Söz Kesimi kız isteme ve söz kesimi aynı gün olur mu ? yorumlarınızı bekliyorum :)

oooYaGMuRooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
397
3
116
başlıkta da açıkladığım gibi kız istemenin olduğu gün eğer beni verirlerse :) sözüde kesmeyi düşünüyoruz..

genelde duyduğum bir uygulama bu ama size de teyit ettirmek istedim ..

birde şimdi söz de olacağı için kıyafet nasıl olur bunu da merak ediyorum.. sadece isteme olsa daha sade birşeyler giyerdim ama ..

biz belki nişan bile yapmayabiliriz daha tam karar vermedik :) o yüzden sade bir elbise giysem olur mu ? gece elbisesi gibi ama daha sadesi.. ikramlar nasıl olmalı, adetler nedir vs..

bu ikisi bir arada kız istemlerle ilgili tecrübelerinizi bekliyorum :)

Son düzenleme:
biz kız isteme, nişan,yüzük...hepsini aynı günde hallettik:)))

iyi de oldu:) tekrar tekrar strese girmedik... 1 ay sonra da evlendik:))) böylece nişanlılıkta yaşanan gerginliklerin hiç birini yaşamadık. aileler şok geçirdiği için bizi ya da birbirlerini gerecek zamanı bulamadılar. çok iyi oldu valla...tavsiye ederim:)))

bizde sohbet ederek girdiler konuya...önce kız isteme faslı, arkasından yüzükler...sonra da pasta...

yiyecekleri hatırlamıyorum canım yaaa:))10 yıl geçti...:)))biz çok gelenek göreneğe girmedik. ailelerimiz çok ama çooookk farklı olduğu için mümkün olduğunca detaya girmeden bitirmek istedik. yoksa kesin kıyametler kopacaktı. bohça alışverişini de eşim ve ben yaptık:)kimseye de haber vermedik...süre çok kısa olunca kızamadılar tabii.. çünkü daha önemli hazırlıkları yapmaları gerekiyordu:))))

buradaki konuları bir oku istersen...bir bohça yüzünden bile ciddi gerginlik olabiliyor...kısa sürede halledin gitsin bence

süpermiş gerçekten

en iyisini yapmışsınız.. bohça falan bizde yapmıcaz.. haziran sonu gibi söz, kasımda da düğün düşünüyoruz.. arası 3 ay olucak yani.. ev hazırlıkları falan derken çabucak geçer diye düşünüyorum..

sağol güzel yorumun için..

idolümsünüz :)))

olur çokta güzel olur :) valla haftaya bziimde isteme ,söz ,nişan aynı gün çıkarıvercez artık aradan :)

biz bu pazar erkek tarafını görmeye gidiyoruz,haftaya da isteme ve söz bir arada olur sanırım,git gel git gel zor oluyor,hepsi bi günde olsun bitsin işte:)

valla eskidenmiş o önce sööz sora nişan artık isteme tanışma söz nişan 4 lü paket

İsteme + söz aynı gün olursa daha güzel olur bence :) ben öyle yaptırırdım. Ama nişan daha sonra tabiki keyfini çıkara çıkara :)

Yanlışımmı var bilmiyorum ama kız isteme zaten söz kesmek değilmidir? Erkek tarafının adetiymiş söz kıyafetimi ayakkabımı çorabımdan tut çamaşırına kadar aldılar istemeye gelirken getirdiler. Giyindim, istediler tek taşı bide yanında kelepçe taktılar sözüm kesilmiş oldu. 3 ay sonrada nişan yaptım..

süpeeeer hep hayal ettiğim şeydi, hiç tarzım değildir benim yaşadığım merasimler hele uzun nişanlılıkmı aslaaaa derdim ama büyük konuşmayacakmışım aileler sağolsun adetlerin dibine kadar yaşatıyolar...:2:

selam yeniden:)

bu haftasonu geliyorlar .. isteme ve söz bir arada olacak , sade bir nişan gibi evde yapıyoruz ama benim yine bir sorum var :)

şimdi ben ilk istemeye geldiklerinde onlara gozukucek miyim? yoksa isteme den sonra mı el öpmeye çıkıcam? sizin adetleriniz nasıl acaba?

şimdi eğer istemeye geldiklerinde çıkıcaksam sade bir kıyafet giymem lazım, çünkü yüzükler takılırken giymek için daha süslü bir kıyafet aldım onu giyicem kısmetse..

fotoğraflar falan çekileceği için bir de nişan yerine geçtiği için gece elbisesi tarzında bir kıyafet..

bir fikir verin kızlar ne yapayım ben?

fotoğrafları da paylaşırım inşallah..

Bizimde tanışma, isteme ve söz aynı gün olucak ayın 24 ü ile başlayan haftasında bir gün. Fakat daha nasıl bir yüzük takacağımıza bile karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…