Normal değil.
Ailenizin sizi yetiştirme tarzından kaynaklı.
Kardeşinizi çok fazla şımartmışlar ve size karşı çekememezlik oluşmuş.
Anne ve babanın tutumu sizi etkliyor işte.
Ah ebevenyler ah..
Cok fazla simartildigi icin sizi kucumsuyor gibi sezdim.Daha fazla şımartıldıysa çekememezlik olmaması lazımken tam tersi mi olmuş yani..
Cok fazla simartildigi icin sizi kucumsuyor gibi sezdim.
Küçükler daima daha fazla şımartılır. Ama bundan ziyade, aranizda kardeşlik bağı pek oluşmamiş gibi duruyor.
Biz kardeşimle uzun yillar hiç anlaşamadik, kavgalar ettik. Ama aramizda o bağ hep vardi. İkimiz de olgunlaştikça her şey normale döndü. Ben sizde bunları göremiyorum. Aranizda anlamsiz bir çekişme, kiskançlik ve soğukluk var. Dedigim gibi bu da geçmişinizden kaynakli ve bu saatten sonra düzelmesi zor gibi.
Sadece olabildiğince görmezden gelin, alttan alın, huyuna gidin. Bu sorunlarin farkinda olduğunuz için malesef yine size ablalik yapmak düşüyor. Sonuçta kardeşiniz, caniniz o sizin. İlişkiniz nasil olursa olsun..
Küçümsenecek bir durum yok.. Yapı meselesi.. Ben kendimden daha güzel birini görürsem ne kadar güzel derim. Daha başarılı birini görürsem beğenirim nasıl yaptığına bakarım.. Bazı insanlar da böyle davranmaz.
aslında şeytan ayrıntıda gizli. aileniz kız kardesınızın çocugu oldugunda ona alınan takıdan neden size de aldı?
demek sızde de var biraz kıskançlık.
Evet iste, kardesiniz de sizin gibi degil.
Size karsi icinde ne var bilmiyorum anlattiklarinizdan ben bunu çıkardım.
Simartilan bir cocuk her zaman daha fazlasini ister. Yetinmeyi bilmez. Sizi istemiyor belli ki.
aslında şeytan ayrıntıda gizli. aileniz kız kardesınızın çocugu oldugunda ona alınan takıdan neden size de aldı?
demek sızde de var biraz kıskançlık.
Kardesler arasinda nasil boyle olaylar olabiliyor gercekten aklim hayalim almiyor.
Hele bana oyle yok kocama baktin imalari yapsaydi sacindan tutup disari atardim edepsizin.
Azicik terbiye edep ogretmek lazim.
Ya bu arada koca insanlar olmussunuz anneniz neden size de çeyrek aldi?
Eger almasaydi, bence siz de kiskanacaktiniz..
Aileniz sizi boyle buyutmus. En büyük kötülüğü yapmislar farkinda degiller.
Ben de bunU düşünmüştüm kız kardeşiniz de benim bebeğim oldu ona da aynı hediyeyî aldılar diye konu açsa yine anne baba hatalı derdik
Hakkaten dogum yapan kadina bebege altin alinir da size ne diye altin alma geregi hissetmisler ben o kisma takildim..
Sizde dogum yapinca alirlardi altininizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?