Aynı ben aynıBen de o civarda yaşıyorum, müsait olsam arkadaşın da olurdum ama wcye gitmeye vakit bulamıyorum 2 yaşında 2 tane bebe ile
Gelsin çocuklara baksın canı sıkılmaz hemBen de o civarda yaşıyorum, müsait olsam arkadaşın da olurdum ama wcye gitmeye vakit bulamıyorum 2 yaşında 2 tane bebe ile
Haha keşkeGelsin çocuklara baksın canı sıkılmaz hem
Annem babam abim çok samimiyizdir takılırızda ama kız arkadaş yerini almıyor tabikide sosyal ortamlarda da girişken bir insan değilim çekimser yaklaşırım o yüzden de pek faydası olmuyorArkadaş şart mı? Annenle babanla da takılabilirsin bir süre. Böyle arayarak arkadaş bulunmaz. Sosyal ortamlarda da olabilir. Dans, spor vb
Konuyu yanlış anlamışsın ben sevgili yapmadan farklı kafalarda olduğumuz için bitirdik arkadaşlığımızı dedimAma sen manita yapinca best friendini satiyorsan niye bff olalim ki?
Sevgili yaptığım için kimseyi ihmal ettiğim yok yanlış anlamışsınızSevgili yapınca arkadaşları ve hayatınızı ihmal ederseniz çok yalnız kalırsınız.
Ah keşke ne okuduğunuzu anlasanız bideSevgili yapınca arkadaşlardan uzaklaşmayın ya bunu yapan arkadaşlarımı sezince anında arkadaş listemden çıkartıyorum.
28 yaşındayım uzun bir süre önce kız arkadaşımla yollarımızı ayırdık üzerine sevgili yapınca gerek duymadım sonra onlada ayrıldık böyle olunca yalnız kaldım çevremde çok insan var ama böyle kafa yapıları uymayınca sohbet dönmüyor benim arayışım sohbet edebileceğimiz eğlenmelere gideceğim canımız sıkılınca caddeye gidip kahve içip dedikodu yapacağım bir best friend arıyorum gebze de yaşıyorum
Mutlaka kafa dengi denk gelir. Ben mesela herkesle muhabbet edebilen bi insanım ama illaki bir kişi ile daha çok uyuşur muhabbet ederizAnnem babam abim çok samimiyizdir takılırızda ama kız arkadaş yerini almıyor tabikide sosyal ortamlarda da girişken bir insan değilim çekimser yaklaşırım o yüzden de pek faydası olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?