Kız İsteme kiz istemede giyilecek elbise

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
bugun ayaklarima kara sular indi desem yeridir. 2 avm yi bastan asagi butun magazalari ile gezdim. yok yok yok :/
bulamadim guzel narin bi elbise. bildiginiz bi markada var ise lutfen yardim edin :)

bugun ayaklarima kara sular indi desem yeridir. 2 avm yi bastan asagi butun magazalari ile gezdim. yok yok yok :/
bulamadim guzel narin bi elbise. bildiginiz bi markada var ise lutfen yardim edin :)

biraz bilgi verseeen

açık mısın kapalı mısın? ne renk düşünüyorsun? uzun boy mu kısa boy mu tercih edersin? uzun kollu mu olacak kısa kol mu kolsuz da olabilir mi? detay ver ki fikir verebilelimm

bunları lcw'dan buldumm

bunları defacto'dan buldum

canım acayıp ugrasmıssın cok sagol ya ben acıgım yuksek ıhtımalle kolsuz bi elbıse olacak cunku adananın yaz sıcagında kol gıyemem :)
sunun gıbı bı sey ıstıyorum ama hıc bı yerde yok

hımmm güzelmişş

canım limango/markafoni/trendyol sitelerinde güzel elbiseler var, oralara bi bak istersen

limangoda şöle bişi var meselaa

Son düzenleme:
bu tip elbiseleri genelde gelinlik çeyizlik alınan mağazalardan bulabilirsin
marka mağazalarda bulmak biraz zor olabilir

bana da oyle geldı olsa olsa forever new de olur dedım gıttım bı tane dantel var ama boyle durmuyor hosuma gıtmedı.
neyse arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkur ederım yordum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…