Kiz istemede babamın gafı😔

Biraz fazla abarttınız, ne yani sanki babanız adam öldürmüş, kızda eski nişanlısıymış zaten hiç yoktan bir isim var etmemiş babanız. Kaldı ki böyle bir şeyi kasıtlı yapmışta olamaz, adam arayıp özürde dilemiş eee abartmayın artık isterseniz. o anda pardon diyip bölseydiniz, baştan alsaydınız en azından kızında bir hatıra videosu olurdu. Böyle bir şey için nişan atacak hali yok herhalde. Ben babanıza daha çok üzüldüm.

Son düzenleme:
Ben olsam hiç takılmazdım. Biz beş kız kardeşiz. Babam benim adımı söyleyene kadar ablalarımın adını sıralar. Bence bu da öyle bir şey

Ne olmuş yani dili sürçmüş vs diyenler aynı olay kendi başlarına gelse böyle cool olabilirler miydi acaba merak ettim. Herhangi bir isim değil oğlanın eski nişanlısının adı söyleniyor, kızın en güzel günlerinden birisi berbat olmuş üzüldüm. Sonrasında gerekenleri yapmışsınız bravo. Babanız küçük bir çiçek gönderse iyi olur, totosunu kaldırmayın diyenlere bakmayın ileride kinlenecek bir durum olmasın. Ama sonrasında bir daha konusunu açmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…