Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İstemeye gelirken bohça gelir mi ?
- Konu Sahibi karisiky
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Arkadaşlar kız isteme töreninde bohca gelir mi aynı gün isteme yapılacak ve yüzük takilacak. Söz bohçası ve nişan bohçası farklı mi ? Farklıysa ne gibi farkları var aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
Herkesin bu konuda yaptığı farklı. Kimisi hiç getirmez. Bunu oturup evlenilecek kişi ile görüşmek gerekiyor. Bir beklentin varsa söyle, onlara uygunsa yaparlar, ama kendi düzenlerinde yoksa yapmazlar. Bizimkiler bohça işini en son anneannem evlenirken yapmışlar, ne teyzelerim ne annem ne kuzenlerim evlenirken bohça getir götür, bohça hazırla muhabbetleri olmamış. Babamlarda da yok. Ben evlenince benim trendyol favorilerimdeki ürünleri bohça yapıp getirmeyeceklerse getirmesinler bir şey.
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Siz ne niyetle yüzük takıyorsunuz söz mü nişan mı adetler zaten gereksiz uzatıyor süreci sözde bohça olmaz sözde erkeğe yüzükte takılmaz zaten kıza tek taşı takılır erkeğe havlu mendil vs verilir
Nişanda erkek bohçasını tatlısını getirir kız iadeyi ziyarete giderken tatlı ve bohça götürür.
Nişanda erkek bohçasını tatlısını getirir kız iadeyi ziyarete giderken tatlı ve bohça götürür.
ya vermezlerse . kızı, bende gelmişti yanı o derece belliydi biizmkilerin vereceği nişana doğru gider normalde bizimkilerin yolu uzak diye getirin dedilerArkadaşlar kız isteme töreninde bohca gelir mi aynı gün isteme yapılacak ve yüzük takilacak. Söz bohçası ve nişan bohçası farklı mi ? Farklıysa ne gibi farkları var aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Karşılıklı konuşup anlayacaksınız. Kimi yapıyor kimi yapmıyor, bu tek yönlü bir şey değil, sizin tarafa veya size yapılırsa damat tarafına eş değerini yapmanız gerekiyor o detayı da atlamamak lazım.Arkadaşlar kız isteme töreninde bohca gelir mi aynı gün isteme yapılacak ve yüzük takilacak. Söz bohçası ve nişan bohçası farklı mi ? Farklıysa ne gibi farkları var aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
İstemede sözde bohça ilk kez duydum. Çiçek çikolata tamamdır. Yeni yeni çıkıyor sosyal medyanın etkisiyle. Biri yapıyor paylaşıyor ondan sonra herkes özenip bizede olsun kafasında. Bu ekonomide bence yapmayın.Nişanda olur bohça.Arkadaşlar kız isteme töreninde bohca gelir mi aynı gün isteme yapılacak ve yüzük takilacak. Söz bohçası ve nişan bohçası farklı mi ? Farklıysa ne gibi farkları var aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
Söz nişan bir arada ise evet olur, sonrasında bohça getirip götürmek bir daha misafirlikcilik oynamaya gerek var mı?
Ama yok ayrı olacaksa siz erkeğe havlu vereceksiniz başka birsey yok. Kv yüzük harici kelepçe bilezik getirmişti isterlerse takı eklesinler. Çok eskilerde bir tk kıyafet canta ayakkabı ayrı söz bohçasi olurmuş ama artık ne gerek var git gel getir götür
Birde bazı yörelerde erkek tarafi da misafirlerine ikram etsin diye çikolata verilirmis ama ben pek duymadım. Hoş ben havluyu da sonra duydum
Ama yok ayrı olacaksa siz erkeğe havlu vereceksiniz başka birsey yok. Kv yüzük harici kelepçe bilezik getirmişti isterlerse takı eklesinler. Çok eskilerde bir tk kıyafet canta ayakkabı ayrı söz bohçasi olurmuş ama artık ne gerek var git gel getir götür
Birde bazı yörelerde erkek tarafi da misafirlerine ikram etsin diye çikolata verilirmis ama ben pek duymadım. Hoş ben havluyu da sonra duydum
Tamamen size ve müstakbel eşinize bağlı ailecek nasıl planlarsanız öyle olur mesela biz isteme nişan ayrı yaptık ve ben de eşim de bohça istemedik. Ama kayınvalidem hevesim var boş gelmek istemem dediği için tamam dedim ve istemeye gelirken bir bohça ile geldiler yani öyle anneme ablama teyzeme vs de değil sadece bana yapılmış bir bohça vardı. İçinde de yelek, patik, tülbent, havlu ve bana alınan gecelik seti vs vardı sade bir şeydi yani öyle makyaj malzemeleri falan da yoktu. Bir de gelirken tatlı falan getirdiler o kadar yani. Kısacası tamamen sizin nasıl anlaştığınıza bağlı ama eğer yapmak istiyorsanız son güncel arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla sözde olmuyor nişan sonrası bir tarihte bohça getiriliyor ikramlar veriliyor gibi oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdirr
Nisan olmayacakİstemede sözde bohça ilk kez duydum. Çiçek çikolata tamamdır. Yeni yeni çıkıyor sosyal medyanın etkisiyle. Biri yapıyor paylaşıyor ondan sonra herkes özenip bizede olsun kafasında. Bu ekonomide bence yapmayın.Nişanda olur bohça.
Bizde nişan olmayacak . Haftaya isteme söz birlikte olcak bohça getiriceklermisTamamen size ve müstakbel eşinize bağlı ailecek nasıl planlarsanız öyle olur mesela biz isteme nişan ayrı yaptık ve ben de eşim de bohça istemedik. Ama kayınvalidem hevesim var boş gelmek istemem dediği için tamam dedim ve istemeye gelirken bir bohça ile geldiler yani öyle anneme ablama teyzeme vs de değil sadece bana yapılmış bir bohça vardı. İçinde de yelek, patik, tülbent, havlu ve bana alınan gecelik seti vs vardı sade bir şeydi yani öyle makyaj malzemeleri falan da yoktu. Bir de gelirken tatlı falan getirdiler o kadar yani. Kısacası tamamen sizin nasıl anlaştığınıza bağlı ama eğer yapmak istiyorsanız son güncel arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla sözde olmuyor nişan sonrası bir tarihte bohça getiriliyor ikramlar veriliyor gibi oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdirr
- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
Bizde nişan olmayacak . Haftaya isteme söz birlikte olcak bohça getiriceklermis
Aslinda isteme ve nisan olmuş oluyor ve makul birsey yaptıkları şey. Sonuçta yüzük takacaksiniz.
E tamam işte anlaşmışsınız çözülmüş ama bence sizin canınızı sıkan durum bohça değil gibiBizde nişan olmayacak . Haftaya isteme söz birlikte olcak bohça getiriceklermis