• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kiz isterkenn???

kirmizigul06

mutluyummmmmmmm
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
3.999
1
156
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,

Benim sorum isteme merasimi atlatanlara.

Ablam gorucu usulu biriyle tanisti, simdiye kadar hersey olumlu.
Biz yurtdisinda kaliyoruz ve suan tek sorun ev konusu.
onudab u aksam konusmaya gelecekler. ama bir sorun cikacagini dusunmuyorum.

soruma gelince...
sizler isteme gununde neler yaptiniz, sadece isteme... soz/nisan bir arada bir salonda yapilacak..
yani kahveleri nasil verdiniz? bazilari kucuk lokum koy diyor, bazilari gerek yok bir kahve ve birkac bardak su
icmek isteyenler icin...o yonden kafamiz baya karisti.

birde ben ablama hatira olsun diye isteme gunu fotograflar cekmek istiyorum.
yani damadin iceriye cicek/cikolatayla girisi..ne bilim ablamin damada kahve ikram edisi ve tabikide damadin tuzlu kahveden ilk yudumunu :1::1::1::1:

ve ben foto cekersem ayip olurmu...cok hevesliler felan derler mi:26::26:
insallah beni aydinlatabilirsiniz

fotoğraf konusunu abartmadığınız sürece problem yok :34:
ben sözümde lokum koymamıştım ama koyulabilir güzel olur, kahveyi verdikten sonra onların getirdiği çikolataları ikram etmiştim, öyle yapılabilir :34:

Mesela sen değil de bir arkadasınız çekse. Böylece çok dikkat de çekmez. Benikinde nisanlimla benim ortak bir arkadaşımız çekmişti mesela coook güzel anılar olarak kaldi hepsi. Fotoğraf mutlakta çekilmeli

ben kahve su vermi$tim sonra da getirdikleri çikilotayi
tuz atmayi unutmayin:)
7 sene oldu e$im daha unutamadi o kaveyi :))))))))))))))

forograf guzelde $ak $ak magazinci gibi olmazsa iyi olur fla$lar
az ve oz yani :)

Valla biz lokum ikram etmedik kahve ve su verdik , lokum sizin zevkinize kalmış fotografta çekebilirsin izninizle bu anı fotograflamak istiyorum diye atabilirsin kndini ortayaa

fotoğraf çekmelisin tabiki, hatta bir kişiyi sırf fotograf için görevlendirmelisin yoksa elinde heryerden çekilmiş kimse poz vermemiş kaymış fotoğraflar kalıyor.. kahve lokum konusunda da bende kahve ve su ikram etmiştim, daha sonrada onların getirdiği çikolataları dağittim. damada tuzlu kahve yaparken dikkat edin. ben elektrikli kahve makinesinde kahve yaparken halam gelip makinenin içine tuz atmıstı ve evin şalterleri atmıştı :D:D nişanlımda Allah tuzlu kahve içmeme razı gelmedi diye espiri yapmıştı ortam neşelenmiş komik olmuştu :):9:

Back