• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kız İsteme,Söz ,Nişan biraradaaaa acill yardımmm kıyafet :(

wwhite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
4
0
86
İzmir
Kızlar Merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum burda birbirimize baya destek olduğumuza inanıyorum fikirlerinize ihtyacım var..:)

İsteme ve söz aynı gün olucak ayrıca nişan yapmayı düşünmüyoruz hepsini tek seferde halletmek istiyoruz ama ne gıycegım konusunda kararsızım çok abartılı olsun ıstemıyorum evde olcak ıstemeden sonra gece cıkıcaz sadece cok basıt kalsında ıstemıyorum cnku nısan olmcak bıdaha sadece gelınlık gıyıcem begendıgım bıkac modelı sızınle paylasıyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım varr :) $mango3.jpg $forevernew.jpg $635004367767858420.jpg $3.jpg $mango3.jpg $forevernew.jpg $635004367767858420.jpg $3.jpg $mango3.jpg $forevernew.jpg $635004367767858420.jpg $3.jpg

isteme faslıda aynı günse ben beyaz elbıseyı derim..

ancak ondada göğüs arası detay ve kemer bozmuş elbıseyı..sade daha ıyı olabılır..

hayırlısı olsun:nazar:

mankenin üstündeki değil diğer kızmızı elbise ve tek beyaz olan uygun olur bence hayırlı olsun :nazar:

Back