• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız isteme.

Maviminval

Çaresiz'seniz çare'sizsiniz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
355
520
18
Kızlar hepinize merhaba, yakın zamanda kız istemem olacak o gün ikram olarak neler yapılır, tercih edilir? böyle şeylere çok uzağım bide anne yok bende çok bocalıyorum sizlerden fikir almak istedim teşekkür ederim.

İsteme olup sadece sana yüzük takılacaksa hazır kuru pastalardan alabilirsin çünkü kalabalık olmuyor isteme. Ama nişan gibi evde ikinize de yüzük takılacaksa pasta kesiyorsunuz yanına yine bir iki tane kuru pastayla ikram edebilirsin.

Hayırlı olsun öncelikle.
Pasta yapmıştım.
Poğaçayı pastaneden aldım ikramlık ufak oluyorya onlardan.
Su böreği ( tepsi ile alınablr yada yaptırılabılır ), sarma vardı.
Rus salatası.
Kek yada muffin olabilir.
Patates çanağı olabilir.
ayy nasıl canım çekti, ne güzel şeyler ikram etmişsiniz:KK33:

O gün isteme olacak sadece ardından bikaç gün sonra söz nişan olacak
O zaman akşam misafiri ağırlar gibi hazırlanın.
Her bölgenin ikramlıkları ayrıdır ama genel kural 1 börek, 1 salata 1 zeytinyağlı, 1 hamurişi çeşidi ve tatlıdır.
Bu şekilde ikram tabakları hazırlayıp ya kahveden önce verirsiniz ya da merasimden sonra.
O isteğinize kalmış.

Hayırlı olsun öncelikle.
Pasta yapmıştım.
Poğaçayı pastaneden aldım ikramlık ufak oluyorya onlardan.
Su böreği ( tepsi ile alınablr yada yaptırılabılır ), sarma vardı.
Rus salatası.
Kek yada muffin olabilir.
Patates çanağı olabilir.
Çok teşekkür ederim :) böreği yada keki kendim yapsam diğerleride hazır olsa Dediğiniz gibi olur heralde

Çok teşekkür ederim :) böreği yada keki kendim yapsam diğerleride hazır olsa Dediğiniz gibi olur heralde
Olur tabi ki kuzen arkadaş eş dost da yapabılır.

Patates canağı cok basit ztn akşamdan yapılır. Pasta yerine ekler de alabılırsınız. Allah kolaylık versin. Artık dısarıda hepsı hazır var. Ev yemekleri yapanlarda var tavsıye ederım

Tanısaydım davet ederdim :kk77:
7 yıl oldu ama malesef.
3 senedir bebek için uğraşıyorum olursa parti vercem beklerim :anneadayı: şaka bir yana.

Bazen insanın canı nasıl istiyor değil mi.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah bu güzel günde Allah gönlünüze göre versin :)

Tanısaydım davet ederdim :kk77:
7 yıl oldu ama malesef.
3 senedir bebek için uğraşıyorum olursa parti vercem beklerim :anneadayı: şaka bir yana.

Bazen insanın canı nasıl istiyor değil mi.
inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evladınız olur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. hahah bunları yapacaksanız gelirim partiye:d istiyor cidden bir de acıktım sanırım ondan:hamarat:

Olur tabi ki kuzen arkadaş eş dost da yapabılır.

Patates canağı cok basit ztn akşamdan yapılır. Pasta yerine ekler de alabılırsınız. Allah kolaylık versin. Artık dısarıda hepsı hazır var. Ev yemekleri yapanlarda var tavsıye ederım
Anane yaprak sarıyorum dedi ama uygun olurmu ben pek bilemedim onun dışında dediklerinizdende faydalanıcam sagolun :)

Beni istemeye geldiklerinde beş çesit ikram yaptilar bizimkiler. Istemede çok beş çayi hakimdi resmen. Neyse o gunu pek hatirlamak istemiyorum

Beni istemeye geldiklerinde beş çesit ikram yaptilar bizimkiler. Istemede çok beş çayi hakimdi resmen. Neyse o gunu pek hatirlamak istemiyorum
Sanırım genel olarak öyle bi görüntü çıkıyor, aslında kahve içilse sdc ikram işi hiç olmasa ne güzel olurmuş :))

Bizim isteme, söz ve nisan bir arada oldu. Ikram olarak kuru pasta, mini kek, su böregi ve pasta vardi. Zaten evde 50 kisi vardi baska türlüsü vakit kisitligindan (iki gün sonra yurtdisina ciktik) yapamazdik. Sordugumuzdada evde nisanlarda böyle olur dediler. Tanismaya geldiklerinde ise yemek vermistik. :) Simdiden hayirli ugurlu olsun

Bizim isteme, söz ve nisan bir arada oldu. Ikram olarak kuru pasta, mini kek, su böregi ve pasta vardi. Zaten evde 50 kisi vardi baska türlüsü vakit kisitligindan (iki gün sonra yurtdisina ciktik) yapamazdik. Sordugumuzdada evde nisanlarda böyle olur dediler. Tanismaya geldiklerinde ise yemek vermistik. :) Simdiden hayirli ugurlu olsun
Tesekkür ederim :)) bizim nişan ayrı olacak yine evde olucak ta şu istemeyi bi atlatsam çok stres yaptım nişanda hazır olacak zaten onlar hazır alınacak zormuş bu işler :)

Tesekkür ederim :)) bizim nişan ayrı olacak yine evde olucak ta şu istemeyi bi atlatsam çok stres yaptım nişanda hazır olacak zaten onlar hazır alınacak zormuş bu işler :)

anladim bosuna stress yapma kendine :) kac kisi olucak istemede? biz tanismada pilav, kavurma, patates salatasi, sarma ve sigara böregi vermistik. Tatli olarak biz sekerpare aldik gelen baklava ve fistik sarmasiyla ikram ettik böylede yapilabilir tabi 20 kisiden fazla olursa zor olabilir :)

Back