Kız İsteme Kız İsteme, söz ve nişan hepsi birarada

faust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
2
0
36
İzmir
Merhaba herkese,

Kız isteme, söz ve nişan hepsi birarada olması anormal bir durum mudur? Erkek arkadaşımla ortak kararımız ancak ailesi sanırım önce ailemle tanışmak istiyor. Bu tür bir durum yaşayan var ise aileyi nasıl ikna edebiliriz?

Ayrıca yüzüklerin ikisini de ben alacağım, ama yine bunda da problem çıkacak gibi.

Aklım karıştı böyle bir müdahale beklemiyordum ve bunları geçen hafta öğrendim, çünkü ailem bu tür konularda sınır koymayan ve illa ki öyle olması gerekiyor diyen bir aile değil, ancak erkek arkadaşımın ailesinden daha başlamadan böyle bir tepkiyi alıyorum. Nasıl davranmam gerektiği konusunda bana bir akıl verseniz?

Teşekkürler, iyi akşamlar.

bence önce tanışmak istemeleri çok normal
Aile olacaksınız..

bence böyle durumlarda acele etmemek lazım önce gelip tanışsınlar bi süre sonra istemeye gelsinler o arada size de ailenize de düşünmek için zaman tanırlar her ne kadar danışıklı dövüş olsa da böyle olmalı bence malum kız evi naz evidir aceleye gerek yok evlenene kadar böyle olmaz mı zaten erkek tarafının ihtiyaçlarını kız tarafı, kız tarafının da eksiklerini erkek tarafı karşılar işte yüzük çamaşır çorap vs ama ev eşyası duruma göre değişebilir bence herşeyi aceleye getirip üstlenmektense zamana bırakın derim..

Neden iki yüzüğü de senin alacağını çok merak ettim açıkçası.

Benim 1 haziran 2013te tanışma ve isteme bir arada oldu.
Hemen ertesi gün 2 haziranda da nişan oldu.

Hiç de zor olmadı. Ama benim babam biliyordu 6-7 ay önceden, annem de istemeye gelecekler diye sürekli söylüyormuş babama. Ben de istemeye gelmeden 10 gün önce kadar babama söyledim telefonda. Bu arada bu zamana kadar ilk defa erkek arkadaşım ile ilgili konuşuyorum babamla. Babama biraz suyundan gittim. Sen istemezsen olmaz bu iş falan dedim. Hoşuna gitti galiba.

Gelsin misafirlerimiz dedi, sen içini ferah tut, keyfine bak dedi, telefonu kapattık. Yani nişanlımın ailesi tanışmaya ve istemeye aynı gün geldiklerinde babamın vereceğini biliyordum.

Teşekkürler cevaplarınız için. Şu taraf bunu yapmalı bu taraf bunu yapmalı gibi şeyler benim yaşam tarzıma uygun değil, bundan dolayı böyle bir soruyu sordum.

Bu arada yüzükleri ben alacağım dediysem, erkek arkadaşım da alabilir, orada ifade etmek istediğim kim/kimlerin aldığının bir öneminin olmamasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…