- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
-
başlıkta da açıkladığım gibi kız istemenin olduğu gün eğer beni verirlerse :) sözüde kesmeyi düşünüyoruz..
genelde duyduğum bir uygulama bu ama size de teyit ettirmek istedim ..
birde şimdi söz de olacağı için kıyafet nasıl olur bunu da merak ediyorum.. sadece isteme olsa daha sade birşeyler giyerdim ama ..
biz belki nişan bile yapmayabiliriz daha tam karar vermedik :) o yüzden sade bir elbise giysem olur mu ? gece elbisesi gibi ama daha sadesi.. ikramlar nasıl olmalı, adetler nedir vs..
bu ikisi bir arada kız istemlerle ilgili tecrübelerinizi bekliyorum :)
biz kız isteme, nişan,yüzük...hepsini aynı günde hallettik:)))
iyi de oldu:) tekrar tekrar strese girmedik... 1 ay sonra da evlendik:))) böylece nişanlılıkta yaşanan gerginliklerin hiç birini yaşamadık. aileler şok geçirdiği için bizi ya da birbirlerini gerecek zamanı bulamadılar. çok iyi oldu valla...tavsiye ederim:)))
bizde sohbet ederek girdiler konuya...önce kız isteme faslı, arkasından yüzükler...sonra da pasta...
yiyecekleri hatırlamıyorum canım yaaa:))10 yıl geçti...:)))biz çok gelenek göreneğe girmedik. ailelerimiz çok ama çooookk farklı olduğu için mümkün olduğunca detaya girmeden bitirmek istedik. yoksa kesin kıyametler kopacaktı. bohça alışverişini de eşim ve ben yaptık:)kimseye de haber vermedik...süre çok kısa olunca kızamadılar tabii.. çünkü daha önemli hazırlıkları yapmaları gerekiyordu:))))
buradaki konuları bir oku istersen...bir bohça yüzünden bile ciddi gerginlik olabiliyor...kısa sürede halledin gitsin bence
iyi de oldu:) tekrar tekrar strese girmedik... 1 ay sonra da evlendik:))) böylece nişanlılıkta yaşanan gerginliklerin hiç birini yaşamadık. aileler şok geçirdiği için bizi ya da birbirlerini gerecek zamanı bulamadılar. çok iyi oldu valla...tavsiye ederim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?