• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız isteme gecesi ve çikolata dağıtımı :)

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Arkadaşlar selam :) 7 yıllık ilişkimizin sonunda artık bizde muradımıza eriyoruz ve cuma akşamı beni istemeye geliyorlar , aynı akşam söz yüzüklerimizi de takacağız Herşeyi en ince ayrıntısına kadar kararladım planladım hazırlandık falan ama benim bir türlü karar veremediğim , forumda aradığım ancak göremediğim bir konuyu sormak istiyorum.

İstemeye gelirken erkek tarafının getirdiği çikolata ne zaman ikram edilmeli ?

Annem salonda misafirlerle ilgileneceği için mutfakta hazırlıkları teyzem halam ve arkadaşlarım yapacak , ehh birazda ben :) O yüzden onlara zorluk olmasın , karışıklık çıkmasın diye ben şöyle bir liste hazırlayıp buzdolabının üzerine astım , sizce bu liste bu sıralama uygunmudur ?

Diğer arkadaşlarımada fikir olmasını dilerim , görüşleriniz fikirleriniz yardımlarınız içinse şimdiden çok teşekkür ederim...

*Hoşgeldiniz , sohbet muhabbet
*Kahvelerin ikramı
*Çikolata dağıtımı (kahveler bitmeden hemen ardından)
*Kız isteme
*Yüzükleri takma
*Pasta kesme
*Pasta ve ikramların dağıtımı
*Kendi hazırladığım söz hediyeliklerinin dağıtımı
*Güle güle :)

benim bildiğim çikolata kız istenip verildikten sonra dağıtılır, kız istemeden önce değil :)

Hmm bizde hiç karar veremedik , kahve yanında çikolata ikramı gibi mi yapalım diyorduk

Bakalım başka arkadaşlar ne düşüncelerle gelecek , teşekkürler yorumun için =)

benimde isteme günü ilkte kahve verildi kahveler içilirken istendim ve tamam verildik denildikten sonra çikolatalar dağıtıldı..daha sonrasında ikramlıklar hazırdı zaten onlar dağıtıldı pasta kesmedik pastayı nişanda kestik..

Canım benim sözümde şöyle oldu;

*Hoşgeldiniz tanışma,kaynaşma
*Lokum dağıtımı
*Kahve servisi
*Kız isteme
*Söz yüzüklerinin kesilmesi
*El öpme,tebrik
*Söz çikolatası dağıtımı
*İkramlar
*Yolculama :)

Benim de bildiğim çikolata söz kesildikten sonra tutulur ağzımız tatlansın mutlu olalım hep diye :)

Öncelikle hayırlı olsun :) söz kesildikten sonra çikolata dağıtılır,ikramlar gelmeden önce çikolatayı dağıtın öyle daha iyi olur ablamda öyle yapmıştık karışıklık olmaz. Mutluluklar dilerim darısı bizim başımıza :))))))))))

Kendi hazırladığınız söz hediyelikleriniz nedir paylaşırsan sevinirim. Bizlere fikir olur :)

Yazarken atlamışım arkadaşlar , biz verdik gitti faslından hemen sonra , şerbet dağıtacağız , ömrümüz boyu aileler ve biz çift olarak tatlı tatlı anlaşılsın geçinip gidilsin gibilerinden o yüzden istemeden sonra çikolata ve şerbet arka arkaya olursa sanki tatlı tatlı içi bayılmasın insanları :)

Hediyelikleri paylaşıcam az sonra arkadaşlar , fikirleriniz için çoook teşekkürler.

Yazarken atlamışım arkadaşlar , biz verdik gitti faslından hemen sonra , şerbet dağıtacağız , ömrümüz boyu aileler ve biz çift olarak tatlı tatlı anlaşılsın geçinip gidilsin gibilerinden o yüzden istemeden sonra çikolata ve şerbet arka arkaya olursa sanki tatlı tatlı içi bayılmasın insanları :)

Hediyelikleri paylaşıcam az sonra arkadaşlar , fikirleriniz için çoook teşekkürler.
ben de kız istendikten ve kız tarafı da onayladıktan sonra dağıtılır diye biliyorum.

benimde isteme günü ilkte kahve verildi kahveler içilirken istendim ve tamam verildik denildikten sonra çikolatalar dağıtıldı..daha sonrasında ikramlıklar hazırdı zaten onlar dağıtıldı pasta kesmedik pastayı nişanda kestik..

