Çok teşekkür ederimBen beğendim gayet güzeller. Hayırlısı olsun inşallah :)
Aynen ben nişanlanıyorum.Bende beğendim valla daha fazlası olucak heralde dimi yani masanız etrafınız boş kalmasın malum fotograf bilmemne bu devirde önemli şeyler
Pembe ve lila ağırlıklı resimlerPeki hani renkler birbiriyle uyumlu olur ne renk düşünüyorsunuz genel olarak
Tatlım eve gidiyim aldığım renkleri atacağım.Pembe ve lila ağırlıklı resimler
tamamdırTatlım eve gidiyim aldığım renkleri atacağım.
Attım canım bakabilirsin fotolaratamamdır
Çerçeve gibi görünen şey tepsi ama daha aynası takılmadığından çerçeve gibi duruyor canımVallahi beğendim o beyaz olan çerçevemi yani ne için kullanıcaksınız ona ne olduğunu anlamasamda ba yıl dım öyle sade şeyleri çok severim
Valla çok güzel kesinlikle kullanın odu hatta bende bi ekran yakalaması alayım onu aklımda bulunsun. Peki böyle masa donatıyorlar herşey var içinde uzun uzun mumlar bilmemne düşünüyormusun öyle. Bazıları gerçi çok abartı oluyorda yaprsanda bence öyle masa çok dolu olmasın sıkış sıkışÇerçeve gibi görünen şey tepsi ama daha aynası takılmadığından çerçeve gibi duruyor canım
Canım valla masayı biz hazırlayacağız annemle pahalıya kaçmayız çok yukarıda düşündüğümüz masanın fotosu da var canım. Çok dolu dolu olmayacak çok boş da olmayacak :)Valla çok güzel kesinlikle kullanın odu hatta bende bi ekran yakalaması alayım onu aklımda bulunsun. Peki böyle masa donatıyorlar herşey var içinde uzun uzun mumlar bilmemne düşünüyormusun öyle. Bazıları gerçi çok abartı oluyorda yaprsanda bence öyle masa çok dolu olmasın sıkış sıkış
İnsallah herşey gönlünüzce olur hayırlı olsun şimdidenCanım valla masayı biz hazırlayacağız annemle pahalıya kaçmayız çok yukarıda düşündüğümüz masanın fotosu da var canım. Çok dolu dolu olmayacak çok boş da olmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?