Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ediyorum bana biraz saçma geliyor insan sevdiğine niye böyle yapar, birde belki ileride yapmak istersem acı biber koyabilir miyim?kötükedihüso
inlginç bi şey, ama hoşuma gitti, şimdiden deneylerime başlayayım malum 5-10 seneye lazım olabilir:kedi:Bir rivayete göre
Oğuz Türkmenlerinden kalma bir göçebe adetidir.
Damat adayının sabrını ölçmek için değildir.
Kızın gönlünün o erkekte olduğunu göstermek için yaptığı bir gelenektir. Gelenek aslında demirciden alınmış demir soğutma suyundan damada bir miktar ikram edilmesidr. Ancak demircilik azalınca yerine, içine tuz katılmış su verilmeye başlanmış.
Uzun yıllar sonra yemen civarından gelen kahveyle tanışan yerleşik türkler kahveye tuz koymaya başlamışlar.
Yazılı olmayan, sözle aktarılan kültürler için bu tip sürüklenmelere sıkça rastlanır. Genellikle geleneklerin sadece biçimleri yahut benzetmeleri/yakıştırmaları ayakta kalır anlamı yitrilir.
inlginç bi şey, ama hoşuma gitti, şimdiden deneylerime başlayayım malum 5-10 seneye lazım olabilir:kedi:
ilk bir-iki damlalık tatmalar yaparım bakarsam olacak gibi deyil o zaman bi sevgili bulmak gerek:içelim:
merak ediyorum bana biraz saçma geliyor insan sevdiğine niye böyle yapar, birde belki ileride yapmak istersem acı biber koyabilir miyim?kötükedihüso