Bizde şu şekilde oldu
  • Hoşgeldiniz, sohbet muhabbet
  • Kahveler
  • Kız isteme
  • Çikolata
  • Yüzükler
  • Hemen arkasından pasta kesildi
  • İkramlar zaten açık büfeydi
  • Serbest zaman ve Güle güle :KK68:

Canım benim sözümde şöyle oldu;

*Hoşgeldiniz tanışma,kaynaşma
*Lokum dağıtımı
*Kahve servisi
*Kız isteme
*Söz yüzüklerinin kesilmesi
*El öpme,tebrik
*Söz çikolatası dağıtımı
*İkramlar
*Yolculama :)

Benim de bildiğim çikolata söz kesildikten sonra tutulur ağzımız tatlansın mutlu olalım hep diye :)

Kendi hazırladığınız söz hediyelikleriniz nedir paylaşırsan sevinirim. Bizlere fikir olur :)

Hediyeliklerim , isimlerimiz işli mutfak havlusu , lokumluk ve esans şişeleri :)

Eklentiler

• IMG_4583.JPG
    IMG_4583.JPG
    259,9 KB · Görüntüleme: 685
  • IMG_5161.JPG
    IMG_5161.JPG
    1,9 MB · Görüntüleme: 611
  • IMG_5164.JPG
    IMG_5164.JPG
    1,3 MB · Görüntüleme: 694
  • IMG_5180.JPG
    IMG_5180.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 1.645
*Hoşgeldiniz sohbet muhabbet
*İkramlar
*Kız isteme
*Kahve servisi+çikolatalı lokum dağıtımı
*Söz çikolatası+kolonya dağıtımı
*Yolculama

Hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerim:nazar:Bizim biraz karışık oldu aslında o an nasıl gerekiyorsa öyle yaptık ikramlar bitti kahve servis edilmeden istendim kim verdiye gittim :KK70:Yüzükleri 1 hafta sonra evde söz-nişan olarak yaptık:KK68:

*Hoşgeldiniz sohbet muhabbet
*İkramlar
*Kız isteme
*Kahve servisi+çikolatalı lokum dağıtımı
*Söz çikolatası+kolonya dağıtımı
*Yolculama

Hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerim:nazar:Bizim biraz karışık oldu aslında o an nasıl gerekiyorsa öyle yaptık ikramlar bitti kahve servis edilmeden istendim kim verdiye gittim :KK70:Yüzükleri 1 hafta sonra evde söz-nişan olarak yaptık:KK68:

Çok teşekkürler sizede mutluluklar dilerim :) Anladığım kadarıyla bunun pek bir kuralı vs yok , herkesin farklı oluyor , benimde kayınvalidemler öyle çok adet adet adet takıntılı insanlar değiller o yüzden sanırım kahveden sonra vereceğim

Çok teşekkürler sizede mutluluklar dilerim :) Anladığım kadarıyla bunun pek bir kuralı vs yok , herkesin farklı oluyor , benimde kayınvalidemler öyle çok adet adet adet takıntılı insanlar değiller o yüzden sanırım kahveden sonra vereceğim
Teşekkür ederim :KK68:Evet bir kuralı yok bence de ben herşey bitti en son dağıttım verdik gibisinden oluyor çünkü :KK53:çikolata normalde aile memnun kaldıysa kızlarını verdilerse çikolatayı açıp dağıtırlar :KK16:

Teşekkür ederim :KK68:Evet bir kuralı yok bence de ben herşey bitti en son dağıttım verdik gibisinden oluyor çünkü :KK53:çikolata normalde aile memnun kaldıysa kızlarını verdilerse çikolatayı açıp dağıtırlar :KK16:

Hımmm anladım , o zaman eeeen son mu dağıtsam gitmeye yakın :D

Hımmm anladım , o zaman eeeen son mu dağıtsam gitmeye yakın :D

Ben öyle yaptım sanki daha iyi oldu hem çikolata iştahı kapatırdı ikramlar yendi kahve yanı çikolatalı lokumlarımız vardı zaten en son artık tatlansın ağızlar diye tekrar dağıttık biraz tatlı krizine girdik vallahi isteme akşamı da nişan akşamı da :rolleyes:

Back