- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
Arkadaşlar selam :) 7 yıllık ilişkimizin sonunda artık bizde muradımıza eriyoruz ve cuma akşamı beni istemeye geliyorlar , aynı akşam söz yüzüklerimizi de takacağız Herşeyi en ince ayrıntısına kadar kararladım planladım hazırlandık falan ama benim bir türlü karar veremediğim , forumda aradığım ancak göremediğim bir konuyu sormak istiyorum.
İstemeye gelirken erkek tarafının getirdiği çikolata ne zaman ikram edilmeli ?
Annem salonda misafirlerle ilgileneceği için mutfakta hazırlıkları teyzem halam ve arkadaşlarım yapacak , ehh birazda ben :) O yüzden onlara zorluk olmasın , karışıklık çıkmasın diye ben şöyle bir liste hazırlayıp buzdolabının üzerine astım , sizce bu liste bu sıralama uygunmudur ?
Diğer arkadaşlarımada fikir olmasını dilerim , görüşleriniz fikirleriniz yardımlarınız içinse şimdiden çok teşekkür ederim...
*Hoşgeldiniz , sohbet muhabbet
*Kahvelerin ikramı
*Çikolata dağıtımı (kahveler bitmeden hemen ardından)
*Kız isteme
*Yüzükleri takma
*Pasta kesme
*Pasta ve ikramların dağıtımı
*Kendi hazırladığım söz hediyeliklerinin dağıtımı
*Güle güle :)
İstemeye gelirken erkek tarafının getirdiği çikolata ne zaman ikram edilmeli ?
Annem salonda misafirlerle ilgileneceği için mutfakta hazırlıkları teyzem halam ve arkadaşlarım yapacak , ehh birazda ben :) O yüzden onlara zorluk olmasın , karışıklık çıkmasın diye ben şöyle bir liste hazırlayıp buzdolabının üzerine astım , sizce bu liste bu sıralama uygunmudur ?
Diğer arkadaşlarımada fikir olmasını dilerim , görüşleriniz fikirleriniz yardımlarınız içinse şimdiden çok teşekkür ederim...
*Hoşgeldiniz , sohbet muhabbet
*Kahvelerin ikramı
*Çikolata dağıtımı (kahveler bitmeden hemen ardından)
*Kız isteme
*Yüzükleri takma
*Pasta kesme
*Pasta ve ikramların dağıtımı
*Kendi hazırladığım söz hediyeliklerinin dağıtımı
*Güle güle :)