediyorsundur vardır illa altında yatan birşey üzülme takma kafana ben çok üzdüm kendimi çok taktım kafaya ama değiştiremiyorsun durumu boşver kıymetimizi anlarlar umarım birgün

Nişanınızda ne yaptı acaba?

Nişanınızda ne yaptı acaba?
Nişanıma elinde alkol şişesi bi karış elbise ile geldi...eşimin ailesi de mutaasıp bi aile ve özellikle söylemiştim kendisine geleceksen uygun gel diye... Uygundan kastım da üstüne başına dikkat etsin... Allah dan nişan gündüzdü o akşam 10 gibi gelmişti... Herkesler gittikten sonra

Boyle konular okudukca ileride 2 cocuk falan yapmaya korkuyorum cidden. Zaten kardesler aralarinda az yas oldugunda cocukken hic anlasamiyolar ve birbirlerinin psikolojilerini bozuyorlar bence.
benim cok sevdigim bir soz var ; bir insanin cocuklugu onun temelidir. Temeli zayif olan insan da omur boyu sarsintidadir.
cidden kardeslerinden ya da ablalardan abilerden cok ceken insanlar omur boyu mutlu olmaya cabaliyorlar.

Ama ben sunu da gordum ilahi adalet cidden var. Yani kardesiniz siize haksizliklar yaptiysa o da mutlaka kocasindan ya da kocasinin ailesinden bi sekilde ayni haksizliklarla karsilasiyor

offf bugun bu kkdakı konulara kaynak yapma olayı benı benden aldı yani.
benım de kardesım var bılıyorum neyın ne oldugunu ilerde birden fazla çocugum olursa da fena olmaz.
konu sahıbının mezunıyetı varmış zaten kız açıkladı. mezunıyetı olmasaydı ona da alınması bana yıne garip gelırdı.

he tamam sensin:KK59: he :cool:

Dengeyi pek sağlayamadılar.. Allah başka yönlerden bana dengeyi sağlar inşallah.. Şimdi kardeşim öyle görsel olarak çirkin biri değil. Ama açıkçası görünüş olarak beni daha çok beğenirler.. Ama herkesin kendine göre bir güzelliği var. Kardeşim bu tür şeyleri çok takar. Her zaman beğenilmek ister. O yüzdendir ben ona bağlıyorum. Hediye meselesi de bu gün almasalardı başka gün de almasalardı ben o kadar okul bitirdim bi tane hediye almadınız derdim kendimi biliyorum.
Öyle derdin haklısın ama aynı anda almaları garip sen mezun oldugun an akıllarına gelmedi demek..güzellik göreceli bi şey tabi ve geçici inş..sıcak bi ilişki kurabilirsiniz zamanla belli olmaz

Öyle derdin haklısın ama aynı anda almaları garip sen mezun oldugun an akıllarına gelmedi demek..güzellik göreceli bi şey tabi ve geçici inş..sıcak bi ilişki kurabilirsiniz zamanla belli olmaz

Yahu şimdi alınacak bileklikler tanıdığın kuyumcu dükkanından alınacaktı. Onlar da yeni model getirdikleri dönemler oluyor. Normalde olmayan modeller. Haber ediyorlar modeller geldi diye. Hep onlardan alınır altın. Açıkçası aynı zamanda alınmasında o kadar sorun görmüyorum. Önemli olan düşünüp almaları. Bence bi sorun yok aynı anda almalarında. Hatta annem istese belki kendine bile alırdı dediğim gibi yeni modelleri getirtiyorlar bazı dönemlerde.

yetiştirilmeden de olabilir tabi ama bazı insanlar karakter olarak fesattır yani yapacak bişey yok. kardeşini bile çekemeyen insanlar çok var. yapı meselesi. iki durumdada böyle kardeşlik olmaz ama çözüm yok kaç yaşına gelmiş insanlarsınız sonuçta.

Back
X